" 21. század szekérgyártói." - Még csak elején járunk, a következő évtized(ek?) ben még penzgyarto cégek lesznek ezek. Nekem jól esik a 8% eur osztalék (beker áron), közben meg csak fel és fel.
Majd ha USD gyengülni kezd…illetve korreláció van jelen esetben. Max az a kérdés melyik mozdul előbb…USD úgy csinált mintha, aztán a heti esés 61fiboja előtt pont lefordult …… ez itt a csúnya szavak helye
Én a RIG-et 8.6 fölött szépen mindig el is adtam, csak sajnos most megint túl korán vettem belőle, elég lett volna ma is. Rövidtávon valami fordulást várok a héten.
Egyetértek, az életbe nem veszek egy darabot se. Cpet több mint fél éve várjuk, hogy elinduljon. Erre ugyanott van mint a 70 dolláros olajárnál. De a többi szektortársat is szétütik szóval mindegy...
Olajos papír = 21. század szekérgyártói. Aki ilyet vesz, az így jár. Én amikor eldobálom, akkor még a műszerfalról is leszedem az összes fosszilis céget. Nehogy véletlenül eszembe jusson venni ezekből az "olcsó" csodákból.
Nekem Norwegian Air Shuttle-m van NWC formájában. Hát nagyjából az is oda való, ahova a ticker utolsó karaktere mutat. Lottónak vettem hátha bejön, nem fog.
A Scandinavian Airlines (SAS) árfolyama szerdán 95 százalékot zuhant,
miután a skandináv légitársaság kedd este bejelentette, hogy új nagy
részvényesek csatlakoztak az céges átszervezéshez, amelynek során a
csoportot kivezetik a tőzsdéről, a részvényesek pedig semmilyen
kompenzációt nem kapnak az átszervezési folyamat során.
Sziasztok! Magyar természetes személyként hogyan tudok euros kötvényt (pl. német) vásárolni, ami "normális" kamatot fizet, vagy alacsony árfolymáon megvásárolható? Magyar EUR állampapír nem érdekel. Köszönöm a segítséget
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.