.....ha viszont pont a Tisza párti szavazók maradtak távol, mivel nekik - ellentétben a Fidesszel - nem volt kire itt szavazni, akkor április 12- én -a mostani arányok alapján - 80-20%-os TISZA párti győzelem várható.....:-)
Lehet európa csak azt gondolja róla, mint a mini szterelbö kúr az oroszok által megtámadott különleges katonai hadműveletről, nem? Béke, meg ki kell maradnunk belőle, meg nem az ő háborújuk,.... Az nem lehet? Nem lehet , hogy európa az egyetlen békepárti? Mert Pityun, meg a parókás szőketorgyán nem tűnnek békepártinak ;) Ha neked van egy jó autód vagy lakásod, de én nagyobb vagyok erősebb és fiatalabb , odamegyek, hogy elvegyem, mert nekem kell, mert mondjuk megtetszett nagyon, te ellenállsz, akkor te háborúpárti vagy én meg békepárti? Egyszerű csak add oda békésen és sétálj tovább ;) Egyszerű nem? Utána nyelsz egyet és elsétálsz, veszel majd másikat.... Így jól gondolom? Ha nem akkor magyarázd meg, hogy hogyan lenne a békés rendezése a dolgoknak?
Senkinek nem lenne jo ha iránnak atomfegyvere lenne, márpedig az irániak ezen dolgoznak. Fanatikus vallási idióták a vezetőik és rövid időn belűl bevetnék izrael ellen. Sok szemétsége volt már a multban az usanak, de ez a mostani valamennyire érthető. szvsz
Ha elkezdesz gondolkodni, akkor rájössz, hogy ezek csak arányok, és ha április 12.-én választás lesz, akkor - remélhetőleg - ugyanezek az arányok lesznek magasabb részvétel mellett is. :)
Ki tudja! Azt ígérte, hogy naggyá tesz az USA-t és megvédi Izraelt. Ez lehet, hogy nekik jó, különösen gazdaságilag. Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy Izrael is keményen támadja Iránt. Mindenesetre ez a hezitáló Európának, és benne Magyarországnak sem jó. De az EU és az EU-tagállamok kritikai hangját miért nem halljuk a spanyolokén kívül? Az EU csak akkor bátor, ha Magyarország EU-s forrásait kell visszatartani? . https://www.politico.eu/article/eu-react-iran-us-israel-crisis/
"Házakat lehet bombázni, fegyverraktárakat, reptereket és rakétakilövő állomásokat, vezetőket lehet likvidálni, de a rendszert nem lehet megdönteni. Márpedig a szárazföldi offenzívát Izrael nem vállalja be a választások előtt, és Trump sem akarja, hogy üzleti partnerei és szövetségesei tönkre menjenek." Nocsak mit hallok! Trump a Béketanács örökös vezetője, a Nobel békedíj "várományosa" lebombázza Iránt? Biztos unatkozott már, miután egy nap alatt békét teremtett Ukrajna és Oroszország között...
Arra a mozgósításra azért kíváncsi volnék, amit a Tisza szigetesen végeztek saját támogatottjuk győzelme érdekében. Reméljük, ez az aktivitásuk megmarad április 12.-én is. :) . "Tisza Sziget tagja, saját bevallása szerint tiszások által is támogatott
Séllyesi Erzsébet lett a harmadik, mindössze 20,46 százaléknyi
szavazattal."
"Vasárnap az előző képviselő halála miatt időközi önkormányzati választást tartottak Kazincbarcika 7. számú egyéni választókerületében. Egy fideszes, egy független és egy civil jelölt közül végül a kormánypárti Kaló Attila nyerte a körzetet. Kaló 283 szavazatot gyűjtött be, 45-tel többet, mint a másodikként befutó független Sütő Ágnes. A harmadik jelöltre, Dr. Séllyei Erzsébetre 134 szavazat érkezett. A Fidesz győztes jelöltje így a szavazatok 43,21 százalékát kapta. Nem volt túl nagy az érdeklődés, mert a jogosultak kevesebb mint negyede ment el szavazni. 2821 emberből 658-an vettek részt a választáson, a részvétel így 23,33 százalékos volt. A Tisza Párt nem állított jelöltet a választáson, Orbán Viktor és a Fidesz mégis az ő vereségükként próbálja tálalni az eredményt. " További jó vergődést! /szélesszájú nevetős szmájli/
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!