Nemsokára új korszaknak lehetünk tanúi. A régi begyöpösödött komcsi gondolkodásnak vége. Helyükbe a lastdeposit féle éhes spekuláns reddites tömeg lép akik 8000 fölé repítik a Rába részvényt a 2. félévben!
Akinek nincs előtte a arca annak akinek a hozzászólását olvassa, az a vesztes kategória. A psycho, a siker 1/3-a, az nem nem eged mesés nyerőkhöz, illetve juttat orbitális buktákhoz.
Most egyelőre vörösboros pohárból iszom az Unicumot, azért nem-:XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD De a számnélkülit egyből letíltja, így a CIG-es felbeszélő ki is esik-:)XD Lasztról amit írtam, lizanak is elmondtam, hogy mi a különbség a felbeszélések közt.
Köszönöm szépen, igyekszem. Remélem, nutexben pl. ha beüt a nyerő, nem fognak szidni minket, ugyanis azt elfelejtik mindig elegánsan, hogy sokan majdnem 1 éve benne vagyunk. Hogy ott vagyok aljakon meg tetőn is? Hát...ez nem biztos, hogy érdem, de majd elgondolkodom rajta. 😁
Szeva testvérem! Én azt mondtam rólad, hogy benned van szenvedély, nem csak a pénztárcádra hajtasz, míg sokan, a csendes sumákok, akik lovagolják a hullámokat, csak a csúcsokon jönnek elő, te ott vagy az aljakon is, ez tiszteletre méltó, üdvözlöm lizát, mindjárt kitíltanak!
Ha tavaly sokat buktál, az idei szja bevallásodban el ne felejtsd elhatárolni (a következő 2 vagy 3 évre szétteríteni) a veszteséget. Ha az idén vagy jövőre nyersz, beszámíthatod a tavalyi veszteséget. Hogy egészen pontosan ezt hogy kell csinálni, nem tudom, az szja nyomtatványon van erre rovat, gondolom.
A Kulcs-Soft 2800-on nagyon túlárazott volt, 2000 felett már nem mertem beszállni. Bázistrend alatt induló és fokozatosan emelkedő árfolyamszinteket értesz?
Itt ha mindenki tudná mikor, mibe fektessen és mikor szálljon ki, mindenki milliárdos lenne..ilyen ugye a mesében sincs. Kis nyerő, nagy nyerő, kis bukó, nagy bukó...jó húzások, nagy baklövések. Ezek kísérik folyamatosan az életünket. Tavaly én szétbuktam magam, szerintem nem vagyok egyedül. Lehet folytatódik a rossz széria, de lehet tízszerezek innen. Ki tudja? 20-25 éves időtávon minden tőke felezés-harmadolás csak néhány tréd a sok száz közül. Az emelkedő bazistrend, a kamatos kamat hatás és a kellőképpen hosszú időtáv szentháromsága adja a tőzsde megváltó erejét. Én ebben hiszek. Aki pedig már bukott sokat életében az már nem fél veszíteni és nem "fél" nagyot nyerni sem.
A hazai piacon jól tetted h te is gyorsan dobtad az Opust, az is hasonló papír mint az OTT1, nem volt értelme sokáig tartani, mikor túlárazottá válik dobni kell hiába nagyon gyorsan javulnak az eredmények és kiváló hírek jönnek buborék szóval ki kell dobni az ilyet. Inkább Intel, most már stabil papírok kellenek.
Szegénykém :...( miért nem hagyod ezt a béna magyar piacot. Pénzed is legalább dollárban euróban lenne. Érdekes azt hittem legalább 50-80 at összehoztál már 17ben. majd megnézem mikor beszéltünk fbn. S ha valamikor felmegyek radírok, veheted fenyegetésnek :) Csak nem tudom mi a jelszóm.
Így van, ami késik nem múlik. Majd egy kgy-re azért elmegyek beszélgetek a nagy keresztény spekulánssal, de már leszarom, igyekszem előre tekinteni. Hibáztam.
2017 Opus Pontos évszamokat nézni kellene a többihez, de Csepel, Nordtelekom, Cig, Set, Wallis hozott sokat, ezekből 3 db dupla volt legalább tőke nagy részével. 2020 kulcs Soft bukó, tőke nagy részével: 2800 beszálló, 1500-1600 kiszálló.
Korábban írtad, hogy a KulcsSofttal veszítettél a tőkédből jelentős részt. Kulcsártól még nem kaptál köszönőlevelet, hogy nagymértékben hozzájárultál a ferrarijához. A kisbefektetők megajándékozták egy ferrarival.
Lastdeposit Rábábán nyomul!
Célár 8000 Ft!
Történelmi múltú cég!