Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
offshort
offshort szerda, 11:45
Előzmény: #203457  badsector1
vagy geréb ..... "Pál utcai fiúk" 

ha jol tudom a rákosi rendszerben az ilyen petike féle hazaárulókat már akasztották! 
dehát eddig is tudtuk hogy segitik a ruszki kémkedést, csak most kézzelfogható lett a bizonyíték! 
Shortelek szerda, 11:33
Előzmény: #203447  Sehmet

https://www.facebook.com/watch?v=2630722704053877&locale=hu_HU
Itt van fater ezeket támogatod, nagy szégyen.
badsector1
badsector1 szerda, 11:32
Előzmény: #203449  Cicamisi
Olvastad az Egri csillagokat?
Volt benne egy Hegedüs nevü áruló aki tárgyalt a törökökkel.
Érted, hogy az egészséges értékrendű emberek miért nevezik Hegedűst árulónak?
wgl szerda, 11:32
Előzmény: #203445  Fsociety
"Szijjártó Moszkvába költözhet április 12. után?
Akad arra példa, hogy az oroszokkal erősen szimpatizáló kormányok miniszterei a bukásuk után Moszkvába menekülnek. 
Ez történt Ukrajnában a janukovicsi elittel, amelynek keretében ötezer magas rangú funkcionárius menekült át az orosz fővárosba. 
Ausztriából az FPÖ bukása után Karin Kneissl külügyminiszter helyezte át a székhelyét Oroszországba 2023-ban, és a mai napig is ott él. Az Aszad-rezsim számos prominense is Putyin országába menekült.
Nem példa nélküli tehát, hogy az oroszok menedéket ajánljanak az ő érdekeik hűséges kiszolgálóinak. Egyáltalán nem volnék meglepve, ha Szijjártó előtt is nyitva állna ez a lehetőség a NER bukása után. 
A rendszerváltás környékén akadtak budapesti KGB-összekötők is, akik Moszkva felé vették az irányt. Az állami vezetők közül Rákosi Mátyás volt az utolsó, aki a Szovjetunióba távozott, és őt már haza sem engedték utána –
 jegyezte meg Rácz András, akinek a hétfői posztja így zárult: 
„Már nem számít, milyen kárt okoz egy kompromittálási kísérlet, már nem számít, hogy jogszerű-e vagy nem...
 Már csak csapkodnak, mint a felrepedt szemöldökű, a saját vérétől megvakult bokszoló... 
Az a jó hír, hogy az ilyen meccsek már jellemzően nem tartanak soká.”
Fsociety
Fsociety szerda, 11:30
Otthon jeleztem az asszonynak,h mostantol fogadja el,ha masik novel beszelek,akkor is,ha haloszoba titkokat fecsegek ki. Jeleztem,h ket menet kozott is telefonalgatni fogok. Nekem ne mondja meg,h mit csinaljak szabadidomben. Es evente 2-3 alkalommal meg is latogatom azt a masik holgyet. Hat nem nagyon dijjazta,de en tovabbra is szuveren vagyok. (Meg hamarosan elvalt).
geza77
geza77 szerda, 11:27
Folytatni szeretnék, hisz annyi csuda dolgot tettek!
https://imgur.com/a/ttWfuLG
signal2
signal2 szerda, 11:25
BEszélgethet. De pl. nem arról, hogy miként avatkozzanak be egy másik ország közelgö választásába. Meg nem arról, hogy hogyan adjunk oda a ruszkiknak tendereztetés elkül egy atomerömüépítést vagy metrófelújítást. Meg arról sem, hogy milyen trükkökkel biztosítsunk helyet ruszki ügynököknek diplomáciai mentességgel az EU-ban. Merthogy ez mind 1/1 hazaárulás. 
Arról pl. beszékhetnének, hogy a ruszkik mikor állnak le végre a háborúzással egy másik ország területén vagy pl, hogy ne löjék már szét idönként azt a vezetéket, amelyen egyébként pont tölük veszünk olajat. 
geza77
geza77 szerda, 11:25
Simán akár beszélhetnek is egymással :)  Miért ne tehetnék. De azért vannak határok. Dzsudzsi érzéseivel sem szabad játszani. 
https://imgur.com/a/rYB9fLE
Fsociety
Fsociety szerda, 11:25
Tehat akkor felhivta Peterke az eu kulugyminisztereit,h tajekoztassa oket,h a ruszkikkal mit beszelt zart ajtok mogott 11 alkalommal,mikor kinn volt? Nem nagyon olvastam ilyen beszamolot,gondolom te jobban kepben vagy. 
Cicamisi szerda, 11:05
Előzmény: #203448  Fsociety
Nem is értem két külügyminiszter miért nem beszélhetne egymással!! Persze, hogy mit azt senki sem tudja mert nincs öszödi beszéd felvétel nem? Az tuti hogy az ukiszerető elit egyből tájékoztatja a komédiást minden meeting után, hogy fenyegethessen minket. 
Fsociety
Fsociety szerda, 10:58
Előzmény: #203447  Sehmet
Jaja,te pont nem szoktal bullshitelni mas kommentjere,hogy volt az a Schauernel peldaul?A net nem felejt,papi. Most kicsit jatszod a jofiut,de nyilvan ismerunk. Tehat ismet cafolod,h 11* jart szijjas Moszkvaban a haboru kitorese ota,es h 14 felvallalt telefonbeszelgetes volt Lavrovekkal? Meg tudod mondani,hany eu vezetot hivott fel moszkvai targyalasain a szunetekben,h elmondja,mit mondanak az oroszok? Gondolom,nem..
Sehmet
Sehmet szerda, 10:51
Előzmény: #203445  Fsociety
Nekem más a véleményem, de tiszteletben tartom a véleményedet, nem minősítelek akkor is, ha a véleményednek köze sincs a valósághoz! 
Sehmet
Sehmet szerda, 10:49

"Az Európai Bizottság módosította jogalkotási naptárát, méghozzá úgy, hogy mégsem nyújtja be április 15-én az orosz olajimport végleges betiltásáról szóló javaslatot. Egy uniós tisztviselő szerint a tervezetet nem törölték, csupán a „geopolitikai fejlemények” miatt késik a bejelentés. 
.
A javaslat célja, hogy 2027 végéig törvénybe iktassák az orosz kőolaj teljes kivezetését. Hasonló szabályozás az orosz gázimportra vonatkozóan már érvényben van. Brüsszel akkor is fenntartaná a tilalmat, ha egy későbbi békemegállapodás miatt feloldanák az Oroszország elleni szankciókat. A lépésnek a gyakorlatban csekély hatása lenne, mivel az EU 2025 végére már csak szükségletei 1 százalékát fedezte orosz forrásból."
.
Forrás: https://www.korkep.sk/cikkek/kulugyek/2026/03/24/az-eu-elhalasztja-az-orosz-olaj-vegleges-betiltasat-az-irani-haboru-miatt/
KÖRKÉP.SK
Fsociety
Fsociety szerda, 10:47
Előzmény: #203444  Sehmet
Mondjuk az,h 11-szer volt Moszkvaban Szijjas,es h mar gyakorlatilag full orosz erdekeket kepviselunk regota,mar onmagaban eleg.  Natoban joideje nem osztanak meg velunk szenzitiv infokat,es most az EUban sem..biztos csak fantazmagoriakra alapoz ket ilyen sohivatal. Nalad sejtettuk,ha ruszkikat tamogatod,peterke eseteben mar tudjuk is. 
Sehmet
Sehmet szerda, 10:42
Előzmény: #203435  bronz

Az előbb másoltam ide Lattmann Tamás interjúját a 24.hu-ból, amiben azt írja, hogy semmilyen bűncselekményt nem követett el Szijjártó, sem hazaárulást, sem kémkedést, csak szokásos diplomáciai kommunikáció volt. Elismerem, hogy túl hosszú és bővített mondatokból álló szöveg volt, ami megzavarhatott az értelmezésben. Ezért a linket még egyszer idemásolom.
.
https://24.hu/belfold/2026/03/23/lattmann-szijjarto-lavrov-lehallgatas/
.
De a Politico is ma közzétett egy cikket, ami megelőző szerelési kísérletnek tűnik, és ami szerint valakik lehallgattak egy telefonbeszélgetést a Politico újságírója és egy EU "official" között, amiben Magyarországról és Ukrajnáról van szó - és feltették YouTube-ra már március 16-án. A cikkben nincs szó a beszélgetés tartalmáról, tehát valami kínos. De a Politico vezetői és főszerkesztője úgy nyilatkozott, hogy semmi nem sérült az ügyben. 
.
https://www.politico.eu/article/politico-journalist-call-intercept-published-hacking-security-review-hungary-ukraine/
Fsociety
Fsociety szerda, 10:39
Előzmény: #203440  Sehmet
Sehmet
Sehmet ma, 10:33
Előzmény: #203439 Shortelek
Ez a bukta állítólag olyan szilvalekváros, pubi, ami erős perisztaltikus bélmozgást indít be már most! Ezt nem szeretem. Persze enélkül is látok ilyent a tiszásoknál! :
___
Ilyent=ilyet. Hamar itt probalsz nyelvtan naciskodni...
Sehmet
Sehmet szerda, 10:33
Előzmény: #203439  Shortelek
Ez a bukta állítólag olyan szilvalekváros, pubi, ami erős perisztaltikus bélmozgást indít be már most! Ezt nem szeretem. Persze enélkül is látok ilyent a tiszásoknál! :)
pogacsa szerda, 10:33
Előzmény: #203422  kjanek
Ez már Stasi tempó, annyi különbséggel, hogy most már szervereken vannak az anyagok az emberekről, nem pedig papíron és szalagokon, vagyis könnyebb lesz megsemmisíteniük egy esetleges választási vereség bekövetkezte után. 

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek