Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Én az előző 4 éve alapján nem rá szavaztam. Az ilyen előző 4 évek tökéletesek arra, hogy kiismerd, és eldöntsd, hogy szabad-e mégegyszer a hatalom közelébe engedni. De a töpség mégis megválasztotta.
Erős a gyanum hogy ez volt a cél. Kész megállapodás aláírására jött, erre ez. Ez mi vilt? Mert se sajtótajékoztató, se tárgyalás, se aláírás. Tehát erre készultek. Kurta nagy bajok lesznek még itt a jóbőben
Mert normal esetben,amikor nem egy droton rangatott bohoc vagy,mint Trump,akkor van diplomaciai erzeked,es tudod,hogy mikent kell ilyen esemenyeken targyalni. Akkor nem lenne gond. De lezulleszti a szintet a mocsarba.
Jó, hát ekkora összeget már nem tart senki ép ésszel tőzsdén, devizában vagy külföldön. Vagy magyar ingatlan vagy pmap. Ezt te is beláthatnád, ha irigykedsz ha szégyenkezel. Nem vagytok egy szinten.
Ez a passzkalap ordítozik a vendégével a sajtó társaságában, élőben közvetítik, a dolláros - eurós befektetők úgy látják, mégse kell mostanában forintos eszközökbe fektetni, mert nem nagyon lesz így tüsszenet.
Lehet, hogy egy összegben visszavásárolták a héten elégetett devizatartalékot, vagy Viktor kiutalta Svájcba az államkasszát, amíg még van benne valami. Megvédi azt is.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)