Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
tmike vasárnap, 20:07
Előzmény: #2478  GERI-inv
A következtetés vonjuk le szerintem . A klub időjárás jelentését figyeljük kicsit komolyabban,mert ha ez a zord sarki hideg itt marad tartósan kicsiny hazánkban muszáj lesz kiszórni ezt a nyomorult app részvényt.  Majd ha enyhül és kezdenek rügyzeni a fák talán ott lesz az alja. Na akkor kell visszavenni. Nyáron a nagy meleg bekoszönte előtt viszont megint el kell adni,mert akkor a klímák nagy fogyasztása vágja majd tacsra az árfolyamot. Szeretném jelezni hogy ez nem befektetési tanács!
Colombo
Colombo vasárnap, 20:02
Előzmény: #2476  Toka
Ne már, én, mint Farkas,ezt te se gondolod komolyan.:)Ez jó vicc volt, régen nevettem ilyen jót.😁😄😀😁
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 20:00
Előzmény: #2474  Colombo
Na majd én is átsúlyozok csak vegyétek! Waterloo készülj ;)
farkasfu
farkasfu vasárnap, 20:00
Előzmény: #2473  Jocek
gurul a gyógyszerük.:)) Peti is ideges.
Szögleteset kel gyártani, az lesz a megoldás! 
Toka
Toka vasárnap, 19:53
Előzmény: #2475  Colombo
Ettől amit Maga írt, attól még Farkas kezdte.Lehet Maga a Farkas..na majd Dodo Úr kinyomozza🤭
Colombo
Colombo vasárnap, 19:51
Előzmény: #2471  Toka
Nekem ő már bizonyîtott, ezért tisztelem , becsülöm és  próbálok figyelni rá.Egyszer nem îgy tettem jól meg is szîvtam , az ember próbál tanulni a hibáiból.Ennyi az egész.
Colombo
Colombo vasárnap, 19:42
Előzmény: #2470  GERI-inv
Geri annyira nem szar ez,3 hónapja még 570-t is lehetett venni, holnap meg eladhatod 680-ért.Sokan cserélnének veled.:)
Jocek vasárnap, 19:41
Előzmény: #2472  farkasfu
Mi van itt? Ez egy nyugodt szakami topik volt. Ez lett a dühöngő?
farkasfu
farkasfu vasárnap, 19:37
Előzmény: #2468  Colombo
Lehet, még mindig a résnél ácsingóznak...:)
Toka
Toka vasárnap, 19:36
Előzmény: #2469  Colombo
Farkas kezdte...amit masi mond rossz...csak az jó amit a Farkas mond...értem.
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 19:35
Előzmény: #2468  Colombo
Nyugi egy kevés van még ebből a szarból… alig várom kimenjen majd :) Látjátok majd…
Colombo
Colombo vasárnap, 19:34
Előzmény: #2467  GERI-inv
Geri mindig maradjunk emberek, még ha nem is értünk egyet!
Colombo
Colombo vasárnap, 19:28
Előzmény: #2466  farkasfu
Jobb lett volna ha ezt az egészet a presszóban hagyták volna. A támadás oka az lehet , hogy eladták 360-on és most fáj nekik, ,hogy nem borult be az árfolyam, és jövő héten 700 fölött vehetik vissza.
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 19:26
Előzmény: #2465  farkasfu
Hallom te már megetted a mérget…
farkasfu
farkasfu vasárnap, 19:23
Előzmény: #2464  Colombo
Valami nem jött be nekik és most keresik az elgurult gyógyszerüket. :)
farkasfu
farkasfu vasárnap, 19:21
Előzmény: #2463  GERI-inv
Tudsz mást is, ezt már hallottam és előtte sem volt igaz! 
Vigyázz a beetetéssel, mer még a végén megeszed a saját hülyeséged! :))
Colombo
Colombo vasárnap, 19:20
Mi ez a hatalmas feszültség itt, nem értem.Ki tudja itt befolyásolni a befektetőket meg az árfolyamot, ahhoz egy ember kevés még ha sok pénzze is van akkor se elég.Szerintem indítsatok egy Toka App topikot is, mert ennek semmi értelme.
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 19:10
Előzmény: #2461  farkasfu
Ott volt a chartodon a szemem előtt - nevettem is… mert kb 50%-ban az történt, amit te mondtál… vagy ami sikerült neked… vedd már észre magad! Nem különbözöl sokban a Citadellás itt a piros hol a piros csalóktól!
Én mindig megmondtam egy papidnál, mikor eladtam őszintén! Ha benéztem valamit azt is… nem vakerálok össze vissza mint te… be vagy szarva nem jönnek az örök longos sikerek meg beetetések, mint eddig… majd ha emelkedik segítek itt nektek a csalókat kiszűrni!! Majd rakom be az ajánlatit! Meg amikor mondod venni venni! Nincs vége stb és bent áll az eladásod… XD 
Colombo
Colombo vasárnap, 19:05
Nem gondoltam volna,hogy pár hidegebb nap romba dönti az osztalék kilátásokat. Ennyire gyenge lábakon állna ez a cég. A tiszta profit 2024-ben részvényenként kb.130 Ft.Öt év alatt ki termeli magát,ez azért nem annyira gagyi.
farkasfu
farkasfu vasárnap, 18:59
Előzmény: #2459  GERI-inv
Ne hazudozz már itt, bizonyítsd! Egy vádhoz az is kell! 
Még a célárat sem tudod megkülönböztetni az ellenállástól és te pampogsz itt? 🤣🤣
 Minden ott volt a szemed elött a charton. Semmi sumákolás nem volt és előre is szóltam korrekt módon! Persze akkor az volt a baj, hogy rémisztgetek...! Vedd már észre magad! 

Topik gazda

Static
Static
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek