Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Most szó szerint, aztán még egy jó darabig álomárak maradnak (engem is zavar). A hitelpiac és az árak miatt fagyott meg, nem azért mert holnaputánt államosítás jön.
Annyi ezeknek a agrár fiúknak meg további támogatottaknak a pénze, hogy az aranyér kidagad a seggén annyit autókázott 480 ft ért. Az olimpinai járadékos edzők,aledzők,családtagok akik edzőnek lettek megnevezve ,hogy kapják a nettó 4 milcsiket megkérjük vigyenek be wc papírt a haldoklóknak az elfekvőkbe.
Jo lesz az a 20% inflanak es a 450 es forintnak. Nem is ertem, Itt valaki hisz abban, hogy stabilizalni akarjak a forintot es leszorittani az inflat. Mindenki menekulni fog jovore
Csak ma 3 intézkedés ami ingyenpénz stimulálni az inflát. 30 év alatti boszik szja mentessége. Agrár Land Roveres tököm jankók kamatmentesítése es a pénzért gyereket akció babalófüttye mint nemzet here progrom
Ott a pont! Ez a millió dolláros kérdés. Habár ha tippelnem kéne, még az unokáik is megélnének abból amit kivittek az országból. Viszont, a kapzsiságuk lesz a vesztük.
Amellett, hogy nagyon sok mindenben egyetértek veletek szerintem van egy fajta fokozatosság mint írtam korábban. Vagyis példának okáért szerintem előbb lenne ingatlanadó, mintsem ne fizessék vissza/ki a lejáró állampapírokat.
Meglatjuk. Ha meg ennel is rosszabbra fordul a helyzet a vilagban, valamit tenniuk kell, nem lavirozjatnak tovabb. En igy erzem , orban nagyon veszelyes, labilis es buta, en el tudok kepzelni barmit.
Az a kérdés, hogy vagyonuk hány %-a van a magyar törvényektől messze. Ha 60-80%, akkor nincs különösebb érdekük egy egyre instabilabb környezetben vesződni. Amit lehet, még leszakitanak, aztán huss.
Ki mondta, hogy erdeke? Egyszeruen csak nem ertenek hozza es nem akarjak feladni a populista politikat, felve a valasztasok elvesztesetol. Orban , mint latszik nem tud piaci korulmenyek kozott kormanyozni. Meg nincs is recesszio, mar is el van veszve. Ugy en is tudnak orszagot vezetni, hogy az eu kuldi a penzt, en meg szet szorom. Most megakadt a penzcsap es be van kakailva. Orban probal most lavirozni, de nemsokara szint kell vallania. Ami felelmetes, az az , hogy buta, eroszakos, kiszamithatatlan. Na ezert felnek a befektetok es mar a kis emberek is, akinek van megtakaritasa. Egy bankvalsaghoz neha eleg egy pletyka is. 18% kamatnal nincs bizalom, mindenki latja, hogy kapkodas van es be vannak szarva, egyebkent miert fizetnenek 5 X kamatot mint az euban. Szerintem innen mar csak radikalis hatraarccal lehetne bizalmat kovaxsolni, amit orban nem fog megtenni, ugyhogy vagy orban, vagy csod. Lehet valasztani
Sajnos mivel pokoli magas az import hányada az exportunknak és a felélt anyagi javak többsége is import, ennek az egyenlege jelenleg negatív, ezért kell a deviza, hogy az importált dolgokat ki tudjuk fizetni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)