Év végi céláram továbbra is 424 forint(eredetileg 418forint volt de Pamut kedvéért emeltem rajta 6 forintot:-) Próbálok egy kicsit kötekedni a papírral hátha egyszer azt mondja, hogy na ezt neked! :-)
Itt egy bizonyos kör egymásnak tologatja a pakkokat(egészségükre) csak azt nem tudom, hogy ennek mi értelme. Rajtuk kívül nem sokakat érdekel a papír(bár néhány mocskos spekuláns mintha felsorakozott volna a rajtvonalra, hátha :-) és lassan egy éve nem történik itt semmi sem. Optimista emberek( pl Feel:-) ezeket a jelekett akár úgy is értelmezhetik, hogy a kitörés szele lengedez :-) Én azt mondom, hogy lóxart mama! Nincs itt semmi látnivaló mindenki oszoljon :-)
vagy, egy kis konteó : Valaki nagyon akar venni sokat 400 környékén és kiadnak egy szándékos rossz jelentést. (Mindig van egy kis átcsúszott tétel, egyszeri leírás, stb.)
a cigre semmilyen tőzsdei alapvetés nem húzható rá :D pl. a pletykára venn, hírre adni sem érvényesülhet, mert itt konkrétan SEMMI nem hangzik el, csak daráljuk be a gyj-ket :DD r415
Ez mekkora ! :) Most iceberg adja vagy iceberg vesz ? :) Ekkora forgalomnál eladásnál 380, vételnél 500 fölött kellene lenni. (csak hasraütött számokat írtam)
kivettek 25ezer db-ot. és aztán kb 5000-el ugyanoda visszatették. Most megint jön le az eladói oldal. megint tud venni kb 25ezret 418-ig... ja, igen:mindez 10 perc alatt.
CIGPANNONIA kitartók