Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
..és ezek a f@szok továbbra is debilkednek, lásd Norvég alapról való tárgyalások.. , mondjuk, ha ilyen inflációs nyomás mellett nem a saját zsebük tömködésével lennének elfoglalva, talán nem omlana be a magyar gazdaság totálisan, de kizárt, hogy visszavegyenek az arcukból EU szintéren. , ilyen archordozás mellett borítékolható nyárra a 420
Törölt felhasználó2022. 06. 13. 15:57
Ez a török út. Leértékelés aztán béremelés és osztogatás. 5000 euróért/m2 akarnak lakást építeni budán. Ez nagyon drága, ilyen vacak gazdasághoz képest. Hosszú távon, lehet a lakásárak emelkedése sem fedezi majd a forint gyengülését.
Dehogynem, marad minden a régiben akkor is, 420 meg 450 lesz a kereszt. Jön majd a pici, és megmagyarázza, hogy ezen is Soros keres, meg különbenis Gyurcsány meg Brüsszel. A közös gyűlölet összehozza a fidesz táborát, és fontosabb erő, mint az ész, a gondolkodás vagy éppen a 100 Ft-os tojás.
„Egy kis játék a számokkal: 2015. január 5-én 319,14 HUF/EUR volt a hivatalos árfolyam, így 24,7 százalékos értékvesztést szenvedve jutottunk el a 398,12-es kurzushoz 2022. június 10-ig. - Ha a román devalvációs pályát követtük volna, akkor most 350 forint körül lenne az eurókurzus. - Ha a lengyel zloty arányában tendált volna lefele az árfolyamunk, akkor 337 forintot kellene fizetnünk most egy euróért. - A cseh valutapálya követése esetén az árfolyam úgy 290 forint lenne. - Egy ország még bevonható a kalkulációs játékba: ha a szlovák árfolyampályát vesszük a június 10-i euró-árfolyamunk 319 forint lenne, mint volt bő hét éve.“ https://bit.ly/3mEAocS
Törölt felhasználó2022. 06. 13. 15:51
Misi közben elment humoristának:
"Varga Mihály: A folyamatosan csökkenő adók ellenére is erősödik a magyar gazdaság "
Az einstand után erre nem gondoltam. Le a kalappal az előtt, aki ott még eur-t vett. Én még továbbra is azt hiszem, hogy devizaadósságot akarunk felvenni, jóárasított forinttal. Akkor talán végre a külföld is idejön, ehhez viszont kellett egy rapid gyengülés, azon talán már túl vagyunk. Talán jövőre is 400 körül maradunk, különben itt kő kövön nem marad!
Ezt mondtam pár napja,hogy 402-405 a következő csúcs. CSak aztán nehogy begyorsuljon,mert akkor pillanatok alatt leszünk 410-420on. Es jelenleg ezt gondolnám valószínűbbnek,ha tőrik a csatorna,akkor meg nem is kérdés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)