A mai napon, 2025. október 7-én a HSBC tette közzé az új célárat az OTP részvényre. Az elemzés szerint: Új célár: 37 500 forint Korábbi célár: 32 200 forint Időtáv: 12 hónap Várható hozam: körülbelül 30% Ajánlás: továbbra is vétel [www.vg.hu] Ez az eddigi legmagasabb célár az OTP részvényre, és még a korábban optimistának számító Wood & Company augusztusi 34 877 forintos célárát is meghaladja.
Nyomják le az árat,hogy minél olcsobban tudják visszavásárolni az SRV-t.Minta0 Mészárosnak számítana az a pár 10 millió.Nehogy már mi is jól járjunk.a kapzsiság nagy úr.Jászai gazdaggá teszi a részvényeseit,hamarosan bent lesz a Top 5-ben.Neki legalább van esze,és tehetsége.
aha... persze... mesélj még Andersen... nem, mintha közöd lenne hozzá, de nagyon kellemes haszonnal, hívjuk egyszerűen csak duplázásnak, adtam el a pakkjaim... Másodszor, soha nem rinyálok, legfeljebb szóvá teszek nekem nem tetsző dolgokat... mint például most is... Tudom, 5a kettőt könnyű összekeverni, de egy átlagos intelligenciával bíró embernek nem lehetetlen feladat... bízom benne! hogy megugrod ezt a szintet! szép nyerőt
"A végére kevesen maradunk sok a rinyáló!" Nocsak magadról beszélsz? Mert a 4IG-be ott rinyáltál 1800-nál. Eladtad rinyálva, pár forint haszonnal (se).
Tökéletes megfogalmazás! Én sem irhattam volna jobbat. A kisbüfik ezeket sohasem érdekelte, a kapcsolattartó még csak válaszra sem méltatja az embert. Ha néha mégis, az egy előre megírt sablon válasz. Anno úgy csorgott le 100-ig, hogy évekig még sem szólaltak. Most ugyanazt tapasztalni. Ebben az évben érdemi megszólalás nem volt Koppány részéről....sem.
egyébként pont ilyenkor kellene - a befektetői bizalom miatt is - egyrészt kommunikálni, másfelől pedig egy komolyabb srv-vel erőt demonstrálni... de azzal, hogy nem csinálnak semmit és kussolnak mint xar a gazban, csak rontanak a helyzeten... ergo, újabb bizonyságot nyert, amit már többször állítottam, hogy manipulált árfolyam és a kisbüfik totális semmibe vétele zajlik
NEW OPUS GLOBAL