Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 csütörtök, 14:44
"Péter Magyar 36 perce36 p. 
Orbán Viktor másik miniszterét, Hankó Balázs képviselőt is letartóztatásba helyezte a bíróság. A gyanú: 17 milliárd forintos, bűnszövetségben elkövetett hűtlen kezelés. Ezen ellopott pénzből finanszírozták részben a Fidesz kampányát."
szieszta csütörtök, 14:38

Nem értem azokat az embereket, akik most azt mondják, kinek lesz jobb, hogy a tolvajokat becsukják. Hiszen az üzemanyag drágul.
Akkor ne csukjuk be a gyilkosokat sem, hiszen attól sem lesz olcsóbb a benzin.
Nem értem, hol van ilyenkor az emberekben a józanság. Ha valaki kilopja a pénztárcáját egy két ezressel a zsebéből, annak halál jár, ezek meg milliárdokat loptak naponta és az nem baj???
Heisenberg
Heisenberg csütörtök, 14:34
Előzmény: #218092  disco
"nem vagyok fidesz hívő, csak fideszes"
Ez sokkal rosszabb verzió. Ha hívő lennél, az ugyanolyan állapot lenne, mintha valaki pl. fradista, újpest, Reál Madrid  vagy Barca drukker lenne, vagy esetleg Beatles vagy Rolling Stones rajongó. Őket sem lehet meggyőzni arról, hogy nem a kedvencük a legjobb.
Ez teljesen természetes emocionális alapú és megváltoztathatatlan döntés.
Viszont aki még mindig " fideszes"...ezekután...és tudatosan...szomorú.
badsector1
badsector1 csütörtök, 14:30
Hello tesco disco, erre varrjál gombot :))

"Döntöttek Hankó Balázs sorsáról, letartóztatták az NKA-ügy miatt a volt minisztert
A helyszínről, a Kecskeméti Járásbíróságról tudósítunk – Magyar Péter miniszterelnök is reagált az eseményekre."
maxwax
maxwax csütörtök, 14:23
Ahogy a minuszokat nézem, disco bár elköszönt, de figyeli, mit is reagálunk rá.
Mi 16 évig várunk 2026 április 12. napjára azaz, hogy orbánt leválthassuk. Sikerült és ahogy nézem, ez eléggé megsemmisítő vereség a fideszre nézve. Most a fideszeseken - köztük discon - a sor, hogy viseljék a politikai vereséget és tudni azt is, hogy 2030 tavaszán (!!!) lesz a következő ogy választás. Piszok sok idő és tudjuk, orbán anno tehetséges politikusnak indult, de mára már csak egy kiöregedett, hatalmát vesztett politikus, akinek nulla az esélye, hogy visszatérjen és meghatározó szereplője legyen a hazai politikai palettának. Ha eléri őt is az elszámoltatás, mert elfogja érni, az biztos, nos ahogyan omlik a ner, ahogyan bilincs kerül az emberek kezére és megtalálható vagyonára, akkor pontosan úgy fog csökkenni orbán megmaradt ereje. Kíváncsi leszek, melyik országba fog a végén elmenekülni, ha megérzi a vesztét.
ngergo1985 csütörtök, 13:53
"Szerencsére" A te politikai közösséged tagjairól kezd kiderülni hogy vergődnek.  Ők már nem Nokiás doboznyi pénzeket, hanem 10 milliárdokat loptak el, vagy osztottak szét rendszer szinten, Lásd Seszták vagy Hankó. Jöhetsz te is azzal a 15 évnyi fejetekbe vert ökörséggel és hazugsággal, hogy mit "adott" a fidesz a magyar népnek, csak hát a fele sem igaz. Hiába adta mindazokat, amiket fel szoktatok sorolni érvként, csak hát tudod a tények azok makacs dolgok! Tény az, hogy a magyar átlagember 2025-re az EU legkevesebb terméket és szolgáltatást megvárásló lakója lett. 1 millió embernek nincs háziorvosa a körzetében, kihez forduljon ha baja van? Annyira sok mindent adta a népnek, hogy az 50%-ának 100 ezer forintja nincs ha váratlan kiadást kell finanszíroznia. A környező országok elhúztak mellettünk,mert amig mi fejlődtünk X-et, a többiek 2-3X-et! Hol nagy siker ez? Arról nem is beszélve, hogy kiürítették az államkasszát, és az összes rokon és haver milliárdos lett! Mutass már még egy olyan EU-s országot, ahol az mindenkori regnáló miniszterelnök évei alatt a rokonok, barátok az ország legtehetősebb 100 embere közé került? Nos, barátom, a TE politikai közösséged vergődik, és ti még az elmúlt 1-2 hétben kiderült és megalapozott lopási botrányai után sem gondoljátok egy fikarcnyit sem úgy, hogy talán szakítani kellene ezzel politikai közösséggel, amit fidesznek neveznek. Remélem mindenhol bátran vállalod, hogy tolvajokkal szimpatizálsz már immár 26 éve.
offshort
offshort csütörtök, 13:51
visszakérődzöd az átlagos becstelen gerinctelen fideszes paneldumákat! 
most sorold fel hogy mennyi lölö vagyona és mennyi idő alatt, meg rogán , meg tiborc ....stb 
és hogy működtek a közbeszerzések? 
ugye első lépcső volt a manipulativ kiirás, 
aztán a megfelelő fideszes vállalkozónak adás kb 5-10 szeresen túlárazva! 
aztán a visszaosztás a fideszeseknek, 
és még maradt a vállalkozónak is saját zsebet is tömni! 
és a fideszesek még mindig próbálnak mindenkit huj'ének nézni, 
holott az átlagpolgár ezeket már látta, tudta kb 10 évvel ezelött! 
GajdicsNemErti csütörtök, 13:50
Azokat a villamosokat és buszokat ugye uniós pénzből vettük, aztan orbán elintézte, h azt se kapjunk többet. :) Ha nem lennél hívő, utánanéznél ennek a dolognak, de ez nyilvan nem elvárható egy olyan fideszkárosulttól, aki még mindig a szekta tagja.
disco
disco csütörtök, 13:31
Előzmény: #218081  maxwax
2026. április 12-én mindössze annyi történt, amire számítottam. ez az eus parlamenti választások óta nyilvánvaló volt számomra. mivel az következett be, amit vártam mondhatnám azt is, hogy megelégedéssel töltött el, de nem így van. nem szoktam érzelmi alapon dönteni, ahogy politizálni sem, így különösebb érzéseket nem váltott ki belőlem, ui. nem vagyok fidesz hívő, csak fideszes. ahogy Oogway Mester mondta:" Nincsenek jó vagy rossz hírek. Csak hírek vannak."
A második kérdésedre a nem lenne elegendő a felület, hogy felsoroljam mi mindent köszönhetünk, köszönhettek ti is a fidesz 16 éves kormányzásának. Talán két hónapja az egyik topikban írtam néhányat, de igazán csak néhányat, mert ugye időrendben kezdhettem volna azzal, hogy kifizettük az IMF hitelt, kifizettük az összes önkormányzati adósságot (beleértve Budapestét is, beleértve a BKV-t is), kifizettük az összes kórház adósságát, kifizettük az összes elmaradt túlórát a rendőröknek és a tűzoltóknak ... én emlékszem még hogyan nézett ki Budapest 2010-ben, milyen lepukkant villamosok/buszok/metrók jártak, milyen romhalmaz volt a Városliget, a Várkert Bazár, a Vár ... ha dolgoztatok már 2010-ben is, akkor tudnotok kell mennyit gyarapodtatok azóta, milyen kedvezményeket vettetek igénybe, mit tudtatok megvenni, amire előtte esélyetek sem volt, mert mondjuk a bérből és fizetésből élők sávos adójának felső kulcsa 44% volt (ami az összes járulék levonása után a fizetés 60%-át elvitte), mennyivel is csökkent az adótok? - ha dolgoztatok már 2010 előtt is, akkor - feltételezve, hogy reálisan gondolkodó emberek vagytok - számot tudtok vetni azzal, hogy honnan hova jutottatok az életben és hova jutottatok volna, ha mondjuk gyurcsánynak, bajnainak, márkizajnak, karácsonygerinek hívták volna a miniszterelnököt. 
