Tiszta szerencse, hogy a ruszkik nem a szomszédunk Áprilisban jönnének a harckocsik a szavazóhelyiségekhez megvédeni az embereket a külső ellenségektől . orbántól nagyobb árulót még nem hordott a hátán M.o.
Biztosa lehetsz, hogy a MOL, de inkább úgy fogalmaznék, hogy Hernádi Orbán politikai akarnokságát szolgálja ki. Igaz, az olcsó orosz olajon a MOLnak is van valamennyi haszna. Hernádi oszlopos NER tag, milliárdos támogatásokat kapott például az esztergomi luxus szállodája építéséhez.
Kiemelem: "Nos, Udvardy Pannával kezet fogott Kalinina, sőt, ő jó viszonyban van Olijnikovával, edzettek is együtt – teniszezőnk inkább sportfogadók zaklatására gyanakszik, de hogy mi az igazság, ki inzultálja a játékosokat, annak kiderítése már a hatóságok feladata lesz."
Büdösch ez nekem, nem kicsit nagyon!! Index hír eredetileg, NS nem írja de: „Az nem vetődött fel bennem, hogy ne álljak ki, egyből szóltam a supervisornak és a versenyigazgatónak, a konzultól extra segítséget kaptam, amiért nagyon hálás vagyok – folytatta Udvardy Panna. – Kalininát nem igazán ismerem egyébként, de volt egy rész az üzenetek között, amit nem is értettem, hogy nem félnek háborút kirobbantani, vannak embereik Magyarország közelében…
Az iráni háború miatt két 15 ezres versenyt is töröltek itt, csak a miénk zajlik már, szinte senki sincs a klubban, a hotelben is kevesen, mindenképpen játszani szerettem volna.” Megkérdeztük honfitársunkat arról is, őt érte-e bármilyen atrocitás ellenfele részéről, figyelembe véve, hogy néhány hete a kolozsvári tornán a szintén ukrán Olekszandra Olijnikova nem fogott kezet Bondár Annával és nem állt vele össze közös képre, mert Bondár még 2022-ben egy Gazprom által támogatott versenyen vett részt. Nos, Udvardy Pannával kezet fogott Kalinina, sőt, ő jó viszonyban van Olijnikovával, edzettek is együtt – teniszezőnk inkább sportfogadók zaklatására gyanakszik, de hogy mi az igazság, ki inzultálja a játékosokat, annak kiderítése már a hatóságok feladata lesz.
Sajnos nem. A választási rendszert úgy tákolta a fidesz, hogy a minimális többséghez a tiszának 5-6 egyénivel többet kell nyernie. Ill. ha a mihasznák is bejutnak, akkor kb. 5 képviselőt őt is behúzhatnak. Szóval a tiszának ahhoz, hogy egyedül tudjon kormányt alakítani, ahhoz 7-9-al több egyénit kell behúznia, mint a fidessnek. De ekkor még csak egy béna kacsaként tudnának kormányozni, normális kormányzáshoz kellene a 2/3-ad, ehhez meg kellene a 80 egyéni.
A föld a Jövő Nemzedék Földje alapítvány kezelésébe ment át. Ez az alapítvány egy közérdekű vagyonkezelő alapítvány, a benne lévő vagyon nem Lázár vagyona. Ettől függetlenül a vagyon feletti renndelkezés lehetőséget ad neki pénzt kihúzni így-úgy.
Nem tudom. A youtube-on szoktam nézni podcastokat, ahol roma megmondóemberek úgy nyilatkoznak, hogy orbánéknak mennie kell, aztán szoktam nézni riportokat, ami cigány szegregátumokban készítenek. Ezekben kb. fele szerint orbán kell, a másik fele szerint orbánnal tele van már a hócipőjük. Persze kérdés, hogy ha lefizetik őket, akkor végén kire fognak szavazni, ill., hogy mennyire reprezentatívak az ezekben megszólalók.
Figyelem! Orbán behívta az oroszokat! Több európai nemzetbiztonsági forrás is arról tájékoztatott, hogy a Kreml egy politikai szakértőkből álló csapatot bízott meg azzal, hogy beavatkozzon a 2026 áprilisában Magyarországon tartandó választásokba. A cél egyértelmű: Orbán Viktor hatalmának megőrzése. A budapesti megállapodás szerint egy háromfős csapat dolgozik a nagykövetségen a GRU, az orosz katonai hírszerző szolgálat nevében. A beavatkozás a külső fenyegetettség érzetének növelésére, ennek az ellenzékkel való összemosására, illetve annak bizonyítására irányul, hogy ebben csak a hatalmon levő kormány tud segíteni. Számolni lehet olyan veszélyhelyzetek - pl. hamis vagy akár valódi bombariadók - előidézésével is, amelyekkel Ukrajnát lehet vádolni, és amelyet természetesen a kormány úgymond időben fel tud deríteni és el tud hárítani, hogy aztán ezért is azt az ellenzéket tegye felelőssé, amelyet közben minden eszközzel próbál Ukrajnához kapcsolni. Az efféle machinációkkal szembeni leghatékonyabb védekezés az előretájékoztatás, más szóval a stratégiai kommunikációs elhárítás. A tájékoztatás kétféleképpen segíthet elhárítani a fentebb vázolt műveleteket: ennek segítségével a közvélemény könnyebben felismeri és azonosítja a hazugságok mintáit, így egyre inkább immunissá válik velük kapcsolatban, másfelől pedig éppen ennek köszönhetően az elkövetők szemében csökken a módszer eredményességébe vetett hit és így az alkalmazásuk intenzitása is. A Fidesz már odáig jutott, hogy a kormány az oroszok behívásával kíván hatalmon maradni. Mi kell még ennek az országnak, hogy végre felébredjen?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!