Topiknyitó: Static 2024. 04. 06. 10:59

Appeninn Holding Nyrt.  

Minden, ami appeninn. Felbeszélők, lebeszélők, szakértők, fundások, traderek, befektetők, spekulánsok, zöldfülűek, trollok!, csalódottak, elégedettek, részvényesek, ex-részvényesek, wannabe részvényesek hozzászólásait várom. Egyetlen kitétel: ne nyomd non-stop fullba a kretént.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Colombo
Colombo vasárnap, 18:46
Előzmény: #2450  GERI-inv
Geri jövő héten tavaszias idő lesz, és a hosszabb távú előrejelzés is enyhe átlag feletti időt îgér.Nálunk decemberben nem volt fagy. Ja és már eltelt a tél fele.
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 18:32
Előzmény: #2454  farkasfu
Nem kitömted a népet nagy nyerővel? Hanem tbszt rendeztél szép… jobb szöveg. Sajnos adózni kellett? Jaaaaj :( pont leverték az árfolyamot, mikor bevásároltál… 
TA alapon kiad egy kitörést, de az ellenállásról majd le fog pattanni. Egy kör van benne és slussz..
Mol-t már akkor vettük, amikor te még shortodban nyomtad a csapatoddal!
Okosan rendezgeted a támaszokat az ajánlati könyvben az appban, de láttam egy nálad gazdagabb néha meglepett xDD Múltkor néztem az emelkedés mechanizmusát, ügyes.. látszik csapatban könnyű palikákkal discordon összehangolni a mozgást! Mikor ki hova rakja a megbízást és mikor ki vesz bele… meg nap végén felfelé kötitek az árfolyamot vagy lefelé… mikor mi az érdek…
A gazdaság változik az én céláram már megvolt nem gerincessèg kérdése… az mennyire gerinces, amit művelsz…. Te jössz a vertikálba hülyeségeket mondani… félsz beszakadnak a lufi papírjaid. 
Őszinte véleményt mondtam erről a papírról … nem pedig hantázok össze-vissza mint Te! Mi a Toka clubban nem mindig egy irányon vagyunk! Nem beszélünk össze egy objektív képet testünk fel… nem csak longos hírek léteznek meg felbeszélő dumák, mint nálad… kiértékelünk mindent!
farkasfu
farkasfu vasárnap, 18:27
Előzmény: #2446  tmike
Szuper! 😃😃👍
farkasfu
farkasfu vasárnap, 18:26
Előzmény: #2455  Toka
Persze, én sem tudnám, jó duma....🤣🤣🤣
Másik embered sincs a toppon, ha már itt tartunk, te még bízol benne? 
Amikor nem jön be a kis vonalzója jóslata, akkor lebunkózza aki eladásban van! 
Hát csak hajrá fiuk a klubban...
Tutidolog
Tutidolog vasárnap, 18:25
A nap kommentje ez volt :)
Toka
Toka vasárnap, 18:16
Előzmény: #2454  farkasfu
Nem tudom mi a mol mert azt még chile-bol vettem 50m ert es elotte 20ert....nem neztem semilyen rajzot....de most a tobbire nem tudok valaszolni mert sietek.Persze Labanc Urnak szolok majd hogy rajzolja meg...most nem tudok venni majd jan 26an fizet pmapom abbol felhuzom.Masbol kellene kivenni penzt, ilyenkor en mar osztalekos papirokban vagyok.Nincs technikusom...te is irj sokat a klubba es teged is beirlak a címbe🙂
farkasfu
farkasfu vasárnap, 18:10
Előzmény: #2451  Toka
Mindjárt gondoltam, hogy ezért lebzseltek itt, féltek hogy beszakad?? 🤣🤣🤣🤣
Amúgy visszaolvashatod Geri dicséreteit itt, most meg a pálfordulását! Gerinces...!!!??? :)) Amúgy szólj a technikusodnak, hogy elemezze a vertikált, vajon miért hagyta ki? Az appot még ő is felfelé várja, most akkor meghazudtoljátok őt is, vagy semmibe se veszitek munkáját?? Ejnye már... A Vertikál technikai képe egy kalap szar, Egy támaszon szédeleg és egy lökés kell, hogy a verembe elmerüljön! 
 Csak technikai képet vázoltam fel szóban és nem akartam bemutatni, mert akkor szarabb lenne a valóság!  Valós képet festettem fel! Vegyél belőle még sokat, akkor nem tud beesni! Egyszerű...
A MOL-t amikor felvázoltam, akkor miért nem jöttél ide reklamálni? Egyezett az érdekeddel?? Ennyit erről, nem tisztel Toka Úr! 
Eisenburgprofesszor vasárnap, 17:56
Előzmény: #2451  Toka
Most olvastam... 
Csak oda írok, ahol van részvényem, jelenleg
Appeninn, opus, Rába. 
Az utóbbi elég pocsék. 
Eisenburgprofesszor vasárnap, 17:52
Előzmény: #2450  GERI-inv
Lehet neked lesz igazad, majd az idő eldönti.  2023 augusztusban kezdtem venni, akkor 3 évet adtam neki, jövőre jár le. 
Toka
Toka vasárnap, 17:48
Előzmény: #2449  Eisenburgprofesszor
Kedves Professzor Úr, majd ha ideje engedi, kérem nézze meg Farkas Ur Vertikálban tett hozzászólását is.Annak megtekintése után alakitsa ki álláspontját.Öszinte tisztelője:Toka Úr