További jó vergődést nektek! :)
offshort
offshort csütörtök, 13:20
"Egy korrupcióellenes küzdelemben kifejezetten járatos (jogász) honfitársunk a Transparency 
"Fekete könyvei" és az új kormány által már megtett feljelentések alapján (némi AI segédlettel) 
összeállított egy 224 tételes ügylistát, amivel az új NVVH-nak foglalkoznia kellene. 
Érdemes belenézni akkor is, ha egészen ijesztő méretű és súlyosságú ügyekről van szó .  
Pedig a lista így sem teljes, messze, messze nem az... "  
(Hadházy Ákos , face) 
GajdicsNemErti csütörtök, 12:51
Előzmény: #218088  ngergo1985
Egyik fideszes ismerősöm bevallottan azért fideszes, mert gyűlöli a németeket, Orbán meg állítólag jól odabasz nekik. Valakinek ennyi is elég.
ngergo1985 csütörtök, 12:40
Előzmény: #218087  maxwax
Ne is írd le, felesleges. Fideszes károsulttal felesleges bármiféle interakció. Idejött valamelyik korábbi fideszes nick 2-3. kódjaként, és eljátssza az navracsicsi "emberarcú fideszest". Közben 2002 óta kurvára nem nem zavarja a mai napig, hogy Orbán milliárdost csinált minden rokonából, barátjából, miközben az EU legcsóróbb országa lettünk,és a felsorolást napestig lehetne sorolni. Ha ennyi minden után ami történt (vagy nem történt ebben az országban 16 év alatt) még mindig fideszes, akkor ő is a menthetetlen kategória. A kb 1 millió Orbán hívő egyike, megvásárolva az elmúlt 20 évben pár tíz-százezer forintnyi ezzel-azzal. 
maxwax
maxwax csütörtök, 12:23
Előzmény: #218084  badsector1
Ahogy nézem disco utolsó 20 hozzászólását, igazából augusztusban leírta a fidesz mantrát. Írja a munka alapú társadalmat. Nos, éppen tegnap olvastam, hogy mekkora zsákutca és visszatartó lett.A 3%-os hitel - Otthon Start - agyonvágta az ingatlanpiacot. Írja a nyugdíjak infláció kövtő emelését, ami elszegényítette a nyugdíjasokat. Nem sorolom tovább, mert nincs érelme.
bigyula csütörtök, 12:22
Előzmény: #218074  Sehmet
Gondoltam, hogy egy jógásnak nem kell magyarázni, hogy egy feltételezett jogsértést jogi értelemben, jogi ügymenet alapján vizsgálnak. Tévedtem.
GajdicsNemErti csütörtök, 12:19
Előzmény: #218084  badsector1
Nem hiszem, h annak tekinti. Orbán sztem tényleg elhiszi, h jót tesz az országnak meg a szavazóinak. Legalább annyira el van tévedve ebben, mint a szavazói.
badsector1
badsector1 csütörtök, 12:06
Előzmény: #218081  maxwax
2002 óta büszkén éli meg, hogy orbán viktor hasznos idiótának tekinti, de a hasznos idióták nagy része kigyógyult belőle 2026 április 12-én.
badsector1
badsector1 csütörtök, 11:40
Előzmény: #218071  disco
2002ben mi történt veled?
Akarsz róla beszélni?
Brent56 csütörtök, 11:25
Előzmény: #218062  wgl
A Fidesz úgy hozzászokott a közpénzek eltulajdonításához,hogy nem is érti az miért lopás.
maxwax
maxwax csütörtök, 11:21
Előzmény: #218071  disco
A "friss" a topikban új fideszest jelölte.
.
Ha már büszkén vallod magad fideszesnek, kérdem, miként élted meg 2026. április 12-t?  Mi jó volt neked az elmúlt 16 évben, amit csak a fidesznek köszönhetsz? 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek