a go egy ipari hulladék, naponta legalább egyszer újra kell regisztrálni, pin kódot, ujjlenyomatot, sms-t kérni, hogy legalább beengedjen, alkalmatlan használatra, a kereskedésről nem is beszélve, a jó büdös kurva édesanyját a toprongy fejlesztőknek, meg mindenkinek, aki ezen "dolgozik"
Valaki azt mondta, hogy ha nyitsz egy TBSZ-t és azon elindítasz egy új futures-t, akkor azzal újrakezdődik. Nem tudom, hogy valóban működik-e, egy próbát megér.
de miért? mikor írják akik az újat használják h fos, a régi azért elketyeg legalábbis nálam, bazmeg erste ha fejlesztetek akkor a minimális elvárás az lenne h az új ne legyen rosszabb, mint a régi.....
Csesszék meg! 100x jobb és gyorsabb a régi, mint az új. Nem győzöm írni a módosítási, javítási kérelmeket az újhoz. Tegyétek meg Ti is, hátha valami értelmeshez is eljut.
Kedves Ügyfelünk! Fontos határidő közeleg! A NetBroker GO alkalmazásunkat 2026. június 11-én végleg lekapcsoljuk, így az appba ezután nem fogsz tudni belépni.
Eddig működött hogy a future program keretében havi 20e-ért vettem (hagytam hogy vegyenek nekem) erste alapot és akkor nem volt számlavezetési díj, meg a 350 Ft/tbsz díj se. Most 04.30-ra felszámolták mindkettőt? Valami megváltozott? Ha igen, akkor time to go. Hozzátartozik hogy egy hónapig tartottam az alapjukat, majd adtam is el, amikor már nem számolt fel büntető fiszem-faszomat.
de ha szar amit újat csináltak, mind az asztaliba, mind a mobilban akkor mire fel vezetik ki a régit? ha használhatatlan az új? ha a régi asztalit ki merik vezetni végeztem az erstével az tuti
ERSTE NetBroker
A telefont nem veszik fel!!!