Na végre valaki elismer valamit! 👍 A baj csak az, hogy annak ellenére, hogy nem ismered, váltig állítod, hogy nem jó a ta! Pontosabban, hogy a funda a jó! :)) GERI barátod is ta ellenes, de grafikonok az avatarja és a hullámokból él...! 🤣🤣 Technikus embered szerint se érdemes a Vertikalt elemezni, de egyből szűkülő háromszögről beszélt, amikor feltettem a chartot! Pedig én nem is mondtam ilyet! Lehet át kéne gondolnotok a felesleges szájtépést, vagy legalább egyeztessetek!
A funda nem ismeri a ta-t, a ta pedig részben ismeri a fundát! Akkor el lehet dönteni, hogy melyik...! Egy "cápa" úgy vesz részvényt, ha jó a funda, de akkor száll be, ha a ta megfelelő hozzá! Remélem érted..
Amikor anno a Waberer’st vettem mindenki kerülte… napi 125 ezer Ft-ért volt a kötés… ha kaptam egy misiért vertem a seggem a földhöz… volt olyan, hogy kötés sem volt benne napokig. Kénytelen voltam venni… Amikor a mókusok elkezdték venni, már akkor vaskos pluszban voltam… elindult rögtön tömték. Áttörte az ellenállást utána rakéta volt :) persze kicsit segítettem XD Akkoban nem sokan hittek… mégis kikerekedett :) El kell fogadni a fák nem nőnek az égig! Buffet bácsi is kiszállt az appleből- utána azért még ment az árfolyam…
Nem fér meg amúgy mert a funda sokkal jobb.Köszönöm bíztató, kedves, nyugtató szavait.Most kevertem 1et, megneztem a cápákat s most hallgatok egy kis zenét.
Értem, szóval forgatni kell a lóvét🙂...igen beleultem az akko-ba 216 tól, nagyon jó menet volt bar en a sok speka láttán 320 nál eladasba kezdtem, most is több akko-m van mint akik engem ostoroznak.Maga a rajzait figyeli en a fundat nezem, regen nem voltak ilyen rajzok.A szemetet el kell vinni, fel kell dolgozni.Elviszi a jobboldal meg a bal is.Megnezve a vezeto politikusok oldalat, komoly atrendeződes zajlik, amennyiben erdekli tekintse meg akár S T Elnök Úr oldalát vagy eppen az Indiaban tartozkodó O V oldalát.
Továbbra sem értem, hogy miért foglalkoztok TA szempontból egy olyan részvénnyel, amelynek 1 millió ft alatt van a napi forgalma... elég 7-8 misivel felkötni, és máris kilépne a szűkülő háromszögből, és utána a részvény nagy kitöréséről lehetne dalokat zengeni. Vannak likvidebb és technikailag sokkal érdekesebb papírok is a Béten, azokra fecsérelnék több időt...
Tisztelt Toka úr! Én nem vagyok túlságosan jártas Vertikál ügyben, de nem egy nagy forgalmú pappper még az apphoz képest sem. Nem is nagyon értem hogy tudná azt bárki le vagy fél beszélni. Farkas úr betett egy rajzot egy kis szöveggel. Értem én hogy a klubban ez szívügyük,de ne legyen már az hogy utána időjárnak hetet-havat hordani a klubtagok, mert egy negatív chart lett skiccelve. Én azt gondolom hogy a kölcsönös tisztelet kijár mindenkinek. És azt is tudom hogy ez az ellenszenv nem a Vertikál-as hozzaszólással kezdődött. Szerintem megfer egymás mellett a funda és a ta. Távol álljon tőlem a tanácsadás,de már az Akko-ban is van ellenszenv a klub irányában. Szükséges ez?
Engem nyugodtan tegezzél! Beírtam a Vertikál topikba, mert figyeltem az árfolyamot egy ideje. Láttam hogy nagy lelkesedéssel, egy felbeszélés kezdődött megint, mint már máshol is láthattunk ilyet! A chartra emlékezve, meglepett a dolog, mert eddig minden emelkedést levertek és a mélypontok is lejjebb kerültek! Jelenleg egy szűk támasz zóna fogta meg többször is, ami olyan mint a lélekvesztő! Elképzelhető egy felpattanás a szintről, de semmiképpen nem lehet vételre ajánlani jelenleg! Ezért írtam, ha nem sikerül felbeszélni a szintről, akkor törni fogja! Az első támasz már elgyengült! A támaszokról általában pattani szokott, ha túladott is közben! Itt most ez nem áll fenn és óvatos lennék! Persze, ha sok embert beugratunk, akkor venni fogják és emelkedhet! Egy darabig.... Jó taktika, de távol áll tőlem! Az erkölcsi felelősség a tiétek! Annak idején az Akkonál is megmondtam, hogy egy fos és 300 felett érdemes beszállni, addig felesleges beleülni! Így is lett, nem? Ameddig benne ültél, mi forgattuk a lóvét! Geri csak itt vádaskodik és fingja sincs róla, engem akar lejáratni! Nem lát mást, csak a fundát, de nem is érti az összefüggést! Annak (Fa) meg egy része olyan, mint a sokrétű médiahírek! Féligazság és bogozd ki... Szóval visszatérve a ta-ra, a chart a topikjában!
Farkas Ur, akkor több mint50 forinttal lejjebb volt az arfolyam, azt hittem en is vesznek valamit majd.Ne keressen, kutasson, nézze inkább a cápákat az rtl-en.Több értelme van mint vitatkozni a nyilvanvalo tenyekkel, beirt oda a Vertikálba nehogy megvezessük már a sok embert, mert az egy rossz papir.🙃
Appeninn Holding Nyrt.