Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet szerda, 13:20
Előzmény: #214118  Fsociety
Látom, a hosszútávú memória azért még működik! Gratula! Ha esetleg érdemben cáfolni is tudnád, amiket bírok és hiteles információval rendelkező cikkekkel alátámasztok, az lenne az igazi! De amíg csak a sértegetésekig jutsz el, addig úgy veszem, hogy nem cáfolod, mert nem tudod cáfolni, csak egyszerűen nem nem tetszenek a tények, ezért megalapozott, bizonyítékokkal alátámasztott cáfolat, ellenbizonyítás nélkül, acsarkodsz mindig, pedig én meg sem szólítalak. Még propagandistának is gyenge vagy egy, önmagára valamit adó pártban. No, jó, egy kis zsozsóért elmegy - most éppen - a Tiszában. További szép napot, most indulok egy tárgyalásra. Tudod, van egy olyan furcsa, lehet, hogy számodra ismeretlen fogalom: munka. :-D
Sehmet
Sehmet szerda, 13:12

Azért ez nem semmi! Aktív koromban én is voltam igazgatósági tag ott, ahol dolgoztam. Havi, kéthavi, egy alkalommal max. 2-3 órás ottlétért, no jó, mi felkészültünk, hozzászóltunk és szavaztunk, jártak ezek a pénzek minden hónapban.
.
https://demokrata.hu/magyarorszag/a-telex-es-a-nepszavaz-kigyujtotte-a-ner-ben-hol-mennyit-keresettmagyar-peter-1212784/?fbclid=IwY2xjawTWvl1leHRuA2FlbQIxMABicmlkETBHWDZvWDZmVzVNWWhjb3Jpc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDgBHhd97MtYbolEbpHmI693Nx0Imr1fWt6TI1cd1zMVjIxK2Yqn_BxAuLzF75kS_aem_yJ2lUF0CGllKul4D2DgOrw
Fsociety
Fsociety szerda, 12:57
Előzmény: #214114  Sehmet
600 oldalas kamu dokumemtum, Apáti felé kamu adokalkulator,igazoltan fakenewst terjesztettél,forraskritika nélkül. Kuldhettek volna valami olyan embert ide agitpropnak,aki mondjuk minimálisan tajekoztatva van arról,hogy mi igaz,es mi hazugság.De jöttél te, hát ide ennyi jutott 🤣 multkor a megosztott cikkedre sem vetted a faradtsagott,h legalább értelmezd,h amit megosztasz,az nem a te hazugságodat igazolja. Nem személyeskedés,ezek kőkemény tények,az internet nem felejt 😅
Peterbond szerda, 12:51
Előzmény: #214115  J0hnnyEnglish
"Bármi legyen az igazság, ha valós akkor óriási arcvesztés a KDNP nek és a Fidesznek, hanem akkor meg a Tiszának."
.
Nekik ugyan miért. Ahogy látod Sehmet is azzal védekezik hiogy a Tisza is távol tartja magát ettől az ügytől. Ő ezzel próbálja igazolni Semjén ártatlanságát amiben már kb az átlag ember annyira hisz mint Vona melegségében vagy Orbán mélyszegénységében vagy a megafonosok pártatlanságában.
Peterbond szerda, 12:45
Előzmény: #214106  Sehmet
Semjén én nem féltem. Szinte biztos vagyok hogy végül jogilag nem lesz felelőségre vonva. De ez nem jelenti hogy ártatlan hanem csak azt hogy bizonyos politikusok nagyon sok mindent meg tudnak úszni.
.
Csak emlékeztetés képpen Semjén zsoltról nem úgy a semmiből jönnek ezek a gyanúk, meg most hirtelen lett pont ő felfedezve. (Miért nem éppen akkor Lázár, Rogán, Szíjjártó vagy maga Orán lett vele "alaptalanul" bevádolva mint anno Vonát vagy MZP-t vagy más vezető ellenzékit sároztak be a Fidezsesek teljesen alaptalanul. Semjén egy Súlytalan senki valójában a súlytalan KDNP-vel mégha papíron ő lenne is a miniszterelnök helyettese.)
.
Szóval csak emlékeztetés képpen hogy már korábban is terjedtek róla pletykák de akkor kapták ezt fel igazán amikor a Schadel ügy során is találtak bizonyítékokat a rendőrök amiben szerepelt ő egy vadászház pár cigányfiú és egy videó:
https://atlatszo.hu/kozugy/2025/09/25/kegyelmi-botrany-schadl-volner-ugy-mi-all-a-zsolti-bacsizas-mogott/
J0hnnyEnglish
J0hnnyEnglish szerda, 12:45
Előzmény: #214111  Sehmet
Bármi legyen az igazság, ha valós akkor óriási arcvesztés a KDNP nek és a Fidesznek, hanem akkor meg a Tiszának. Amennyiben tényleg igaz, akkor rettenetesen gáz morális kérdéseket vet fel. A KDNP köddé válik, és a Fidesz valami utódpártokra szakad. Remélem kiderül, én nem gondolnám, hogy teljesen alaptelen lenne, de legyen ez bíróság feladata.
Sehmet
Sehmet szerda, 12:44

