Eddig működött hogy a future program keretében havi 20e-ért vettem (hagytam hogy vegyenek nekem) erste alapot és akkor nem volt számlavezetési díj, meg a 350 Ft/tbsz díj se. Most 04.30-ra felszámolták mindkettőt? Valami megváltozott? Ha igen, akkor time to go. Hozzátartozik hogy egy hónapig tartottam az alapjukat, majd adtam is el, amikor már nem számolt fel büntető fiszem-faszomat.
de ha szar amit újat csináltak, mind az asztaliba, mind a mobilban akkor mire fel vezetik ki a régit? ha használhatatlan az új? ha a régi asztalit ki merik vezetni végeztem az erstével az tuti
A netbroker Go-t elvileg februartol nem lehet letolteni. Es Q2-ben ki is vezetik. . "A NetBroker GO applikáció 2026.02.14 -ig tölthető le Android és iOS rendszerekre , 2026.02.14 - ét követően csak a meglévő felhasználók fognak tudni belépni. Az applikáció várhatóan 2026. második negyedévében kerül kivezetésre."
Kereső nem dobja fel a papírt ISIN-re szűrve (régi PRO-ban minden piacra szűrve sem és a NB GO-ban sem). Szerintem hívd fel őket, lehet, hogy bróker kell hozzá, vagy fel kell venniük a listába... (KH Patriánál is rákerestem, ott bezzeg kidobja ezeket: OTP TL, Siemens TL és még egy Siemens TL)
Update: erste válasza: tudjuk, hogy a riport hibás, dolgoznak a kijavításán. vegyem alapul az adóigazolást. mehetek a következő szintre, ha nem értek egyet a válasszal. Gratulálok. Legalább 4 hónapja rossz a rendszer (mivel jelen időben írta, nekem ez azt jelenti, most is rossz a netbroker felület riportok funkció). Ez a totál megvezetés. A k@rva adataikra alapozva realizáltam több veszteséget a kelleténél. És a válaszuk erre annyi, hogy : bocsi. mehetsz békéltető testülethez/ bíróságra, ha nem tetszik. Figyeljetek rá! Állt már bele valaki hasonló ügybe?
nagyon nehéz úgy kereskedni, hogy fizetek egy csomó pénzt patkányerstenek, aztán 100-ból 1-szer sem sikerül belépni, realtime olyan mint a Máv, baszd meg erste, patkány rühes csűrhe vagytok 🖕🖕🖕👏👏👏
És azt még nem is írtam, hogy az ajánlati könyv az késleltetett. Sajnos az ajánlat beadásnál látható, hogy másodpercekkel később jelenik meg a könyvben. Kérem vissza a Random ot.
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!