PLTR-t megfogta az 50 es mozgo, plusz a fibo es a res alja. Innen sztem jon egy nagyobb felpattanas, aztan majd kiderul. En lehet megprobalom eladni a tetejen.
WBA buyout targyalasai nyilvan Sycamore vevo es a WBA mai nagyreszvenyesek kozott (Vanguard, Blackrock, StateStreet, stb) folyik, es a kiszivargo hirek egyelore zavarosak. ; A nagy kerdes, mennyit erhet meg Sycamore-nak, es mennyit kepes fizetni egy 155Mrd$ arbevetelu, es most agyonvert allapotban lezuhant profitot termelo, es PE=7 ertekeltsegu cegert? Amiben most van 1-3Mrd$ erteku zuros peres ugy is. . WBA book value 2023-ban meg 23$/sh volt, de 2024ben leirasok miatt 12$/sh szintre esett. Az utolso nov.30-i profit 51 cent volt, szoval evesen 2.0$ koruli profit tudhat most. A realis sav szerintem 13-16 $/sh savban van, szoval a 860m db reszvenyert SYcamore kinalni fog kb. 11-15Mrd$-t. Szoval elozetesen jo esely van, hogy az arfolyam 12-13 savba felmegy; aztan a hirre meg egy gap-up. . A nagyreszvenyesek szerintem a sav felso szelen hajlandok lesznek adni, de nagy bukast nem hajlandok elszenvedni. Szerintem erdemes kivarni a targyalasok veget, azt gondolom legkesobb a jovo het vegere meglesz a megallapodas. HA egyaltalan lesz; mert Sycamore-nak ehhez kell kb. 10Mrd$ bankhitel, es a bank-konzorcium is jopar feltetelt tamaszt majd. HA megbukik a kivasarlas, akkor az elso hirre azonnal adni kell.
WBA: Trendcsatorna ellenállás, illetve ma100 és 200 kereszteződésében. Szerintem a következő pr hét izgalmas lesz, vagy lepottyan vagy kitör. https://imgur.com/a/jmKMmC1
Szerintem HK50 kb 25-26 ezer között megtorpan, egyrészt hhónapos időtávon a 200 napos MA telibeverte, másrészt trendcsatorna ellenállása várja. Nem számítok nagy visszaesésre, inkább több hetes oldalazásra, míg áttöri. BABA-ra kb 160-at látom, mint a 3 of III végállomása (hónapos távon a 100 napos MA-t kell keresztezni alulról), itt pár hetes megállót vélek sejteni, mire 160 fölé tör. https://imgur.com/a/lOlnwVl
Ami a btc-t illeti, pár héten belül lehet 110k-ás új csúcs, de 70kalatti arfolyam is. 107k->92k után is volt pánik, aztan új csúcsra húzták. Én 5-20k között vásároltam, akkor még pl csak fantázia volt a 100k. Mivel véges a darabszám és sok a hívő, idővel az 1M sem kizárt, pláne hogy ilyen bolond világban élünk.
Bocsánat nem elég simán a BTC árának emelkedni, hanem itt az benne van, hogy az MSTR-nek közben folyamatosan növelnie kell a saját BTC számot is, játék Fiat pénzeket bevonva. Ha ugye nem növelnék a BTC számukat közben, akkor simán jobban jársz a BTC vásárlással vagy ETF-el.
A modell lényege, hogy higítás, kölcsönök meg egyéb módokon minél több dollárt bevonva, minél több BTC-t vegyenek. Az egyetlen szabály aminek nem szabad sérülnie, hogy az 1 részvényre jutó BTC szám ne essen csak emelkedjen örökké, mert akkor ha nagyon magasra megy a BTC ár akkor megéri. Van viszont 7B adóssága MSTR-nek, azt még hozzá kell számolni, ha BTC ára nem emelkedik eléggé és nem fog tudni tovább higítani úgy, hogy ne sérüljön a fő szabály akkor omlik össze a dolog, addig, ha hisznek emberek a 300000 feletti BTC árban akkor simán megéri.
Ha jol tudom ez a model nem mas mint 2x tokeattel btc buy olyan befektetoknek, akik amugy nem vehetnenek btc-t, de igy szerezhetnek kitettseget. 2029 december azt hiszem a lejart, zero-coupon convertable notes. Mstr-nak nulla kockazata van, befektetonek minden :)
HA van 500k db bitcoin MSTR-ben, es igaz hogy 66k$ atlagaron van, akkor a MSTR tenyleges erteke a ketto szorzata, ez 33Mrd$. Mert bitcoin ugye penz. De az MSTR piaci kapitalizacioja most 64Mrd$. Akkor az invesztorok ugy kepzelik, hogy az MSTR tulajdonaban levo 1 db Bitcoin valamiert 128k$ erteku. Ez joval tobb mint a mostani 87k$ ar. Nos, a piac hamar ki fogja abranditani ebbol oket.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.