Mindig is az volt. Fogalma sincs, hogy milye van, mennyi vagyona van. A Forbestől talán értesül róla, de az csak becslés. Elég meghallgatni a nyilatkozataiból néhány gyöngyszemet és máris nyilvanvaló mindenki számára, hogy olyan buta, mint a segg. Azt még feléri ésszel, hogy a Riviérán jó hajókázni és jobb Münchenbe luxus géppel repülni, mint gyalog menni. Olvasni lehetett, hogy az ügyvédek vasvillával hányják elébe az aláírandókat....és ennyi.
Azért a 4ig nagyon nemzetközi cég lett! Ezt ne felejtsük. Az opi meg nem!! Maradt igazi NER. Jászai és Lölö tudása és menedzselése között azért fényévek vannak
Utólag könnyen okos az ember. Szerintem teljesen racionális döntést hoztál. Itt volt egy dupla alj, egy jó jelentés és az srv, elvileg minden adott (lenne) egy szép emelkedéshez. 4IG-ben pedig korrekciót vártál, ami szintén racionális gondolat. Viszont a tőke másfelé mozog…egyelőre.
engem, mint kisbüfit az EPS-nél sokkal jobban érdekel, hogy éves viszonylatban 780 -> 2950 irányt vett az árfolyam 1800 és 2600 körül dobtam el a pakkjaim. sajnálatos módon opusba helyeztem utána a tőkém jelentős részét. ez van... :/
Én a mostani mozgás után ebből is kiszálltam. Sajnos appeninn dettó speka lett és ez is. Ettől függetlenül még várok itt azért vmi megidulást, de ilyen jelentés után így esni az srv ellenére is nem kéne...
NEW OPUS GLOBAL