A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Remélem ezt valaki meghallja a Wabererstől: Jelenleg 3 elemzőház követi a részvényt, ezek közül mostanában egyedül a Concorde szokta ezt BÉT közleményként feltenni. Valószínűleg nem sokan nézegetik a Waberers honlapját, ott szokták az MBH és az Equilor elemzését is kirakni, de hacsak erről nem számol be a sajtó, mindez alig pár emberhez juthat el. Aprócska kérés, de részvényesként nagyon sokat jelentene számomra, ha a cég BÉT közleményként jelezné, ha új elemzés érkezett/töltött fel a honlapjára. Mindez csak kis időráfordítást igényelne, mégis nagyon sokat hatna az árfolyamra, sokkal több emberhez eljutna a wabi jelentős alulértékeltségének a híre. Nagyon megköszönném, ha javaslatomat megfogadnák!
Nem azzal van a gond, hogy elad, hanem, hogy záróban nem teszi be a könyvbe, hanem az utolsó másodpercekben dobja rá. Ez előre megfontolt lekötési cél..
A logisztika majd újra felpörög, már le lett írva, hogy sok cég becsődölt, tisztult a piac, aki túlélt, az dübörögni fog és itt már vasúti szállítás, személyszállítás is a portfólió része, szóval ott is megy a diverzifikáció.
Tetszik a jelentés és az irány is jó nagyon, szóval én sem adom el. Nekem ez volt a fontos, hogy fejlődik, és nem "dagonya" van, különben eladogattam volna most már. Az árfolyam is követni fogja.
Nekem mint befektetőnek teljesen mindegy melyik részleg termeli a pénzt a fő hogy nyereséges legyen.. Majd Beindulnak az említett szektorok is akkor még nagyobb lesz a nyereség
Jelentősen javultak a Waberer’s számai az idei első negyedévben, a cégcsoport biztosítási üzletága a Posta Biztosítók megvásárlásával komoly mértékben növelte díjbevételét és a nyereségét. A Waberer's csoport 2031-ben már 1,7 milliárd eurós árbevételre és 100 millió eurót meghaladó EBIT-re számít. . Közzétette idei első negyedévére vonatkozó gyorsjelentését a Waberer's: a logisztikai vállalat eredményközléséből kiderült, a cég az első negyedévben 29 százalékkal 11 millió euróra emelkedő EBIT-ről számolt be, árbevételi soron viszont 1,2 százalékos csökkenést látni a vállalatnál, a forgalom 194,4 millió eurón állt meg. Az árfolyamhatás nélküli adózott eredmény 100 százalékot ugrott, ezzel 5,5 millió euróra emelkedett, az adózás előtti eredmény 193,3 százalékkal 10,1 millió euróra, a nettó nyereség pedig 7,5 millió euróra nőtt az időszak során. . https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2025/05/waberers-q1-2025
Hoppácska (Barna Zsolt) A biztosítási szegmensünket az elmúlt évek sikeres organikus növekedése, illetve a legutóbbi piaci konszolidációs
lépés hatására olyan méretűvé sikerült bővítenünk, hogy mind árbevétel, mind eredmény szinten a logisztikai
tevékenységünkkel összemérhetővé vált. Ezen tevékenység piaci értékének láthatóvá tétele érdekében jelentősen
átalakítottuk és mélyítettünk a biztosítási szegmensünkről megosztott információk körét, mely segítheti a befektetőket
ezen szegmensünk valós értékének meghatározásában. További lépésként – középtávon – a biztosítási szegmensünk
tőzsdei megmérettetését is folyamatosan mérlegeljük, mely tovább tudja növelni a biztosítási szegmens valós értékével
elnök kapcsolatos transzparenciát.
Tipikus kezdő kisbüfi megmozdulás, akinek 5-ös könyve van. Látni a tételekből. Vagy nagyon kezdő és így realizál, vagy kell neki a pénz másra extra gyorsan.
Na megnéztem, a korábbiak szerint (nagy többségben) 12h-kor tette közzé. Tehát elvileg holnap, 05.15én 12:00h-kor várható, bumm, kereskedési idő kellős közepén.
Nem bánnám már. Remélem a forintozók nap végére nem teszik le 4300ra, mert akkor megiszok egy üveg bort. Ha meg kb. ezen a szinten marad, bontok egy üveg bort 🤭🤣
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link