Nekem jobban tetszik a 688, mint az ördögi 666. :) Vedd észre a jót, ne azzal foglalkozzál, hogy lehetne még jobb, hanem a jelennek őrülj. Mert lehetne sokkal szarabb is. :)
Elfogytak az eladók, nem dobálják a részvényt,ez jó, most már nem lehet nagy tételt venni úgy, hogy várom, hogy úgyis rám dobják, gyerünk, boldog Koati macit szeretnék látni, aki lelkendezve írja napról napra az új csúcsokat.:)
Vagy visszatérni a régi tempóra, vagy minimum fokozni ezt a mostanit, mert lenne mit fokozni rajta. Ezt a 2024.02.02-es dátumot nem az ujjamból szoptam, hanem a chart-ról!
Szerintem még így sem rossz, legalább nem buktál a pénzedből, sőt még az infláció sem apasztotta a tőkédet. Mindennél van jobb, és van rosszabb is. A lényeg, hogy a kilátások jelenleg jók, még ha a hideg időjárásra hivatkozva egyesek pánikot akartak kelteni a rv körül.
Többször leírtam, hogy a 612 óta vagyok. elégedetlen. Persze aki a 612-es lokális csúcs után 458-500 között betankolt főleg úgy, hogy előtte 600 tájékán kitárazott, az persze, hogy elégedett. Ha a tavaly február közepétől nézem, akkor 10 és fél hónap alatt ment 10%-ot. Így már nem olyan őrjítően nagy biznisz.
Más is leírta már, a közgyűlés előtt valahol 850 körül kellene állnia, legalábbis a józan ész azt diktálja. Ingatlanos cég, nem volt semmilyen negatív hír a H2-ben, tehát a részvényenként kb 120 huf (inkább 130 a gyenge Ft miatt) meglesz eredményként (ami a tevékenységhez kötődik, nincs benne a felértékelés). A nagy kérdés, hogy mennyi lesz kifizetve, de meg lennék lepődve, ha ezt olyan árfolyamon várná, ami kb 20% osztalékhozamot feltételez.
Appeninn Holding Nyrt.