Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bigyula kedd, 15:03
Előzmény: #197634  Fsociety
A szerződés titkos, de sokszor elmondták, hogy az oroszok 2 hónapos csúszással a holland tőzsdei áron adják. Persze, azért titkos, hogy le lehessen hivatalosan támadni a 747 Ft-os "piaci" árat, de azért kiszámítható.
bigyula kedd, 15:01
"Bíróság mondta ki: Magyarország EU-jogot sértett, amikor a kannabisz ügyében nem fogadta el az uniós döntést
.
Most született meg az ítélet az ügyben, amely azért indult, mert Magyarország megfúrta az orvosi kannabiszról szóló EU-s döntést. A probléma nem a kannabisszal volt, hanem azzal, hogy mennyire van joga egy kormánynak szembemenni az Unióval."
.
https://hvg.hu/gazdasag/20260127_eu-kotelezettsegszeges-jogsertes-birosag-orvosi-kannabisz-szavazas
user01
user01 kedd, 14:44
https://telex.hu/belfold/2026/01/27/mkkp-nagy-david-valasztas-indulas-jeloltek-lista

"A Kutyapárt arra kéri a szavazóit, egyéniben ne az ő jelöltjeikre voksoljanak ... hanem más ellenzéki jelöltekre, és csak listán támogassák az MKKP-t"
wgl kedd, 14:29
A kormányközeli Századvég valóban „három és félszeres” rezsiemelkedéssel riogató, alapvetően Tisza- és Magyar Péter-ellenes közlései mellett ugyanakkor számos szakértő 
– így a Budapesti Corvinus Egyetemen működő Regionális Energiagazdasági Kutatóközpont, az Erste, Miklós László energiaszakértő és a Századvéggel rövid szakmai csörtét is vállaló Portfolio – 
egyaránt úgy vélik, hogy egy ilyen váltás józan becslés alapján legfeljebb néhány százalékos költségemelkedést hozhat.
wgl kedd, 14:19
Előzmény: #197634  Fsociety
egyik médiából. gugliba teszed kidobj.
telóról utalom.
Fsociety
Fsociety kedd, 13:16
Előzmény: #197633  wgl
Ez honnan van? Marmint az adat? Nem kritizalom,csak a foldgaz szerzodes elvileg titkos,mi alapjan visszamerheto? Az tiszta,h brutalban vagyunk szivatva...
wgl kedd, 12:39
Magyarország eddig 285 milliárd forintot vesztett az orosz földgázszerződésen, Vlagyimir Putyin már szinte mindenkinek olcsóbban mér, mint nekünkOrbán Viktor áldozatos Putyin-hűsége a kasszánál kevésbé kifizetődő
wgl kedd, 12:19
- Azt a viccet ismered hogy a hazaáruló, a fegyvernepper és a pedofil beszélgetnek?
- Köszi, nem szeretem az orbános vicceket!
Fsociety
Fsociety kedd, 11:59
Előzmény: #197630  bullrider
Azt akarja mondani,h nyugi gyerekek,masodik kanyarban majd egy jo idozitessel,biroval,akarkivel okosba megoldjak,csak kell egy kis ido. Most a tiszas biro keresztbe tett egy kicsit,de nemsokara kiderul,h pedofil,vagy valami ilyesmi,es akkor kisimulnak a dolgok.
bullrider kedd, 11:53
Előzmény: #197554  Sehmet
Mi?
bullrider kedd, 11:48
Előzmény: #197596  Haldir1
Simán megteszi!
Ahogy azt sokszor leírtam, ő az aki a dölgött lóra is mindig azt mondja, hogy csak alszik:)
bullrider kedd, 11:46
Előzmény: #197625  Fsociety
Há azé me ő egy szuvenírista! Nemúgy mint a másikok akik meg már brüsszelisták és még a mirgánsokat is idehoznák! 
bullrider kedd, 11:41
Előzmény: #197618  rockmaster
A Rogán Műveknek semmi sem drága
Fsociety
Fsociety kedd, 11:40
Előzmény: #197624  bullrider
Jo,de akkor most nehogy azt mond nekem,h a mini napoleon nem.is bekeparti,mert ilyet engedett? Hat ezt hogy...
bullrider kedd, 11:38
Előzmény: #197622  Fsociety
Egy igazi szarházi pitiáner nímand ez az ember!
gyula1971
gyula1971 kedd, 11:33
Nem tudják mit csoportosítsanak hova.
-300 milliárdos költségvetési átcsoportosításról döntött a kormányOtthontámogatásra és közútfelújításra megy a legtöbb friss pénz, 7 milliárdból pedig CT- és MRI-gépeket vesznek az államosítás miatt. Az önkormányzatoknak megengedik, hogy év közben is emeljék tisztviselőik fizetését, de erre külön pénzt nem ad a kormány.
https://hvg.hu/gazdasag/20260127_koltsegvetes-atcsoportositas-300-milliard-otthonteremtes-kozutfelujitas-ct-mri?utm_term=Autofeed&utm_medium=Soc
rockmaster kedd, 11:22
Na most hívott az Iránytű intézet, hogy közéletről kérdezzen. A választókerületemről érdeklődtek, kire szavaznék. Elég nyíltan megmondtam nekik :) Kérdeztem mikor hol lesz ez publikálva, azt mondta a hölgy, hogy pár hónapon belül.... ezt mondjuk nem értettem :) Megkérdeztem kinek a megbízásából érdeklődnek, azt mondta saját felmérés, nem párt megbízás vagy ilyesmi.

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek