A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
WabiUpdate most nézem, hogy te már 7 éve fenn vagy a fórumon (kb. amikor a waberers tőzsdére lépett), azóta mindössze 2 kommented volt, és mindkettő egy-egy Waberers (befektetők számára releváns) sajtóközlemény volt az elmúlt időszakból, nem sokkal a közzétételüket követően. Érdeklődni szeretnék, hogy te egy magánbefektető vagy a cég egyik alkalmazottja vagy? Egyáltalán nem probléma ha utóbbi lennél, sőt, személy szerint kifejezetten örülnék neki :)) Egy őszinte választ szeretnék kérni :)
Én is vettem volna még, csak a csorgást látva egy kicsit lejjebb álltam be ma. Azt hol lehet látni, hogy OTC-n is adják-e párhuzamosan, vagy csak a piacon? Ismerősöm mondta régebben, hogy van valamilyen heti vagy havi OTC statisztika, táblázat a KELERnél vagy az MNB-nél. Ezt ismeri valaki? Ha nem, akkor rákérdezek, hogy mire gondolt.
Itt most nem a kis párezer darabos emberkék adták a múlt héten az biztos!Szerintem közülük aki nem adta el 5200-5300-on,az biztos nem adja 4800 körül,meg 5000 alatt!
Vettem még 1000dbot 4950, 4960 egyben. Azért a csalódottság, mert egyből újratölti. Ígértem többet nem veszek, de nem bírtam megállni 😀 meg azt hittem hátha már nincs a szórógépnek.
Észhez kéne térni!Mármint az árfolyamnak!Ez a 4 az elején,nekem nem tetszik!Azt hittem ezen már túl vagyunk!Jó lenne 5-öst látni,mert igy éjjel álmomban felriadok,napközben meg ideges vagyok!Szeretek pedig nyugodtan aludni!
Szerintem ebben ami új volt, hogy biztosítási területen is gondolkodnak akvizícióban, akár külföldön is. "A biztosítási szegmensben szintén a diverzifikáció a cél: a következő 1-2 évben szeretnénk kihasználni a portfólióban lévő biztosítók közötti szinergiákat, vizsgálni további konszolidációs lehetőségeket, és mérlegelni a régiós terjeszkedést." A többi szerintem ismert volt, kb. arról szólt a cikk, hogy fizetett hirdetésben elmondták, hogy nem függenek a 2026-os választásokról, ezért született.
Az is biztos, ha 7-8 éve ezen a szinten vette, akkor most nem éri meg neki eladni, mert még nincs nullába se lesz. Elnézve más részvényeket itt is valaki csak minimális mennyiségekkel bohóckodik állandóan, hogy leverje az árat.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link