Én egyáltalán nem vagyok félkegyelmű azt elhiheted, öreg vagyok de agyilag felveszem a versenyt a fiatalokkal(sakkozom, pókerezem, olvasok, kirándulok, szinhazba járok stb.További szép napot dodo.
Jol van kedves idegen, bt55 vagy tb 88...még arra sem figyeltél hogy kreativabb alteregot alkoss magadnak.Lehet dodo is te vagy🙂Minden jót neked, most utazok es hireket olvasok, nem igazábol tudok tb-kell meg bt-el foglalkozni.Legyen csodás napod!
toka. Mit nem értesz? Hitvány felbújtó-tolvaj vagy, lebuktál, ennyi. Elismerem a tudásodat, tényleg, de egy felbeszélő vagy, aki így szerzett hasznot másokon. Miattad ragadtak be többen, mert olvasták a klubbodat és a szöveged. Szédíts mást kérlek. Mindenki egyéni döntése miben hisz vagy miben nem, de átléptél egy határt, magyarázd tovább nyugodtan. Hitelességed ezzel a zéró mint ember elvéreztél. Boldog Új Évet.
Mert szeretnek és sokan olvasnak is bennünket, bármennyire is hihetetlen.A clubb-ban nemcsak az van hogy fel meg le, meg kitör hanem közéleti, eletvezetési, időjáras, névnap, technika, tudomány, főzőcske, az élet megannyi területéről szerezhetünk ismereteket.
Arról nem tehetek, hogy voltak bizonyos ígéretek és hogy 30.-án volt az utolsó kereskedési nap... de nem szeretném ezt a témát újra kinyitni, ha nem bánod.
Amit írtam, abban nem volt semmi álszentség vagy legalábbis nem az volt a szándékom. A "segítség" és a "hátba szúrás" kifejezéseket úgy látom eléggé másképpen értelmezzük, de erről ha megengeded nem nyitnék vitát. Olvastam a hsz-edet, én korrektnek találtam és válaszoltam is rá, de sajnálom hogy közben elszabadultak az indulatok. Olyat kérek ne adj a számba amit nem mondtam. Nem célom a két lépés távolságot egyre csökkenteni, de ha már szóvá teszek olyan dolgokat amiben nem értek veled egyet, hadd ne legyen kötelező hallgatnom ha esetleg egyetértek valamiben. Igyekszek konstruktív maradni és minden ilyen jellegű hsz-t tudok értékelni másoktól is.
Nekem sem öröm , bizonyos stílusban írogatni . Elhiheted. De látod pont itt van a baj ! Ő normálisan senkit nem sértve kommunikál chartokkal alá támasztva véleményét - mégis kapja a hülye link beszólásokat , hogy lebeszélő. Most ha Te ezt komolyan elhiszed akkor nagyon butuska ember vagy.. Én nem igazán foglalkoztam Veled .. De finoman szólva sem volt túl elegáns valakibe Szilveszterkor beleszállnj, főleg úgy , hogy látszik szeretnél tőle tanulni. Geri is ezzel az undorító náci fajelméleti dumával : “ kártékony fajta - ha szorgalommal párosul “ .. hát hamar leesne a kis csónakjáról a való életben… ha érted mire mondom..De legyek kulturált ..
Ez már olyan álszent... Nincs szükségünk egymás társaságára. Ameddig segítettem, addig jó voltam mindenben, aztán hátba szúrtál, fikáztál, mert nem folytattam az "oktatást"! Ma is építő jelleggel válaszoltam a hsz-edre, de a b@romarcú belém kötött! Nem kérek egyikőtökből sem! Csak azt ne mond már, hogy "mi értünk" vagytok a klubban, mert álmomban is felröhögök! Azt értékelem, ha kiálltál mellettem, ha igaz, de a két lépés távolságot megtartom! Csináld amit gondolsz, írj ahová akarsz, én majd legfeljebb keresek másik topikot, ha lesz mondanivalóm! Új év új történések...
Appeninn Holding Nyrt.