Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Labanc
Labanc hétfő, 18:15
Előzmény: #2557  farkasfu

Nekem meg közben pozim is van itt és nem beszélem le az árfolyamot, sőt! Ebből az alábbi feltételezések adódhatnak:
1. Lehet hogy mégsem vagyunk klónok (remélem Dodo ezt olvassa)
2. Lehetnek nálunk egymástól különböző vélemények, amiért önmagában nem szedjük le egymás fejét. A személyeskedés más tészta...
3. Lehet mégsem azért jött létre a klub hogy másokat manipuláljon, mert akkor biztosan nem így viselkednénk...
Én ha szóvá is teszek dolgokat, mások véleményét tiszteletben tartom, ezért is ítéltem el a kitiltást. De ha minden igaz eredetileg nem is ez volt a szándék...
farkasfu
farkasfu hétfő, 18:13
Előzmény: #2558  Colombo
Nem! :) 
Aki hozzám szól, vagy esetleg csak egy chartot kér tőlem, az egyből kapja a mínuszt! Még amikor megköszöni, akkor is!
 Na az ilyeneknél van baj a fejben, "presszóban"...🤣🤣🤣
Csak görgess vissza meglátod! 
Colombo
Colombo hétfő, 17:57
Előzmény: #2557  farkasfu
Basszus ennyi mínuszt már régen kaptam, mint az utolsó hozzászólásomra. Hülyeséget kérdeztem, vagy már ez a téma ezerszer ki lett vesézve?
farkasfu
farkasfu hétfő, 17:47
Előzmény: #2556  tmike
Nem hinném, hogy vesztettem a kitiltással!
 Kettős mérce mükszik a kocsmában is!
 Szerintem nem is voltam durva, finoman visszautasítottam a sértegetést, személyeskedést és felhívtam a figyelmét kivel tegye!  Amúgy pont pár sorral lejjebb emlegette az anyukáját ebben a formában! 
Tokának jó alkalom volt, hogy a ferdítésére ne kaphasson választ! 
Legalább lezártuk a témát! 
Így jártam...:))
Tegnap még be akarták dönteni az app árfolyamát, hát jól sikerült!! 
Hajrá fiúk!!
tmike hétfő, 17:30
Előzmény: #2552  farkasfu
Most nézem kizártak a klubból?  Felszálltál az adok-kapok vonatra teljesen feleslegesen. Nem kell az energiádat ilyenre pazarolni. Ezeket a párbajokat majd az olyanok mint én (aki nem tud rajzolgatni,max kicsit olvasni  belőle) megvívjuk. Kicsit most úgy érzem talán kihoztak a sodrodból. Persze sajnálják hogy 100 évre tiltottak,de hát a klub az már csak ilyen.  Örülnek hogy 10 millából megmozgatták kicsit a Vertikált. Hagy örüljenek nem sajnálom Tőlük. Mi örüljünk az App-nak.
Colombo
Colombo hétfő, 17:29
Előzmény: #2554  farkasfu
Én meg vagyok vele elégedve, év végére megvettem a teljes pakkomat, minden vételem plusszos, még a mai pár darabos vételem is pluszban van tőlem mehetünk most már nagyobb lépésekben is.:) 
Arra van valami infód, hogy az SZIT-té válással az adókedvezmények miatt kb. mekkora összeg marad a cégnél?
farkasfu
farkasfu hétfő, 17:22
Előzmény: #2553  Colombo
Terv szerint halad évek óta..
Colombo
Colombo hétfő, 17:13
684 ft a vége , szép nap volt, több a vevő, mint az eladó, és ez mindig emelkedéshez vezet.
farkasfu
farkasfu hétfő, 16:05
Előzmény: #2545  Colombo
Nem dőlök a presszóba a kardomba 😃😃
Labanc
Labanc hétfő, 16:01
Előzmény: #2550  Colombo
Kilépett ma az 1 hónapja tartó csökkenő trendből, +az ADX is bejelzett, ahogy azt a másik app topicban írtam. A kérdés, hogy sikerül-e 4. (vagy 3., attól függ hogy nézzük) nekifutásra tartósan áttörnie a 700-at, vagy kell neki egy újabb kísérlet. Ami biztos, hogy a mostani kísérletnek már sokkal jobb esélyei lesznek mint az előzőeknek, RSI alapján több tér van már felfelé, és nekem mostmár az OBV is bejelzett.
Colombo
Colombo hétfő, 15:51
Előzmény: #2547  koati
Szerintem az APP-ra nem sok hatással van a Tump politikája, max a rossz hangulat ragadhat át ide is, ami azonban nem szokott tartós lenni.Mi meg ugyebár nem egy hétre jöttünk.:)
Colombo
Colombo hétfő, 15:47
Előzmény: #2543  farkasfu
Most nézem, hogy 1970. 01.01-ig vagy kitiltva:) , mekkora bunyó lehetett.:) Kár, hogy nem voltam ott, jó rendőrként szóltam volna a feleknek, hogy várják meg, míg beindítom a kamerát, majd amikor a felvétel megy megadtam volna a jelet a bunyóra. Nem szeretek sokat írni......., így a jegyzőkönyvezés sokkal könnyebb.    
BT55
BT55 hétfő, 15:44
Szintén zenész, de tettem is érte. Toka püspök és szektája hozza a szintet. Valahogy nem értem az itteni közösséget is, az elején még működött, hogy mentek a mínuszos kommentek, de már az sem ezeknek a spekáknak. Legalább ennyiben összetarthatna a nép, hogy a manipulátorokat nem kell kimélni. Farkas Úr: azt kívánom, hogy ez legyen idén a legrosszabb ami történhet veled! :) Boldog Új Évet Mindenkinek! Hajrá app, köszönöm  a tavalyi részletes elemzéseidet. 
Colombo
Colombo hétfő, 15:42
Kell neked ott pityókásan hőbörögni, :) látod mi lett,  akkor most  mi lesz veled ? 
Boavista hétfő, 15:41
Előzmény: #2521  Josefernando79
Addig lehet gyűjteni, ameddig a piacnak nem esik le, hogy is van árazva ez most..!
farkasfu
farkasfu hétfő, 15:33
Már csak a presszó maradt nekem is...🤣🤣
Felfüggesztés a "Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky" topikban - 1970-01-01 01:00-ig
Colombo
Colombo hétfő, 15:23
Előzmény: #2540  koati
Miért fordulna vissza, a hideg elment, tavasz van kint , és a héten az is marad.  
kockaveto1
kockaveto1 hétfő, 15:22
Előzmény: #2503  koati
na, tessék.680-at. KOati, visszafoghatnád magad.

Topik gazda

Static
Static
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek