A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Ha itt is lenne célár emelés akkor itt is lenne azonnal egy 700-800 ft-os rally. Szégyen, hogy itt még nem jöttek ki új cél árakkal, de ami késik az nem múlik .Én megvárom.:)
Ezt amit ide írok az Alteo topikba is leírtam.. Szerintem a a wabi ezen a szinten olcsó… Meg fog ugrani az árfolyam és jönnek a buta beírások ez most miért indult el, basszus lemaradtam róla, Stb.. Szerintem most kell venni mert utánna csak a sopánkodás lesz… Mindenestre én az a Alteo topikba is szóltam 2’hette Gondoltam itt is szólok..
Az a gáz amúgy hogy nem is nagy pénzekkel teszi. Azonnal beborul amint valamelyik nagy belép ide és elkezdi felszippantani. Kiváncsi vagyok amúgy, mikor töri át a 4000-et újra. Akkor már nem tér vissza ide újra, 4800-nál lesz ugyanez a játék. Türelem, türelem…
Valamelyik m.jom vergődése ez a lenyomogatás.. ezt csinálja/csinálják hónapok óta. Lehet, hogy a jegyző algoritmusát tudják ezzel kihasználni? Tud forintozni így egy sávban?
Nyomdán is öntöttek, pannit is megpróbálták, de valaki rájuk pakolt vagy 7k-t 1660-ra a záróban xd. Nagyon furi a mai nap. Chartban jeleztem, hogy rövidtávon korrekcióra számítok kb. 3790-3850-ig, utána várom a következő szintugrást... tavasszal már mindenképpen pörögnie kellene
Semmi extra. Valaki megvárta, ameddig az árjegyző lelép és bepakolt 1250 darabot piacin záróba. Neki eladhatta volna magasabb áron, de úgy gondolta inkább leköti helyette.
A kezdés nem rossz, remélem mutatja az irányt a 2025-ös évben ez a jó kezdet. BUÉK mindenkinek , remélem , hogy ebben az évben 30-40 %-os árfolyamnövekedés minimum lesz ebben az évben.
Felejtsd el a banki tanácsadókat,meg mindent,azt vegyél részvényeket,jobban jársz!Például gyere ide,és nem kell napi szinten tőzsdézned,meglesz a pénzed!Itt nem vagy rossz helyen!Még azt is merem talán mondani,hogy ne osztogasd meg a pénzed,amit be akarsz fektetni,hozd ide kezdetnek,azt ne csinálj semmit!Te döntsd el mindig mit csinálsz a pénzeddel ember,mert az a tiéd,te kerested meg,ne hagyd hogy minden szarra rábeszéljenek!!Senki nem a te malmodra akarja hajtani a vizet a bankoknál!Azért mert kedves valaki veled,meg mosolyog,nem mindig biztos,hogy veled van!Én a saját káromon tanultam meg ezt is,azért mondom!
Meg saját banki befektetési terméket akart ajánlani... amik jó ha hoznak átlag 1-3-4%ot, egy-két kiugró évtől eltekintve 10 év alatt... Érdekes a pannónia mnyp befektetésem Rubin portfolióban ugrott decemberben plusz 2.3misit, azok legalább látszólag nem b.szn.k át, mint pl. egy Groupama maffia.. (magam menedzseltem benne a pénzem, legalábbis abban a tudatban voltam a felületük szerint, és a termék száguldott, de a megtakarításom nem nőtt. Aztán mikor komolyabbra fordult az ügy, mert utána menten a dolgoknak, akkor hoppá hirtelen elővarázsolták a lóvét, majd fel is bontottam a szarjukat.)
Illene ilyen pozitív híráradat (Posta biztosító, újabb Kartel kiegyezés, Gysev akvi) mellett legalább 4000-en zárni az évet.! És még akkor is jó szarul teljesített idén...
Igen, be fog ez érni, nem kell mindig a gyors hozamra törekedni. Köszi, hogy nyugtattatok 🙃 Hiába nyomon már tizenéve a tőzsdét, de még mindig fel tud b.cni néha 😃 Ahogy már írva volt itt, jönni fognak az állampapír pénzek, a 6-7%-ok helyett több hozamot tudnak majd csinálni, akik régebben is tőzsdéztek, csak a 15% fölötti hozamok miatt tették állampapírba.
