Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
GajdicsNemErti csütörtök, 11:14
Előzmény: #218066  disco
Naa, újabb fidesznyikkel lettünk gazdagabbak? Üdv köreinkben! Jó hírt hoztam: https://nemvagyunkfronton.hu/
disco
disco csütörtök, 11:12
Előzmény: #218078  maxwax
ki az a krida?
maxwax
maxwax csütörtök, 11:11
Előzmény: #218071  disco
Ó, krida egyik reinkarnációja vagy?
GajdicsNemErti csütörtök, 11:11
Előzmény: #218074  Sehmet

És a hazugság szót hogy értelmezed? Nézd csak: https://nemvagyunkfronton.hu/
Erről mi a szakértői véleményed?
sasa44 csütörtök, 11:10
Tényleg!
Engedjük is szabadon az összes bebörtönzött embertársunkat!
Mert mégis hova vezet, hogyha egy gyilkos, rabló, tolvaj, stb. stb. embertársunk bebörtönzését kívánjuk?
Gondolom a kárhozatba...
disco
disco csütörtök, 11:10
Előzmény: #218073  Heisenberg
köszönöm :)
Sehmet
Sehmet csütörtök, 11:09
Előzmény: #218068  bigyula
Neked valami egészen más jelent a "vizsgálat" szó, mint annak köznapi vagy szakmai értelmezése. :) 
Heisenberg
Heisenberg csütörtök, 11:07
Előzmény: #218071  disco
 "2002 óta vagyok fideszes, ha a mai szóhasználatban értelmezzük ezt a szót, hogy fideszes."
Együttérzésem neked és a családodnak!:-)
Sehmet
Sehmet csütörtök, 11:06
Előzmény: #218056  wgl

Ha nem vagyok indiszkrét, mondd, te érted is, amit leírtál? Most erre az Alaptörvényre esküdött fel Magyar Péter és a kormány, valamint a köztársasági elnök! Mi van? Törvényt törvénnyel hatályon kívül lehet helyezni, de annak visszaható hatálya nincs. 
.
Az Alkotmánybíróság semmisíthet meg bármilyen jogszabályt, de a megsemmisítés alapvetően és általában a jövőre nézve hat, megsemmisített jogszabálynak visszaható hatálya  - az alább ismertetendő kivételtől eltekintve - nincs, az az alapján szerzett jogokat általában nem lehet "elvenni"! 
.
Ha az AB megsemmisít egy törvényt vagy rendeletet, a határozatában nagyon gyakran külön rögzíti a következőt: „A megsemmisítés nem érinti a határozat közzététele előtt létrejött jogviszonyokat, s a belőlük származó jogokat és kötelezettségeket. 
.
Rendkívül ritkán előfordulhat, hogy a megsemmisített jogszabály olyan súlyos alkotmánysértést tartalmazott, hogy az AB kénytelen visszamenőleges hatállyal törölni azt a jogrendből. De, ha visszamenőlegesen is semmisítene meg az AB egy jogszabályt, a 6-7 éve szerzett jogok érintetlenül hagyása a normális ügymenet, és ettől az AB csak egészen extrém, elkerülhetetlen alkotmányos krízis esetén tér el – de még ilyenkor is védelmet (kártalanítást) von maga után
.
.A "lopás" nincs is összefüggésben az Alaptörvénnyel! Ha semmilyen jogszabályt nem sért, akkor nem jogellenes, márpedig minden bűncselekménynek jogellenesnek kell lennie. A lopást például az Btk. 370. § alapján az követi el, aki idegen dolgot mástól azért vesz el, hogy azt jogtalanul eltulajdonítsa. A "jogtalanságnak" az elkövetés időpontjában kell fennállnia! De a most "visszakövetelt" vagyon 1 %-a sem a Btk. szerinti lopással került más tulajdonába. Érted? Dehogy! 
disco
disco csütörtök, 11:03
Előzmény: #218070  maxwax
nem tudom ki vagy és max annyit szoktam kívánni embertársaimnak, hogy legyenek egyensúlyban magukkal (sztem ez ugyanis a boldogság) és ne másokra vetítsék ki a saját magukkal való elégedetlenségüket :) egyébként nem vagyok friss fideszes, 2002 óta vagyok fideszes, ha a mai szóhasználatban értelmezzük ezt a szót, hogy fideszes.
maxwax
maxwax csütörtök, 10:58
No lám, egy friss fideszest köszönthetünk kis közösségünkben.
Csak mondom, soraid kivetítése annak, amit nekünk kívánsz. :))
maxwax
maxwax csütörtök, 10:56
Előzmény: #218065  maxwax
bigyula csütörtök, 10:49
Értjük, értjük: ha valaki elkövet valamit (főleg, ha fityeszes) azt még vizsgálni sem lehet, mert rosszindulatú köcsögök vagyunk.
Sehmet
Sehmet csütörtök, 10:42

Szanyi kapitány is megmondta! :)
.
(1) Facebook
disco
disco csütörtök, 10:38
Előzmény: #218065  maxwax
bakker, sokba fog ez kerülni mindannyiunknak. a történelem mutatja hova vezet az, ha egy másik embertársunk bebörtönzését (megkínzását, halálát) kívánjuk. 
a terror házának pincéjével kezdi az átalakítást tarr zoltán kultúrbiztos.
maxwax
maxwax csütörtök, 10:11
Bakker, azért elég kemények ezek a fotók Hankóról, amint éppen bevezetik a bíróságra ma reggel.
https://www.facebook.com/kontrollponthu/posts/pfbid0okSWHK5ftrAh8ajqp3Tq8Veizni724QuDWvW2XWNNGrupYghnqDbEZUbhHdTr2Htl
disco
disco csütörtök, 09:51
Előzmény: #218060  badsector1
ilyen magyar helyesírással ne nagyon írogass hosszan :))) 
egy közös ismerősünk mutatta be nekem dániel zoltánt, név szerint galván tivadar. - jó mi? de ezt nem mi-vel vágták össze, mint ahogy te a tiédet.
wgl csütörtök, 08:55
Előzmény: #218061  badsector1
lejjebb beraktam milyen összetett ágazatokban láttam már több mint tizenéve honnan lopnak,
 szinte egyenként külön szaGember kell, annyira összetett és sok szereplős minden. 
Eltérő gazdasági ágazatok, idegenforgalom akkoriban eszembe sem jutott, aztán az is bejött vagy 10 éve.
Már 2008 után hisztiztem baj lesz mindent szétlopnak, mert ha emléxünk az ország sárgába borult az önkori választások után...
badsector1
badsector1 csütörtök, 08:50
Előzmény: #218058  wgl
a NAV-tól már ki van rúgva fideszmaffia-tag vezető, az ügyészségen is nagy változások lennének, a baka nem bakázná már el mégegyszer az új legfőbb ügyész kinevezését.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek