De jó fogalmazás:-Indítani kellene valami új tippmixet: ma mennyi Orbán banda Fidesz lopás fog napvilágra kerülni? Enyhe napokon csak pár milliárd, aztán erősebb napokon ezer mrd nagyságrend. A hétvégén a főrabló szerintem újraválasztatja magát a rablópárt élére, elindítva a Fidesz útját arra a szemétdombra, ahol már várja őket az MDF, Szdsz, Mszp.
Fidesz VIP covid ellátott Bányai Gábor még mindig osztja az észt a Fb oldalán és kiáll a szatyor fing mellett. Szerencsére kapja az ívet az emberektől (ezek szerint már nem tiltja a kritizalókat le ész nélkül).
azt azért el lehetne magyarázni az EU-nak hogy nem egy normál, szokványos kormányváltás zajlik! itt a 16 év alatt maffiamódszerekkel leépített demokráciát kellne visszaépíteni! a maffiamódszerek ellen nem túl hatékony a jogállamiságot alkalmazni! a fidesz ellen csak a fidesz módszerek a hatékonyak, mégha csak átmenetileg is! egy boxringben nem lehet elvárni hogy valaki arc simogatással viszonozza az ellenfél övön aluli ütéseit!
Így van, szerintem, még azok az ügyészek, akik benne voltak sáros dolgokban, nagy része csak fentről jött utasítást hajtott végre. Elég volt, ha a lefőbb ügyész és még néhány kulcspozícióban lévő ember volt Fidesz pártkatona, nagymértékben tudták fékezni, blokkolni, el se indítani a nyomozásokat, vádemelési eljárásokat. Ezeket a fő felelős ügyészeket kell kiemelni...
Azt kellene felfogni, hogy azért kapjuk meg az EU-s pénzeket, mert vissza akarunk térni a jogállami keretek közé. Ha nem tartjuk be, leállítják a folyósítást. Ezen a pénzeknek a nagy része csak utólag kerül kifizetésre, a projektek teljesülése után, ami többéves időtartam. Ezalatt bármikor végeszaakdhat a pénzbeáramlásank.
Az elmúlt 16 évben orbán párttársa volt a legfőbb ügyész, akit orbán tett oda, és pontosan az történt, ami ilyen esetekben szokott történni.
MP korábbi javaslata az volt, hogy az ügyészek válasszanak maguk közül legfőbb ügyészjelölteket, és a jelöltek közül a parlament nevez ki egyet. Így nincs politikai befolyás. Annyit tennék még bele, hogy az ügyészeknek arra is legyen joguk, hogy visszahívhassák a legfőbb ügyészt (ha az mocsokba ragad). Nem minden ügyész rohadt alma, nem bűnözők gyűlekezete az ügyészség. De ha a legfőbb ügyész egy maffiózó, akkor meg van lőve az egész ügyészség, lásd az orbán-rendszert.
Blablablabla Blabla Bla Konkrétan nulla fogalmad van arról, hogy mi történik. Az előadásod pontosan az, amit mostanában a fideszes maffia megrendel az előadóművészeitől.
"Friss hír! Óriási bomba! Az Integritás Hatóság vezetője Bíró Ferenc szerint 2010 óta 60 ezer milliárd forintot lopott el a fidesz kdnp kormány. Jól írtam, nem tévedés, 60 000 milliárd forintot! A Nemzeti Bank 650 milliárd forint, Hatvanpuszta ugye hogy csak a jéghegy csúcsa! Az államadósság 65 ezer milliárd forint! Közel ennyit tüntettek el!" (SZOM face)
Mégis hogyan akartok elszámoltatást? Én azért utáltam meg a balliberálisokat, mert semmit sem csináltak 16 éven keresztül. Kit érdekel a fékek ellensúlyok? Kormány alá rendelik az ügyészséget és kész. Nagyon sok országban így van. De ha lesz új alkotmány, akkor még vissza lehet csinálni. Most egy átmeneti, különleges jogrendre van szükség az elszámoltatás végrehajtására.
Most stratégiai nyugalom van. Először hazahozzuk a pénzeket -addíg minden szabályos- egy hónap alatt elköltjük, azután Justicia megadja a jelet, eldobja a mérleget és két kézzel ragadja meg a kardot, és indulhat a leszámolás. Ezt kellene már felfogni, de úgy látom nem megy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!