Én is azt gondolom, hogy rövid távon beesik az infláció a felgyűlt készletek és a kereslet visszaesés miatt + én még várok egy nagyobb elengedési hullámot egy néhány gyárbezárással
Egyébként ez a vámolás prompt okoz majd deflációt, de megint okozhat szakadást os egyben az ellátási láncokban, ami majd 1-2 év múlva okozhat ugrást az inflációban a covidhoz hasonlóan.
Mindjárt zöldölünk. Ez az eses sem lesz más, mint az elmúlt években bármelyik, megveszik a dip-et. Sztem kivaló lehetőségek vannak vételre. Ha nem is ez az esés alja, de lesznek új ATH-k hamarosan.
SPY futures daytrade Megvan a kapitulacio ma Azsiaban is, ugy nezem mar Europaban is. Nagyon ovatosan (!!) de a jo daytradereknek, nos, itt keszulni lehet a felpattanasra. . https://imgur.com/a/Tn1Wqaq
Nekem nagyon bejött ez a helyzet, számítottam az esésre, DAX-nál például nem értettem ezt a magasságot, mindenképpen látszott az esés. Kíváncsiságodat valamelyest kielégítve megnéztem az elmúlt napokat: múlt hét csütörtök: 55 pozit zártam, ebből 18 volt minuszos (mert kiszórtam a NatGas shortokat - helyesen, hogy aztán később visszalépjek): napi bevétel így is +6% lett a számlámon. Péntek: 71 pozit zártam, ebből mindössze 4 volt mínuszos, számla: +30%-ot hozott nap végére. Este: összes heti nyereséget kivettem a tőzsdéről. Ma (hétfő): 18 pozit zártam, ebből 2 mínuszost (pénteken kis longos pozikat rajtahagytam az indiken, jó kis mínuszt hoztak össze mára, de mindegy, mert a többi jól feldobta): összeségében a mai nap zárt poziciói +26%-ot hozott a számlámra (és még nincs vége a napnak - de örömömben ma is vettem ki a napi nyereségből). Ez persze azt is jelenti, hogy van olyan pozi, amit napokkal ezelőtt nyitottam, de ma zártam.
Most én is cash-ben vagyok, de nem full, aranyat shortolgatom, meg a NatGas-t (bár igazi céláraim nincsenek, úgyhogy óvatosan), meg bele-belekapdosok a Nasdaq-ba.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.