Csak az van sajnos. IBKR-en nem lesz gond, viszont nekem van az Erste-nél is, ami már problémásabb. Remélem nem egyik pillanatról a másikra kapcsolják le az ADR-ek kereskedését, de az most már teljesen világos, hogy el kell ezeket engedni. Itt már tényleg bármi megtörténhet.
Én már vettem sp500-at, a mai alj körül. Szerintetek még lejjeb megy? 48xx támasz zónának tűnik. Minden héten veszek valamit lassan. Nem tudok jobb stratégiát.
Most már tényleg várom, hogy válaszként Xi mikor fogja a TikTok-ot lekapcsolni a US userek előtt, akkor nagyon sok unatkozó és mérges tini lesz. :-) Kínai ADR-ek vs US TikTokozó tinédzserek, visszavágó a Huawei-ért. :-)
hú eladtam a Petrobas ADR-emet (köszi mindenkinek a figyelmeztetést!!), de mit kell visszavenni helyette, tudtok segíteni? A PJXC -t találom, de annak totál más a chartja (és nem csak az EURUSD miatt). Előre is köszönöm!
Ha trump elmegy a falig, akkor az egesz vilag leterdepel kinat, eszak koreat, meg talan az oroszokat kiveve. Zsarolasi potencialja vegtelen. Vagy melyik europai ceg/szolgaltato birna 1hetig internet, gmail, visa/mastercard, AWS nelkul?
Huhu, ez mar valoban a 70-es evek feelingje, ilyet felvetni, nagyon kemeny: removing Chinese companies from U.S. stock exchanges. “Everything’s on the table,"
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.