Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"A sorosista spekulánsok támadása ellenére is sikerült az eurhuf árfolyamot a tervezett szintén tartanunk"- mondhatná vityka. "A jegybank beépült vezetője bevallott."
Függetlenséget ? Tán szerinted Matolcsy találta ki milyen 0% os csomagokkal bombázzon egyeseket kb 10000 milliárd nagyságrendű hitelekkel az elmúlt években
Igen, de mindig azt kell nézni, jelen esetben itt Magyarországon, hogy a jegybank nem biztos, hogy a függetlenségét korlátlanul tudja érvényesíteni. Azonban az árfolyam tranzakciókat akkor is ő végzi.
Szerintem nem ugyanarról az országról beszélünk. Amikor a jegybank szigorít, a kormány órákon belül rendeletben lazít “a családok védelmében”. Az MNB-nek gyakorlatilag nulla mozgástere van jelenleg.
Autóipar? A bérszereldékről beszélsz, gondolom, amelyek végterméke €-ban értékesül. És annak a bevételnek a töredéke valtodik at forintra. Az igazán magyar gazdaság harmat gyenge.
Ez egy jópofa hsz tavaly év végéről: vegyesz 2021. 12. 30. 14:49Előzmény: #9285 greg92#9286A hülyének biztosan megéri forintot venni. Csak az a baj, hogy kevés hülye van a piacon, ezért nem sokan veszik a forintot. 5 0 Válasz erre greg92 2021. 12. 30. 14:24#9285Azert bo 2ft kamattal az eurhuf shorton egyszer ha nem szalad el nagyon felfele zarodnak a longok es akkor lesz egy lefele kor,kerdes meddig.:) Hosszabb tavra a hulyenek is megeri venni most a forintot ha nagyon nem vegzik ki csak itt vegetal. 0 3 Válasz erre
Persze, a valós árfolyam mindig real time, de ez a forintnál mindig egy kicsit fals, lehet, hogy rossz volt a kifejtésem. Az adott Ország jegybankja tudja legjobban befolyásolni az országa devizáját, erről nem is érdemes vitát nyitni. 2023 dec 31. Tippem : 398Ft/1EUR.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)