Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Btcben ha nyitsz egy kb hetes chartot,egy tokeletes 5 hullamos szerkezetnek lett vege a kezdetek ota. Tavaly nyaron huztam be a ket vonalat,azt hittem,120ig elmegyunk,de igy is celzonaba ert. Innen a korrekcios szinteket fiboval lehet nezegetni,elsore olyan 65k mondanek.
"Nem lesz infláció, az infláció csak egy közgazdász blabla." Anno hasonló jelszavakat lehetett hallani a filmhíradókban, mielőtt bevezették a milpengőt, a boltokból meg eltűnt az áru.
Haverom kiköltözött Írországba és mesélte, amikor a revon átállította az adóilletékességet , mindjárt olcsóbb lett az átváltási árfolyam. Ja hát az írek nem húzzák le a népüket ilyen trükkökkel!
ma nem a dollárra semnem a zlotyira tapad a népNEMZETHy csüngőhasú pengő! Ma a cseh korona esik ezért esünk mi is! https://imgur.com/a/tC9y1Q5 Sajnos nem tapadtunk az elmúlt 14év 11 hónapban ennyire a cseh fizetőeszközre, mint máma, mert ez esetben 260 FO$rint sem lenne 1 euró!!! Örüljünk, hogy csak 401 +tranzakciós adó! FO$rint 401.664 +1.394 +0.35% zlotyi 4.1647 +0.0036 +0.09% korona 25.0241 +0.0591 +0.24% usdeur 0.9626 +0.0009 +0.10% https://imgur.com/a/szlMYhW
Úgy emlékszem, ezt már komoly arccal megválaszolták. Extrém hosszú volt a karácsonyi zárvatartás, az enbereknek nem nyílt alkalmuk rá, hogy megvásárolják.
De a 400as és 500-700 közöttit nyugodj meg kifizeti a magyar nép csak
máshol. A boltok polcain ott a differencia (meg rezsiben, kisker/extraprofit,... különadókban, tranzakciós adókban, nem inflációt követő emelésekben pl autópályadíj, műszaki vizsgadíj emelés, és még hosszasan sorolhatnám, de amennyiben itt élsz biztosan tudnál te is példát hozni) . Az ugyanazon boltok egyező
termékeinek itthuni árait leosztod a kintivel és ott a valós
FO$rintárfolyam! Na az nem 400 és nem is csak 500 általában!
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)