A szerződés titkos, de sokszor elmondták, hogy az oroszok 2 hónapos csúszással a holland tőzsdei áron adják. Persze, azért titkos, hogy le lehessen hivatalosan támadni a 747 Ft-os "piaci" árat, de azért kiszámítható.
"Bíróság mondta ki: Magyarország EU-jogot sértett, amikor a kannabisz ügyében nem fogadta el az uniós döntést . Most született meg az ítélet az ügyben, amely azért indult, mert Magyarország megfúrta az orvosi kannabiszról szóló EU-s döntést. A probléma nem a kannabisszal volt, hanem azzal, hogy mennyire van joga egy kormánynak szembemenni az Unióval." . https://hvg.hu/gazdasag/20260127_eu-kotelezettsegszeges-jogsertes-birosag-orvosi-kannabisz-szavazas
"A Kutyapárt arra kéri a szavazóit, egyéniben ne az ő jelöltjeikre voksoljanak ... hanem más ellenzéki jelöltekre, és csak listán támogassák az MKKP-t"
A kormányközeli Századvég valóban „három és félszeres” rezsiemelkedéssel riogató, alapvetően Tisza- és Magyar Péter-ellenes közlései mellett ugyanakkor számos szakértő – így a Budapesti Corvinus Egyetemen működő Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont, az Erste, Miklós László energiaszakértő és a Századvéggel rövid szakmai csörtét is vállaló Portfolio – egyaránt úgy vélik, hogy egy ilyen váltás józan becslés alapján legfeljebb néhány százalékos költségemelkedést hozhat.
Ez honnan van? Marmint az adat? Nem kritizalom,csak a foldgaz szerzodes elvileg titkos,mi alapjan visszamerheto? Az tiszta,h brutalban vagyunk szivatva...
Magyarország eddig 285 milliárd forintot vesztett az orosz földgázszerződésen, Vlagyimir Putyin már szinte mindenkinek olcsóbban mér, mint nekünkOrbán Viktor áldozatos Putyin-hűsége a kasszánál kevésbé kifizetődő
Azt akarja mondani,h nyugi gyerekek,masodik kanyarban majd egy jo idozitessel,biroval,akarkivel okosba megoldjak,csak kell egy kis ido. Most a tiszas biro keresztbe tett egy kicsit,de nemsokara kiderul,h pedofil,vagy valami ilyesmi,es akkor kisimulnak a dolgok.
Na most hívott az Iránytű intézet, hogy közéletről kérdezzen. A választókerületemről érdeklődtek, kire szavaznék. Elég nyíltan megmondtam nekik :) Kérdeztem mikor hol lesz ez publikálva, azt mondta a hölgy, hogy pár hónapon belül.... ezt mondjuk nem értettem :) Megkérdeztem kinek a megbízásából érdeklődnek, azt mondta saját felmérés, nem párt megbízás vagy ilyesmi.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!