A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ne keress benne logikát, a legtöbb BÉT befektetőt nagyon nem érdeklik az eredmények, jövőbeli kilátások. Minél nagyobb legyen az osztalék, meg rövid idő alatt a nyereség. Ha ez meg nem jön össze, akkor már dobja is be esztelen módon és keres másik részvényt.
Nem értem én sem.. talán azért is, mert tojik a menedzsment az árfolyamra. De megmondom őszintén, kezdem unni, hogy elég komoly összegem parkol benne, ami jó lenne, ha dolgozna, mert most már minden hír megjött, meg jó számok is vannak a cég irányából. Viszont nem nagyon fogok várni még egy évet, hogy hátha hoz pár %-ot.. Akkor inkább átviszem MOLba és osztalékra beleülök..
Én is többre számítottam, Ez nem Tiborc miatt van.. Ott az állami nyomda tele fideszes megrendeléssel mégis szárnyal az árfolyam.. Remélem ezt is előbb utóbb megtalálják a tőzsde ilyen egyszercsak elindul hogy mi alapján abba ne keressünk logikát….
Remélem ezt valaki meghallja a Wabererstől: Jelenleg 3 elemzőház követi a részvényt, ezek közül mostanában egyedül a Concorde szokta ezt BÉT közleményként feltenni. Valószínűleg nem sokan nézegetik a Waberers honlapját, ott szokták az MBH és az Equilor elemzését is kirakni, de hacsak erről nem számol be a sajtó, mindez alig pár emberhez juthat el. Aprócska kérés, de részvényesként nagyon sokat jelentene számomra, ha a cég BÉT közleményként jelezné, ha új elemzés érkezett/töltött fel a honlapjára. Mindez csak kis időráfordítást igényelne, mégis nagyon sokat hatna az árfolyamra, sokkal több emberhez eljutna a wabi jelentős alulértékeltségének a híre. Nagyon megköszönném, ha javaslatomat megfogadnák!
Nem azzal van a gond, hogy elad, hanem, hogy záróban nem teszi be a könyvbe, hanem az utolsó másodpercekben dobja rá. Ez előre megfontolt lekötési cél..
A logisztika majd újra felpörög, már le lett írva, hogy sok cég becsődölt, tisztult a piac, aki túlélt, az dübörögni fog és itt már vasúti szállítás, személyszállítás is a portfólió része, szóval ott is megy a diverzifikáció.
Tetszik a jelentés és az irány is jó nagyon, szóval én sem adom el. Nekem ez volt a fontos, hogy fejlődik, és nem "dagonya" van, különben eladogattam volna most már. Az árfolyam is követni fogja.
Nekem mint befektetőnek teljesen mindegy melyik részleg termeli a pénzt a fő hogy nyereséges legyen.. Majd Beindulnak az említett szektorok is akkor még nagyobb lesz a nyereség
Jelentősen javultak a Waberer’s számai az idei első negyedévben, a cégcsoport biztosítási üzletága a Posta Biztosítók megvásárlásával komoly mértékben növelte díjbevételét és a nyereségét. A Waberer's csoport 2031-ben már 1,7 milliárd eurós árbevételre és 100 millió eurót meghaladó EBIT-re számít. . Közzétette idei első negyedévére vonatkozó gyorsjelentését a Waberer's: a logisztikai vállalat eredményközléséből kiderült, a cég az első negyedévben 29 százalékkal 11 millió euróra emelkedő EBIT-ről számolt be, árbevételi soron viszont 1,2 százalékos csökkenést látni a vállalatnál, a forgalom 194,4 millió eurón állt meg. Az árfolyamhatás nélküli adózott eredmény 100 százalékot ugrott, ezzel 5,5 millió euróra emelkedett, az adózás előtti eredmény 193,3 százalékkal 10,1 millió euróra, a nettó nyereség pedig 7,5 millió euróra nőtt az időszak során. . https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/05/waberers-q1-2025
Hoppácska (Barna Zsolt) A biztosítási szegmensünket az elmúlt évek sikeres organikus növekedése, illetve a legutóbbi piaci konszolidációs
lépés hatására olyan méretűvé sikerült bővítenünk, hogy mind árbevétel, mind eredmény szinten a logisztikai
tevékenységünkkel összemérhetővé vált. Ezen tevékenység piaci értékének láthatóvá tétele érdekében jelentősen
átalakítottuk és mélyítettünk a biztosítási szegmensünkről megosztott információk körét, mely segítheti a befektetőket
ezen szegmensünk valós értékének meghatározásában. További lépésként – középtávon – a biztosítási szegmensünk
tőzsdei megmérettetését is folyamatosan mérlegeljük, mely tovább tudja növelni a biztosítási szegmens valós értékével
elnök kapcsolatos transzparenciát.
Tipikus kezdő kisbüfi megmozdulás, akinek 5-ös könyve van. Látni a tételekből. Vagy nagyon kezdő és így realizál, vagy kell neki a pénz másra extra gyorsan.
Na megnéztem, a korábbiak szerint (nagy többségben) 12h-kor tette közzé. Tehát elvileg holnap, 05.15én 12:00h-kor várható, bumm, kereskedési idő kellős közepén.
Nem bánnám már. Remélem a forintozók nap végére nem teszik le 4300ra, mert akkor megiszok egy üveg bort. Ha meg kb. ezen a szinten marad, bontok egy üveg bort 🤭🤣
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link