Erre is van esély, de szerintem kicsi, az idén lesz olyan magyar rv. amely duplázni fog, itt a duplázásra nem sok esélyt látok, de tisztességes növekedés várható, ami egy befektetőnek vonzó lehet. Már most látszik, hogy 4000 Ft alatt értelmezhető mennyiséget nem lehet venni, remélem, hogy kitartó lesz ez az állapot és megindulunk most már tényleg az 5 k irányába . :)
Az nagyon jó vétel volt.Nekem az első köröm vele 2300~ról 3900- ig. 10 hónap alatt Majd ősszel visszavettem, most vagyok vele nullán, de hamarosan pluszban leszek .:)
Meg most nem is jövök olyan nagy erőkkel,más frontokon támadok!De lesz ahonnan kiforgok,és még nincs eldöntve onnan hová tovább,ott is van 2-3 verzió,és a Wabi ott is közte van!Még nem döntöttem el!3800-3850 jó belépési pont még,azért itt csipegetem ha kapok folyamatosan szerintem párszáz darabokat továbbra is!
Megnéztem,hogy a múltkor mikor leléptem innen 38% nyerőm volt tisztán itt,150nap alatt!Akkor sok papperom volt,nem akartam kockáztatni,behúztam egy 8 számjegyű nyerőt,fogd a pénzt azt fuss jeligével távoztam!25ben egy oszti,és egy korrekt árfolyamemelkedéssel is elégedett leszek itt!Nem vagyok mohó!De ha többet keresek majd mint ami be van tervezve,nem fogok a kardomba dölni akkor sem..
Áldott, békés karácsonyt és boldog új évet! Épp utaztunk, rápillantottam, na mondom valakinek maradt pénze évvégére, nem értem miért megy, aztán este néztem a híreket. Vége van kicsi mínuszolók. Nagyot fog ez szólni, nem kicsit, nagyot 😃
Karácsony után aztán irány 4000 fölé,mert ideges leszek!Boldog Karácsonyt kívánok minden Wabi tulajnak!!!Sajnos még nem sokat vettem,majd Karácsony utàn szippantgatok itt is!Sziasztok!
Nekem a kétségeim elmúltak. Hatalmas növekedés előtt állunk, negyedévről negyedévre. A Balkánon is befognak vásárolni, nem lepődnék meg ha Bulgária lenne a célpont, lásd MOL híreket.:) Nem is értem , hogy aki adja, az hová akarja vinni a pénzét, egy ilyen robbanás előtt álló cégből.
Ha engedélyezik az üzletet nagyon kíváncsi leszek az új célárakra. Posta és enélkül is 5.000 ft körüli célárak voltak. Tartani kell , nem szabad eladni, szerintem 2025-2026 a Wabe évei lesznek. :)
A GYSEV Cargo és a Raaberbahn Cargo együttesen a 2023-as évben 28,4 milliárd Ft-os árbevétel mellett 598 millió Ft EBIT-et és 544 millió Ft adózott eredményt ért el. A lényeg itt van, nem kicsi cég, 70 millió EUros árbevétellel.
Azért kijelenthetjük, hogy nagyon komoly cégépítés van folyamatban és ez egy brutális nagy hír. Tulajdonképpen egy komoly karácsonyi ajándéknak is betudható. :)))))) Köszönjük.
Miró József, az Erste vezető elemzője, stratégája a 2025-ös év tőkepiaci kilátásairól beszélt a Trend FM Prémium Kategória műsorában. A blue-chip részvények mellett az Alteo és a Waberer's jövőképéről is megosztotta véleményét a szakértő. https://youtu.be/z_Kn9635Y6Q
Szánalmas egy beteg lélek lehet, ezekkel a 2 dbos rádobálásokkal. Tuti Karácsonykor is egyedül van.. nem kíváncsi rá senki, így legalább mi figyelünk szerencsétlenre 🤭😂
CECE, szerintem ő is erre készül. Nem lepődnék meg nagyon az eladói darabszámokat nézve, hogy 4000 közelében zárnánk a mai napot. Az más kérdés, hogy utána, hol állapodik meg az árfolyam.
Oszti is lesz egy 150ft lehet,árfolyam lent van,cég jó,stabil,fejlődik!Nagy kockázatot nem látok belépni,úgyhogy a fiamnak veszegetem én is!Nekem is van ahonnan ha kiszállok,és itt még tudok venni ilyesmi áron,akkor azzal is jövök,vagy egy részével!+ a múltkor szarrá kerestem itt magam,sok nyerőm volt,és rövid idő alatt!Úgyhogy nagyon kellemes szájízzel távoztam!Nálam fókuszban van a Wabi is most újra,mint biztos pont 2025re!
Hát a kilátások miatt én is csak az északi irányt tudom elképzelni. Szerintem a 2024 évi jelentés után, komoly célár emelés is várható a részvényre, ami jóval 5.000 Ft fölötti célt fog jelenteni, de a 6.000 Ft közelit sem tartom elrugaszkodottnak. Ki kell bírni ezt a pár hetet és életjelet fog mutatni a részvény.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link