Ajánlom a hitetlenkedők figyelmébe az ANY mozgását az elmúlt 2 évben...stabil osztalékpapír, elméletileg ez a SZIT-ek lényege.! A többi meg matek, hajrá..!
Utólag ezt így szép olvasni,de azért 1000 ft fölött nem tudom hány rv cserélt gazdát illetve 900 alatt sem az esésben. De mindegy is. Spekázd ha annak tartod magad,csak azt nem értem a ricsinél miért nem gondolkodtál hasonlóan speka fejjel. Ott végignézted az esést. Mindegy nem tartozol magyarázattal,csak az zavart hogy itt spekulatív arcodat mutatod a ricsiben meg ülsz.
Megszavazzak a 120 ft, valaki nem sokkal utána tesz egy tulajdonosi bejelentést 5% átlépéséről, amire a további vásárlások eredményeképp júl 1-re likvid részvénnyé válunk, ami további vásárlásokat generál. 1500 simán benne van, a fenti scenarionak is több 10% esélyt adok.
Ha megszavazzák a felterjesztést, akkor miért lenne kizárt? Nem is igazán értem, miről beszéltek. Adott egy cég stabil működési eredménnyel, jelen esetben 132/eps-el, amit tud hosszabb távon is hozni, sőt! A kihasználtságon még tud javítani, az osztalékfizetés esetén IS a további beruházások egyértelműen a kapuban...ezek további eredménynövekedést fognak generálni.! Reális elvárás egy 150-160-as eps jövőre -- ami természetesen magasabb osztalékot vetít előre.! Tehát a folyamatosság adott, és ez a lényeg, hogy nem valami egyszeri tétel miatt sikerült így a tavalyi év..! 1500-as árfolyamnál 8%-os lenne az osztalékhozam, mi abban a földöntúli a mai hozamkörnyezetben..??!
ez oké, de aki pl eladta az osztis hírre kb 200 ft-tal lejjebb vissza tudta venni kellett hozzá trumpli is persze, és nyilván nem találja senki el a tetőt meg az aljat, akkor is egy százast vígan lehetett fogni, az meg 10% pár nap leforgása alatt osztinál is simán lehet egy ilyen forgatókönyv, attól hogy jó a papír lesznek mindik spekulánsok, akik nem csak tartják évekig, hanem ki-be ugrálnak hetekre mondjuk
Lehet én gondolkodok rosszul ,de nekem úgy tűnik itt sokan a szelvényvágásig gondolkodnak csak. Mondjuk a közgyűlésen elhangzottakra, az esetleges befektetésekre és azok következményeire a többség nem igen gondol. Mikor lesz 1500 meg hasonló. Én hosszú távon gondolom tartani egy állandó biztos osztalékfizetést szeretnék ami éves szinten 10-20%-al emelkedne. Nem vágyom rá hogy 1 hónap alatt menjen 500 ft-ot. Haladjunk szépen lassan hogy aki akar és látja a fundát fel tudjon szállni.
Appeninn Holding Nyrt.