Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Erdogan televíziós nyilatkozata: “Szeretném újra emlékeztetni őket, hogy véget ért az az időszak, amikor az utcára lehet vonulni…” Ez kezdődött el nálunk is a héten.
Jó hír. Hova vezetne,ha mindenki csak úgy elmondhatná a kormánnyal nem egyező véleményét,meg gyülekezne. Remélem,rendeznek gyorsan egy békemenetet emiatt. (Ezúton köszi a PF adminoknak a tiltàst,illetve hogy a személyeskedő adok-kapokban maradhattak aktivak az orosz es a fideszes tollok. Szép munka volt,srácok!)
Ki lehetett az az elmebeteg, aki ezt a civil közszolga kiképzést kitalálta? Munkaidőben, az minimum egy emberhónap, mire éleslőszert kap valaki. Ennyire sok szabadidejük van, hogy a kieső munkaidő és a tetemes költségek mellett is megéri? Előtte gyakorló gránáttal sok-sok óra, mire berögzül, hogy mit és miért is csinál. Ezek teljesen hülyék ott, vissza akarják hozni a munkásőrséget, vagy mi?
Árrésplakátot kell kirakniuk a boltoknak. Itt van:https://www.portfolio.hu/gazdasag/20250322/ilyen-plakatokat-kell-kitenni-a-boltokban-az-arrescsokkentesrol-749523 Meglátásom szerint a plakáton nagy az ár, és pici a rés.
Ezt én nem mondtam, ezzel együtt úgy gondolom, sokan nem akarnak, vagy tudnak elmenni azok közül, akiknek nem tetszik a rendszer. Meg azért elég abszurd, hogy egy hatalommániás zsarnok miatt kiürüljön a fél ország.
Ennyi, Gyurcsány sem lett elzavarva a 2006-os “forradalommal “ , pedig a fidesz tényleg mindent mérgezett az ügy érdekében. Azon meg mindenki gondolkozzon el, hogy meddig lesznek hajlandóak elmenni Orbánék, amikor civil, női kormánytisztviselőket képeznek már ki kézigránát dobálásra.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)