e :-) 1. Kinek fizetnek CIG-el a Telekomért? Felejtsük el már azt kérem, hogy bármely M.L papírt fizető eszköznek tekintené a DT. Csak a cash! 2. Annyira lassú az előrelépés, hogy szinte már hátrafelé halad:-) 3. Amennyiben a Fundamenta valóban kiherélt akkor minek kellene ide ?.Véleményem szerint az a kiherélt Fundamenta még "elvegetál" egy darabig. Gondolkodás pedig jó dolog! Támogatom :-) Viszont! Van egy jó hírem is. Mikor a legelszántabb longosok is kezdenek "megtörni"... akkor történik valami olyan ami megindítja a papírt. Céláraimat nem hasraütésre szoktam ám beírni! Komoly tudomáyos számítások állnak mögötte :-) Elég régen az a véleményem (amit hangoztatok is felvállalva ezzel az aktuális g@ci szerepét:-) , hogy ebben a papírban nincs több, a cég jelenlegi teljesítményét és a közeli jövő kilátásait(általunk ismert) figyelembe véve. Valamit lépniük kell mert lassan addig tisztítják azt a kurv@ portfóliót, hogy már nem is lesz :-) Nekem nagyon tetszenek grafikonjaid, elemzéseid, természetesen Feel kollégái is. Azt is tudom, hogy sok munka van mögötte. Pontosan ezért nem volt szívem(eddig) azt mondani, hogy szép-szép csak ez a papír(és ami mögötte van) az pont sz@rik rá! :-) A TA-nak fontos szerepe van egyébként csak mutyisztánban nem annyira :-)
Majd megtudjuk idovel en mar nem agyalok tovabb. Az arfolyam sem erdekel a pakkom tartom.Mozgok kozben mas papirokban is igaz csak mertekkel. Itt lathatjuk mi a forgatokonyv.
Azon tipródtam ma, hogy profiltisztítás és a tőkehelyzet stabillá tétele akkor szokott cégek életében bekövetkezni, ha tranzakció (eladás) előtt áll. Nem-e ez-e az eset-e CIG-nél is -e? (Annyira magas a sajáttőke a cégben, hogy már a gyj-ben se tudtak mellette elmenni)
1) Monnyuk megkapjuk T-comot jó áron, cserébe részben CIG-gel fizetnek? Ez esetben a mostani tulajdonosi körnek célja bevásárolni a részvényekből, osztalékot kivenni, majd felhajtani az árat értékesítés előtt.
2) A másik lehetőség továbbra is a >50% magyar tulajdonú piac - de ezen a téren lassú az előrelépés...
3) Monnyuk két forintért megkapjuk a kiherélt Fundamentát - van-e értelme összevonni CIG-gel?
Bocs a gondolkodásért, csak az egy év hírmentes hallgatás találgatásokra késztet...
Megvarom a reggeli felfuggesztest lehet 1 honap vagy 3 honap mulva nem tudom.Itt emelkedes komolyabb hir nelkul mar nem lesz.Tisztan latszik,hogy miert....
Mindegy meglatjuk mi lesz ebbol Moricz mar a nyaron elkezdte a veteleit aztan jott a tobbi bennfentes utana.Oktober elso 2 heteben meg kezdodott a 416k pakkal majd folyamatosan vette valaki es most is lathattuk az utobbi napokban a nagyobb veteleket.
Majd,ha a 94,4 millio reszvenybol naluk lesz kb 74 millio addigra jon mad a bejelentes is aztan felspekazzak mint a 4IG-t szerintem ez lesz a menet.Kerdes az,hogy mikor.
CIGPANNONIA kitartók