Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Sehmet
Sehmet 2026. 03. 17. 13:42
Előzmény: #202575  sasa44

Köszönöm a kedves fogadtatást, de nem home office-ban dolgoztam, ami ugye annyit jelent, hogy egy bírósági vagy üzleti tárgyaláson személyesen kell megjelenni. Érdekes, hogy máskor pedig az a baja egyeseknek, hogy itt vagyok. Ki érti ezt! :) 
Nem foglalkozom számháborúkkal, majd áprilisban eldől, hol lesznek többen! Egyébként nem voltam Békemeneten, amit akkor itt hiányoltak is. Nem szoktam fideszes rendezvényre járni, engem nem kell meggyőzni! :)
Clearwater 2026. 03. 17. 13:38
Előzmény: #202574  Sehmet
Előkerültél! Senki sem ment haza! Négy embert láttam el, rosszullét miatt, ők is azt mondták, hogy szeretnék megvárni MP beszédét!  
sasa44 2026. 03. 17. 13:37
Előzmény: #202573  dexter

Én ezt már megjósoltam a #202236-os kommentemben 12:55-kor.
Hát nem okozott csalódást a "disznófejű nagyúr" / Ady Endre/, ha valaki nem tudná esetleg.
Sehmet
Sehmet 2026. 03. 17. 13:37
Előzmény: #202564  Peterbond

Ó, nagyon köszönöm, hogy még önszorgalomból is foglalkozol velem, de az én hovatartozásom nem kifejezetten a kommunistaellenességen nyugszik, hanem a kommunista ideológia ellenességen, ami nem egyenlő a baloldal-ellenességgel,  de mindezek mellett meghatározó szerepe van a középréteget és a nemzetet támogató konzervativizmusnak is, bár most már egyik politikai ideológia sem tisztán ilyen vagy olyan formában. 
Azt még azért megjegyezném, hogy egy ember megítélése nem a politikai ideológia elkötelezettségén múlik, nálam biztosan nem. Itt is, ha néha az átlagosnál személyesebbet írok, az csak egy-egy reagálás annak, aki ugyanilyent ír. 
Tegnap egy Tisza-szigetes ismerősömmel - aki nem is olyan régen még fideszes volt - bementünk egy kávézóba, ahol nem volt máshol hely, csak két DK-s mellett, akik közül az egyik ismerősöm volt. Nagyon jól elbeszélgettünk, és nem egymás mellett, és a végén egy-egy kézfogással elköszöntünk egymástól.  
Clearwater 2026. 03. 17. 13:35
Előzmény: #202572  Fsociety
A fityesz marketingje az itt a piros hol a piros játékra épül. Amíg az elszenvedő arra figyel, hogy a kis piros (egyébként szivacs) golyócska melyik skatulya alatt van addig a zsebesek kirámolják. Ők így működnek!  Bedobnak valami kamut, azon csámcsognak a keményen dolgozók, mire meg hazaérnek látják, hogy ellopták mindenüket. Gumicsont, aztán full lopás! Ez a fityesz, ez a kormány! A gödör legalja! 
sasa44 2026. 03. 17. 13:30
Előzmény: #202574  Sehmet

ÓÓÁÁÓÓ! Csak előbújtál a vackodból végre? Már kezdtem halálra unni magamat. 
És szomorú vagyok, hogy csak ennyire tellett a propiból.
Azt hittem győzelmi himnusszal kezdesz, hogy hány milliónyian voltatok a békameneten. 
Ne csalódjak már benned légyszi".
Sehmet
Sehmet 2026. 03. 17. 13:20
A budai selyemfiú beszéde pedig olyan hosszú volt, hogy sokan már a közepén elindultak hazafelé. :)
dexter 2026. 03. 17. 12:51
Előzmény: #202557  kugel624

