Régebben fociztam és kemény védőként az volt a taktikám, hogy nem akartam elvenni a labdát. Elég nevetséges, de azzal zavartam meg a labdát cipelőt, hogy 1-1,5 méterre elkezdtem hátrálni. Nem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel, mert ha elgurították mellettem a labdát, 1,5 méter előnyben voltam, de a lendületét, ritmusát elvesztette a támadás. Mivel nekem nem tanították a focit, aki tanulta, annak ez zavaró volt. Nem így szokták. Ezt láttam MP nél is, mikor nem ment bele a provokációkba, szépen, higgadtan vette a kritikát. Természetesen zöldfülűként követett el hibákat, de szépen fejlődött és megtanult "vigyázni" magára.
Engem azért aggaszt, hogy ov hogyan fog megélni ezután. Az eddigi havi 7-8 millát is felélte, mi lesz ha csak fele ennyit kap ezek után. Szerintem szervezzünk neki egy gyűjtést, hogy tudja folytatni a parlamenti munkáját.
Kommenteket olvastad? Én hajnalban láttam, mindenki elküldte a pichába: mit pofáznak, a zellenzéket mikor engedték az M1-be közmédiába KESMA-ba, fidesz összeröffenésre, fekete ponyvák mögött lázítottak, stb.
A. asszony üzletet kötött. Az üzletbe beapportálta a saját érzelmi szabadságát, gusztusát, meg sok minden egyebet, kvázi a fiatalságát. A férj meg a pénzt. Stratégiai együttműködési szerződés volt, ami sokáig kiválóan működött. A külső körülmények most megváltoznak, érdekmúlás van, a szerződés emiatt véget érhet.
de vajon mi lesz Hajdú áfacsaló Péterrel? mihez kezd Tóth Gabi? Kiírta facere, hogy ő ezentúl is énekelgetni fog, és majd abból megél - ezzel gyakorlatilag beismerve, hogy tényleg állami pénzből eltartott titkárnő volt. Mi lesz a szabó zsófival? Influenszer? Nanemár :D Deák Dani? Megafososok? na de ami a leginkább izgat: mi lesz Mészárossal? :D
M1: Nem engedték be ezt a kis ártatlan propagandistát, Császár Attilát a Tisza eredményvárójába. Császár, nem sokáig szopod már a magyar adófizetők pénzét az MTVA-nál.
Ilyen vitákba sosem mentem bele, évekkel ezelőtt írtam: fideszt jó kommunikációval lehet megbuktatni, de ezek balfaszok, - lecsesztek sokan, csak erőszakkal, jött MP első pinanyalatban mondtam: EZ AZ, ÍGY KELL A XART VISSZAGYŰRNI ELŐVÁGNI, kommunikálni. STB. 2 év alatt ez lett. Pont!
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!