Demjén kissé moduláltan:
.
"A Tisza nem vár, a sorompó áll
és a szakértelem, ha beindul, nincs megállás
A Tisza nem vár, elindult már
és a szakértelemből, nincs kiszállás"
.
Sógor, koma, barát és nagyharang válassza el őket! Szakértő kormányt a szakértő szavazóknak és kommentelőknek! És akkor most ugye jönnek a hazugságok és sértegetések, mint megalapozott ellenvélemények! :)
.
https://index.hu/belfold/2026/07/29/katonai-nemzetbiztonsagi-szolgalat-szuvak-attila-ruszin-szendi-romulusz-jeloles/
Sehmet
Sehmet szerda, 12:38
"Szuvák Attila leszerelése a források szerint nem politikai, hanem szakmai döntés volt, ezért a szakmán belül sokan nem értik, hogy miért őt választanák a szervezet élére. A jelölt eredetileg nem főigazgatói, hanem főigazgató-helyettesi pozícióra lehetett kiszemelve, Ruszin-Szendi Romulusz állítólag Balajti László nyugalmazott altábornagyot szerette volna a szolgálat élén látni, akinek korábban nemzetbiztonsági vezetői tapasztalata is volt. Információk szerint Balajti László kinevezését a kormány legfelső köreiből nem támogatták, így Szuvák Attila maradt a jelöltek között.".

"A kritikusok szerint elhárítási tapasztalata nincs, hírszerzési területen pedig szintén hiányosságokat látnak. Többen úgy látják, hogy korábbi szakmai eredményei inkább a honvédséghez, nem pedig a nemzetbiztonsági munkához kapcsolódnak."
.
"Szuvák Attila kinevezésében szerepet játszhat Ruszin-Szendi Romuluszhoz fűződő korábbi kapcsolata is."
.
"A szervezet jelentőségére hivatkozva a kritikusok úgy vélik, hogy egy alkalmatlan vezető a katonai hírszerzési és elhárítási képességeket is gyengítheti. A KNBSZ élén korábban mindig aktív és hivatásos katona állt, Szuvák Attila esetében jelenleg egy civil főigazgató-helyettes vezeti a szolgálatot."
.
"Értesülések összeférhetetlenségi kérdéseket is felvetnek, beszámolók szerint jelenleg két közvetlen családtagja is dolgozik a KNBSZ-nél." 
Clearwater szerda, 12:35
Előzmény: #214110  Fsociety
Biztos zsotti bácsi volt. Előkapta neki, ő meg akkorát röhögött, hogy közben megfélelmült és elénekelt az aranyeső a verdámra..... operett betétdalt....mert ő ilyen.... jóságos, segítőkéz.....
Sehmet
Sehmet szerda, 12:33
A kormánypárt szerint a Semjén Zsoltra vonatkozó állítás megalapozatlan rágalom, amely ellen jogi úton kell fellépni. A Tisza Párt a rendelkezésre álló információk alapján nem állt ki amellett, hogy Bangó Sándor megnevezését tényként elfogadnák. Nem ismert olyan hivatalos közleményük, amely Semjén Zsolt bűnösségét állítaná. Az ellenzéki pártok legtöbb hivatalos nyilatkozata nem tekinti bizonyított ténynek Bangó Sándor állítását addig, amíg a nyomozás nem zárul le.
Fsociety
Fsociety szerda, 12:18
Tóth Gabi,a Kárpátok madonnaja,valami bulvár deepshit lapban nyilatkozza,hogy megfélemlítették a Fideszből, azért kellett eljatszania a 8 általánosos suttyó álkeresztényt, cserébe hullott a zseton. Ja, hát ez ilyen, kérem...
szieszta szerda, 12:11
Előzmény: #214106  Sehmet

Én sem tudtam elképzelni, hogy lölö okosabb mint cukorhegy és  egy két év alatt Magyarország leggazdagabbja lesz.
Mikor a fidesz alaptalan vádakkal élt, akkor miért nem méltatlankodott?
El_Kebir
El_Kebir szerda, 12:09
Előzmény: #214105  Sehmet
nem ártana, ha kevesebb hülyeséggel tömnéd a fejed... 
szieszta szerda, 12:04
Előzmény: #214105  Sehmet
Reméljük a fidesz segítségével, az államkasszából tőkéssé tett tőkések lassan a zárt cellákban lesznek, tőkéjüktől megfosztva.
Sehmet
Sehmet szerda, 11:55

Horn: Érthető Semjén összeomlása 
24/09/2025 17:27 | 
Szerző: Klubrádió/Lőrincz Csaba  | Szerkesztő: Lőrincz Csaba
.
"Bár nem kedvelik egymást Semjén Zsolttal, nem tudja elképzelni Horn Gábor, hogy a miniszterelnök-helyettesnek köze lehet a Szőlő utcai ügyhöz. Ami Semjénnel történt, az a Fidesz rossz kommunikációjának köszönhető. A Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke hangsúlyozta, nem szabadna az ellenzéknek ugyanazokkal az alaptalan vádakkal élnie, mint a Fidesznek."
.
https://www.klubradio.hu/adasok/horn-ertheto-semjen-osszeomlasa-155534
Sehmet
Sehmet szerda, 11:52

Olvastam a Face nyilvános oldalán egy kommentet, amelyiknek a tartalma megtetszett. Így szólt:
.
"1945-1990 közt a munkásosztály nevében a kommunista elvtársak voltak hatalmon. 1990-2026 április 12-ig a  lenyúlós Fidesz segítségével a tőkésosztály volt hatalmon. 2026. április 13-tól pedig a zárt osztály van hatalmon."
csendben szerda, 11:04
Előzmény: #214103  Fsociety
Amikor Parlamenti képviselő lett,akkor is esküt tett (ha igaz!!!) ...Ez a tény miben zavarta v. akadályozta?
Fsociety
Fsociety szerda, 09:37
Én kiállok Zsolti bácsi mellett! Biztos vagyok benne,hogy ártatlan. Hogy a Semjén az e,azt nem tudom, esetleg még kéne hallgatni eskü alatt.
maxwax
maxwax szerda, 07:01
Előzmény: #214097  Fsociety
Ó, én helyeslem, ami történik Bússal, csak várom, ki lesz a következő, aki az ügyészség/rendőrség letartóztat és nem enged ki. Nagyon várom a "nagy neveket", mert jönniük kell!
Shortelek szerda, 05:48
Előzmény: #214070  maxwax
Most, hogy kiderült, ha, akkor most valaminek kellene történnie, egy ilyen ügy nem maradhat a levegõben.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek