Az FCX jelentesere nagyon kivancsi leszek. Bizom benne, hogy nem tudjak inditani a malaj banyat idoben es jol beverik, hogy be tudjak vasarolni. Ebben az esetbe a rez ara is elszall majd. Ez amolyan bull+ verzio nalam :)
Nekem COPJ van egy ideje. A nagyokat mindig is dragallottam. Copper Giant, Solaris es Lion Copper van. MIvel en mar egy ideje tartom oket, nem nezegettem mostanaban. Lehet mar elszaladt az aruk, nekem 30%+ ban vannak. Viszont azt gondolom, hogy a rezbol is tartosan hiany lesz. Legalabb olyan rallira szamitok, mint az ezustben. Foleg, ha egymasnak esnek USA-Kina megint.
Nekem sokat segit, ha az AI-nak bepotyogom a vegen, hogy minden szamot nezzen at, amit talalt es probalja ellenorizni tobb forrasbol, szoljon, ha valamit nem talal csak egy helyen, vagy nagyobb elterest tapasztal.
Mint mindegyik hasonlo youtuber-t, nala is kello kritikussaggal kell kezelni amit mond. De sok jo tippet adott. Bar az elozo idosuakban eleg konnyu volt. Veletlenul talaltam az intejukat vele. Aztan amiket ajanlott megneztem es egesz jo aranyban 5-bol 2-t kabe meg is vettem. Foleg a developer-ekbensegitett sokatt az ajanlasa. Konkret dolgok nem tudok mondani, honapokkal ezelott neztem videojat. Es eszembe jutott, hogy csinal vmi adatbazist, amit frissitget folyamatosan, amiben bene lehet az AISC.
Valaki esetleg ra tudna nezni technikai alapon az Energy Fuelsre (UUUU)? Szepen ment az utobbi idoben, de nem tudom technikailag mennyi van meg benne. Elore is koszonom
Az arizonai székhelyű Strive Compounding Pharmacy pert indított Eli Lilly (LLY) és a Novo Nordisk (NVO) ellen egy texasi szövetségi bíróságon, azzal vádolva, hogy a gyógyszeróriások összehangolták a verseny elfojtását azzal, hogy akadályozták hozzáférést a nagy sikerű GLP-1 fogyókúrás gyógyszereik összetett változataihoz. A két vállalat elriasztotta "a szolgáltatókat, telemedicina platformokat és betegeket attól, hogy felírják és hozzáférjenek összetett GLP-1-ekhez" – egy sajtóközlemény szerint. Lilly Zepboundot és Mounjarót (tirzepatidot) gyárt, míg Novo Wegovyt és Ozempicet (szemaglutid) készít. "Ezegy harc minden beteg jogáért, hogy hozzáférjen az orvosuk által felírt gyógyszerekhez, áron, amit nem a monopólium diktál" – mondta Nate Hill, a Strive vezérigazgatója egy közleményben. Strive érvelése az ügyben azon az elképzelésen alapul, hogy egyes betegeknek személyre szabott változatra van szükségük egy márkás gyógyszernek, valamint egy olyan törvényre, amely lehetővé teszi a vegyületeket a márkagyógyszerek gyártására, ha hiányt jelentenek. Ez utóbbi jelenleg egyik cég GLP-1-es gépére sem jellemző. A Lilly korábban pert indított a Strive-et a GLP-1 gyógyszerek összetett változatainak gyártása miatt, de egy delaware szövetségi bíró 2025 októberében egy joghatósági kérdés miatt elutasította az ügyet. A Novo korábban pert indított a vegyületeket GLP-1 terápiák miatt.
Copper A legnagyobb rezbanyasz a FCX es SCCO, es RIO, mindegyik wave(iii of 3) hullamban emelkedik a weekly chartokon. , A Copper ara ATH-n van, jol nez ki, bar innen egy (c) korrekcio indulhat. . https://imgur.com/a/1QkHlRE
Sziasztok, XPEV-et bővítettem pár napja, szerintem NIO is vehető már ezen a 4,5 USD-s szinten. GPRO-ba beragadtam én is nem annyira nagy pakkal, jöhetne már a fordulat, mert kezd kényelmetlen lenni. Gratulálok az NVO nyerőkhöz, sajna erről a körről lemaradtam... :( OPEN-re János tudnál egy chartot csinálni, meddig jöhet le szerinted? (nehéz lenne ekkora állománnyal a 6 USD alatti tartományt elviselnem) Thx, Rray
Nekem most csak VALE van de az nem az a kifejezetten rézbányász cég. Most a bevételeinek csak 5-6%-át teszi ki. Viszont itt már a napokban szóba került a cég. Még anno 15-re raktam be eladásra de most elbizonytalanodtam. Hold vagy sell? Hogy látjátok?
Nos, lehetséges, hogy valóban beverik, kezd egyre több tűz fellobbanni, amelyek bármelyike meggyújthatja a gyújtózsinórt... leginkább Powell és Grönland sorsa lehet a kiváltó, mindkettő nagyon súlyos hatású lehetne.
NVO csak annyi kiszamithato, hogy a tablettanak nem lesz versenytarsa a Q1-ben, es a mostani tempoval arra szamitok, hogy az 1000-->270 DK eses fibo50% reszet addig megcsinalja, szval 650 kornyekeig. Ennel sokkal jobbra egyelore nem lehet bizni. LLY es sokan masok minden bevetnek, hogy ok is kihozzak a tabletttat. Es attol kezdve mas a helyzet.
1)SPY es NDX napos SPYban meg egy ujabb csucs osszejohet. AZ NDX-ben mar kevesbe valoszinu. . https://imgur.com/a/3heI3Jr . https://imgur.com/a/eQrRBzT . 2)DOW weekly https://imgur.com/a/brcOZAQ . Summary: nagyon eros jelek vannak, hogy egeszen kozel van a TOP. Amikor lefordul, az Advance/Decline= 1/10 (vagy meg kevesebb) lesz; praktikusan minden esik, teljesen mindegy hogy a megelozo napokban mennyire volt bullos. OVATOSSAG. . 3)Bond A long Bond futures nyar ota szuk savban billeg. Ki fog torni, es nem tudjuk biztosan, hogy merre. De ha a Bond ara leesik, a kamatok felfele fognak menni. . https://imgur.com/a/oo7AYeW
Amennyiben jutok valamire mindenféleképpen megosztom, de nekem ebbe már beletört a bicskám párszor, fals infókat pedig nem osztok meg. Azok a legkiszámíthatatlanabbak, melyeknek az afrikai kontinensen is vannak bányáik, ez lejött már régen.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.