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 17:47
Előzmény: #2449  Eisenburgprofesszor
Van olyan, hogy célár és gazdasági környezet… sajnos nem mindig kedvez minden mindennek és tudod prof ezek változhatnak. Enyhe telet jósoltak a meteorológusok - látjuk ez elmaradt.. a hírek nem nagyon akarnak jönni manapság! Várjatok, mint a csodát… helyette a góré az ellenzéki lapban magyarázkodik. Igen megnyugtató… szóval ezek az események nem megnyugtatóak. Sajnos a kkv szektor sem úgy hasít, annyira irodát akarjanak bővíteni. Elmaradt a fellendülés… még a KSH sem tudott szép adatokat szállítani. 
Eisenburgprofesszor vasárnap, 17:41
Előzmény: #2448  GERI-inv
Kb egy hónapja te voltál a legnagyobb "felbeszélő", aki hangoztatta, hogy az appeninn mennyire remek befektetés. 
Persze rá pár napra megvilágosodást nyertél és eladtad. Azóta  természetesen sz@r az appeninn. 
Az ilyen embert ignorálni kell. 
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 17:33
Ja csak szólok… elég szar a hőszigetelés az állományban. Nehogy az osztalékot elvigye egy felújítás. Tudod ezekre az ingatlanokra költeni is kell… és olyan drága minden alapanyag manapság… azért figyelném az irodaház hirdetéseket hátha tudtok nagy irodát olcsón az apptól, ha van rá igény :) Sok a konkurencia most Budapesten… szerencsére sok kiadó van! Szóval lehet jó áron kifogni! Telekom is ad ki a szép irodaházában és az Allianz is… tudod és azoknak azért jobb a lokációja!
Eisenburgprofesszor vasárnap, 17:32
Telitalálat. 
tmike vasárnap, 17:27
Előzmény: #2445  GERI-inv
Köszönjük a figyelem felhívást, de ez elfért volna a klubban is az időjárás mellett.
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 17:25
Azért figyeljétek a piaci árait a gáznak meg az elektromos áramnak… tudod a bérlemények miatt. Sajnos hideg tél van… nagyker ár is elég fagyos. Úgy hallottam megy feljebb a gáz ára is… szerencse ezek az ingatlanok zöldek!
GERI-inv
GERI-inv vasárnap, 17:21
Előzmény: #2442  farkasfu
Érdekes sose úgy mozog ez a papír, ahogy rajzolgatod… TBSZ be van rendezve? Mert valami ilyesmit adtál be itt? Mikulás Bácsics emelkedést, ami jól komponált volt úgy hallottam elvitték a Krampuszok nagyon csúnyán… azon a charton kérlek jelöld már be a csúcsokat az elmúlt 1 hónapban. Ugye a csökkenő csúcsok mindig jót jeleznek? Amúgy milyen új hír van amiért venni kellene ezt? Esetleg valami nem lett túlárazva?
tomato88 vasárnap, 11:01
Előzmény: #2442  farkasfu
Köszönöm szépen a segítséget!
farkasfu
farkasfu szombat, 22:39
Előzmény: #2441  tomato88
Nem szoktam átlagolni, kivételes eset volt a decemberi, de a charton nincs olyan!! 
Mindenkinél az volt a kérdés, hogy év végére mennyi lesz az árfolyam! Volt akinél 1000 Ft is kevés volt! Ezért szedtem össze az adatokat és próbáltam behatárolni/átlagolni! Sose fogadj az időre, hogy mikor éri el az árfolyam egy adott szintet!  Van kalkulációs lehetőség rá és jeleztem is a W charton, hogy mikor kell elérni a célárat! Ez "évek" még! 
A hetes charton a kék trend már késében van, a pirosnak meg kb. februárban van az ideje, hogy elérje a 769-et!! Ezek lennének a "részeredmények" a célhoz képest!  
A színek azért különbözőek, hogy meg tudd különböztetni, a kéket a pirostól...:) 
A felső madár vízbe ugrik, az alsó kimászik...!
 Nem tudok mindent elmagyarázni, vissza kell görgetni és sok dologra találsz választ!  
tomato88 szombat, 20:24
Előzmény: #2440  farkasfu
Nagyon szépen köszönöm az alapos és érthető magyarázatot!!
Tényleg ez az első regem, nem szokásom kamu regeket csinálni. ;)
 "Igen a 750-770 egy olyan szint ( #2399 ), de az hetes idősík és nem azon kereskedünk!"Mikor melyik chartot érdemes figyelni?
Egy charton belül, ha több színjelölést használsz, ld. #2399, akkor ott gondolom a piros ellenállások a piros trendeké, a zöldek a zöldeké. A kék a kettő átlaga?
Naposon viszont nem értem, hogy melyik melyik. 
Bocsánat a sok hülye kérdésért mindenkitől, de műszaki beállítottságú/végzettségű vagyok, ilyesmit csak nagyon érintőlegesen tanultam.

Topik gazda

Static
Static
4 4 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek