Az is azért mindent elmond hogy amikor beírtam keresőbe a lenti szöveget hogy ugyan honnan szedhette Sehmet egy "minden ami DK" Facebook oldalt talált csak a Google kereső....
Gondoltam ha már jogász vagy esetleg nem a CHAT GPT-vel íratod meg hanem megnézed az Áfa törvény 82-es paragrafusának 2. bekezdését ami kimondja "82. § (1) * Az adó mértéke az adó alapjának 27 százaléka. * (2) * A 3. számú mellékletben felsorolt termékek, szolgáltatások esetében az adó mértéke az adó alapjának 5 százaléka. * Ezután megnézed hogy a 3. mellékletben mely termékek szerepelnek és közte van-e alakossági tüzifa vagy bármi arra hasonlító megnevezés. Én megtettem és nem találtam de ha te belinkeled kérlek a melléklet melyik sorában szerepel megköszönöm. ( 60 sorban részletezi a tej és sertés és egyéb állati termékeket, 19 sorban a gyógyászati termékeket és 6 sorban a szolgáltatásokat. )
Amit általában adnak, abból nemigen építenél. Sokszor van, hogy rohadt a belseje, vagy megtámadta valami rovar. Vannak közte jó rönkök is, de az nincs a fele általában. Ill. a 25 és 40 cm között változik az átmérője a rönköknek.
A szüleim fával fűtenek. Biztos, hogy 27% áfa van rajta. Ráadásul az erdőgazdaságnál 3m hosszú, 25-40 cm-es darabokat adnak, azt kezdj vele, amit tudsz.
A svájci indexálás kivezetése többféle számítások szerint is a régebben nyugdíjba menteknél kb 50%-s vásárló erő veszteséget okozott. a 13. és egyheti + nyugdíj az kb 10%.
Ő csak a bevételt látja és az hiszi, az a nyereség! Ha elkezdene valamit csinálni, akkor jönne, rá, hogy a bab ami a levesben van, az nem hús :) Amiket ír, azok miatt él mindenki olyan jól az országunkban! Minden vállalkozó csilliárdos. Nekem egy haver most zárta be a telefonboltját több milliós mínusz lett a vége. Egy nyugdíjas korú autószerelőt otthagyta az utolsó embere is , így inkább bezárt. Van egy fővárosban dolgozó autószerelő több emberrel dolgozik, ő is annyit keres, hogy nem tudja mire költeni egy kb 15 éves c5 citroennel jár. Aki havi 2-4 misit keres az legalább vehetne egy t.slát vagy valamit, amit le is írhat.... De lehet csak nyugati módon spórol.
Kijaza kretén aki egy adózási számadatra negatív lájkot ad? Mi nem igaz abból??? ... Vagy azzal jelzi, biza negatív dolog, hogy a fidesz 27%-on tartja a tüzifa árát? o))
Na most akkor melyik Skynet hazudik szerinted? A tiéd vagy az enyém? :) "A hasított tűzifa jelenlegi ÁFA kulcsa Magyarországon 27%. Bár a tűzifa magas adóterhe folyamatos politikai viták tárgya, a darabolt, hasított faanyag (tűzifa) áfája a legmagasabb, 27 százalékos kulcs alá tartozik.
Hasított fa áfája: 27%.
Hosszú/Méteres tűzifa: Ugyancsak 27% áfa terheli az erdészeteknél"
"A 3 %-nál alacsonyabb GDP növekedés esetén teljes mértékben a várható infláció alapján kell emelni a nyugdíjakat." Na és kinek a sara, hogy a 3%-nál alacsonyabb a GDP növekedés?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!