Sajnos a dagadt beszédébe időhiány miatt nem fért bele egyszer sem, hogy petőfi, ill. szabadságharc.
Volt viszont szép számmal migráns, brüsszel, ukrán, háború, stb.
Fsociety
Fsociety 2026. 03. 17. 12:48
Előzmény: #202571  dexter
Gumicsont volt es kifizetohely. Fidesz modszer. Persze lofasz sem.lett belole..szinten fidesz modszer. 
dexter 2026. 03. 17. 12:45
Előzmény: #202570  dexter

Na így ketté vágva valamiért sikerült.
Ez az egész szuperkórház szerintem 2 dolgoról szólt, és kezdetektől fogva tudták orbánék, hogy ebből nem lesz semmi:- a teljesen használhatatlan telket megvették fideszesektől jó pénzért, annyiért amennyit soha nem kaptak volna érte senkitől a piacon
- a fideszes rokonoknak kifizető hely.
dexter 2026. 03. 17. 12:43
Előzmény: #202569  dexter

2.rész
Már az első néhány egyeztetés után azt mondta, hogy szerinte ebből nem lesz semmi. Azt mondta, hogy csupa dilettáns ül bent és szerinte ez csak pénz kifizető hely. Hetente volt ülése a munkacsoportjának és ritkábban kellett beülnie magasabb szintű egyeztetésre is. Az elején nagyon lelkes volt, hogy ilyen projektben részt vehet, jól fog mutatni neki az önéletrajzában, dicsekedett is vele. Aztán ez gyorsan megváltozott. Azt mondta, hogy az elején a megbeszéléseken próbálta elmagyarázni a többi ott lévőnek, hogy mire lenne szükség a megfelelő működés érdekében, stb. Preziket csinált, munkaanyagokat, stb. de senki nem értette, hogy miről beszél. Pár hónap múlva teljesen ki volt akadva, hogy ilyen idióták vannak ott, hogy kerültek oda, aztán elengedte.Utánna már csak eljárt (évekig!) a heti egy egyeztetésre, nem erőltette, hogy a többieknek elmagyarázza, hogy mi miért kellene. Erre kapott havonta egy átlagbérnél magasabb összeget. És csak ezért maradt. Nyilván ez kvázi nettó lopás, de valamilyen szinten meg is értem. Ilyen kevés munkával nem keresett még pénzt.
dexter 2026. 03. 17. 12:42
Előzmény: #202550  Fsociety

A 2. kérdésedre tudom a választ. "Illetve a meg nem epult Szuperkorhaz bizittsagi tagjai igy,hogy nem epult meg,visszaadjak a fizujukat,"

Már többször meírtam, de a forum hibát ír, mikor beküldöm.
Megpróbálom több részben beírni, hátha úgy engedi. Foglamam sincs mi a baja, mert nincs benn szerintem semmi olyan.

1. rész.Az egyik nagyon jó ismerősöm, akivel évekig dolgoztam együtt 2000-től 2024-ig, de azóta is rendszeresen beszélek, a kezdetektől ott volt az egyik munkacsoportban, és elég jó abban, amit csinál (nem akarom megírni a területet, ahol dolgozott, nem akarnék neki rosszat, hátha olyanok is olvassák). Az a tipus, aki mindenkivel haverkodik, így elég jó kapcsolatai vannak mindenhonnan, így került oda is.
bigyula 2026. 03. 17. 12:21
"Kínai szuperszonikus rakétákat telepítettek Magyarország mellé, a szerbek szerint háború készül"
.
https://index.hu/kulfold/2026/03/17/szerbia-koszovo-fegyverkezes-hadsereg-balkan/
.
Ez miért nem zavarja a "szuverenista" magyar kúrmányt? Semmilyen hivatalos megszólalást nem láttam ez ügyben.
Peterbond 2026. 03. 17. 12:10
Előzmény: #202563  dexter
", és sok ember egyszerűen nem tudja elengedni, mert azzal be kellene vallania önmagának és a világnak, hogy rosszul döntött, és sok ember erre képtelen."
.
De pont ez az hogy meg ez se igaz. Mert lehet AKKOR jol dontott az akkori informaciok alapjan akkori elkepzeles alapjan. De kesobb valtozott a helyzet es mar nem lenne jo dontes az adott partra szavazni pl. Vegighalgatsz 2006 es 2008 kozotti Orban beszedeket kampanyokat es 90% ban egyet lehet vele erteni. Szoges ellentete a mostani Orbannak. Aki az alapjan szavazott 2010 ben nem rosszul dontott hanem becsaptak.
.
Ugyanez viszont 2014 tol de leginkabb 2016 tol mar nem mondhato el.
dexter 2026. 03. 17. 12:05
Előzmény: #202546  Clearwater

Mindig röhögök azokon a "szakértőktől" akik arról beszélnek, hogy a magyar gazdaság.
Ha néhány multi cég kivonulna (még csak nem is a legnagyobbak), akkor itt összedőlne mindent, mert olyan mint magyar gazdaság szinte nincs. Nincs sajnos egy olyan magyar termék sem, ami nemzetközileg is jelentős lenne. Már a mezőgazdaságunk sem képes arra, hogy a saját igényeinket megtermelje, pedig régen bőven jutott exportra is. Iparunk, azt meg hagyjuk is. Amibe erősek lehetnénk az a szolgáltatások nemzetközi szintre, de ilyen sincs, ill. a kutatás-fejlesztés, de hát az is csak immel, ámmal.
De amiben erősek vagyunk, az az összeszerelés, és összeszerelés. Csak hát ebből max rabszolgasorsot lehet finanszírozni.
Peterbond 2026. 03. 17. 12:05
Előzmény: #202563  dexter
Nem csak az szerintem hanem egy ido utan az identitasa resze lesz az hogy o Fideszes. Es ez kicsit problema mert ilyenekbol lesz a Sehmet fele kommunista ellenes aki az osszes kommunista Fidesz huzast vedi es tamad mindent ami ezzel szemben van. Mert az az identitas alakult ki benne hogy a Fidesz a kommunista ellenes es mindenki mas a kommunista es tehet barmit a Fidesz akar ugyanazt ami ellen meg Sehmet is harcolhatot a rendszervaltaskor vagy 2010 ben akkor is tamogatni fogja.
dexter 2026. 03. 17. 11:51
Előzmény: #202527  sasa44
Szerintem ez inkább arról szól, hogy volt egy választásod régen (valamelik párt, vagy vezető), beleraktál egy csomó időt, energiát (követted mit csinál, kijártá rendezvényre), egy idő után elkezdtek vele azonosulni, és sok ember egyszerűen nem tudja elengedni, mert azzal be kellene vallania önmagának és a világnak, hogy rosszul döntött, és sok ember erre képtelen. Az ilyen emberek nem csak a pártok esetében, az élet más területén sem tudja elfogadni, ha korábban rosszul döntött. Minél idősebb valaki, annálinkább igaz ez.
dexter 2026. 03. 17. 11:43
Előzmény: #202525  bronz

Nekem fideszes ismerős ilyen. Vallássosan fanatikus. Szerintem nem tud a dagadt olyat csinálni, hogy ne rá szavazzon. Semmilyen érv. vagy tény nem zavarja. Talán ha a dagadt feldobja a talpát, akkor ez talán változni fog.
Szerintem orbán már nem húzza 20 évig. 4-5 évet adnék neki, amilyen szarul nézett ki a 15.-ei beszéd után. Kakadúnak és a wc kefésnek úgy kellett kétoldalt támogatni. Szerintem soha nem volt még olyan rövid beszéde, mint most. Szerintem nem véletlenül. Szerintem idegileg kivan készülve.
dexter 2026. 03. 17. 11:34
Előzmény: #202524  bronz
Dyurcsány Orbánhoz képest szent volt, ha hazugságról van szó.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek