Elérkeztünk az utolsónak kemény ellenálláshoz(egy időre) Napos MA200 ~1.14-nél Innen akár le is fordulhat elsőre, de ha marad az erős forgalom, akkor mehet tovább a meglehetősen üres könyvben. Az eddigi szinteket szépen kiszívták, rés nélküli porszívózás volt. A megindulása álomszerű, remelem nem kell felébredni egy darabig.
NDX daytrade A mai csucs vagy egy submicro fokozatu 3, vagy egy 5 lehet (en most az "(5) kesz" esetre tippelek) Ha 3, akkor meg egy ujabb csucsra szamithatunk, aztan meglesz a wave(a of v) szakasz csucsa. Nem latszik nagy ero ma a piacban, egyelore szerenyebb mozgasok vannak; de a Bigtech ma erosebb a tobbi szektornal, inkabb ott lehet NDX-et (vagy META, ORCL) daytradelni. . PBR mar egy hete nagyon lenduletesen emelkedik, +20%. Kitort 14$ fole, es nincs vege. Ha a Venez nehezolaj es gaz egyik jo helyzetben levo vevojenek gondoljak, talan nem tevednek. LNG terminalokat, es uj gazvezetekeket epitenek. , Megjelent egy uj felmeres a vilag olajkeszleteirol: Fareed Zakaria musoraban szamolt be rola. Az elso hir az, hogy sok helyen regota mar hasrautessel emeltek fel a foldben levo mennyisegeket a politikusok (hogy nagyobb OPEC kvotakat kapjanak), persze sok helyen teljesen alaptalanul. A felmeres masik hire, hogy a mai kitermelesi tempo es evi 1.4% novekedes mellett, a mai technologiakkal kibanyaszhatoan meg 15 evre valo tartalek van a foldben. Aztan? Mivel repulnek a repulok, a teherhajok es a rengeteg kamion? felteve hogy addig minden szemelyauto atall EV-re?
Én lehet megvárom még a hétfői nyitást, nehogy legyen még +40%. Aztán inne úgy is lehet majd fogni valamennyit a shorton. Remélem legalábbis. Idén kicsit szivat a piac. :D
GPRO-ba is megjött a forgalom, beragadtam énis rendesen benne ... magasan... azon gondolkodtam, ha tegnap borítottam volna rá a piacra a pakkom, akkor beküldöm egyedül 1 USD alá... :)
SPY futures daytrade AZ overnight futures tovabb emelkedett, es ezzel megerositi a fo ALT eset nagyobb valoszinuseget; igy maradok az Expanding Ending DIagonal varakozas mellett. A wave (v) felmeno hullama epul, abban az (a) szakasz vege mar nem lehet nagyon messze. . https://imgur.com/a/lox7G4z
AZ AMUNDI VÁRAKOZÁSA SZERINT AZ EKB IDÉN KÉT LÉPÉSBEN LAZÍTHAT A 1,5 SZÁZALÉKOS ALAPKAMATSZINTIG, AMI ELTÉR A PIACI KONSZENZUSTÓL, AMELY SEMMILYEN VÁGÁST NEM VÁR.
Mi ebben a meglepő, ebben a topikba is ez megy :D amikor esik akkor lefelé várakozás van, aktuális ár alatt 10-15%-kal fordulás várható... (vagy nem). Amikor meg emelkedik akkor +10-15%-kal várható a fordulás (vagy nem). nevezzük el támasznak meg ellenállásnak, b@sszunk rá egy diagrammot, ha bejön guru vagyok ha nem akkor másabb világ van mint régen volt. Topik zárható :D Csak vicceltem :)
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.