Én pl. itt 27%-ot látok - 2026. január 16-i árak. bakonyerdo.hu/erdogazdalkodas/fatermekek-arjegyzeke/tuzifa Pl.: nettó 28500 - bruttó 36195. A te adataid honnan vannak?
"A TISZAI SHELLŐ - avagyCsökkentsd le az 5%-os áfát 5%-ra! Kapitány István, a TISZA gazdaságfejlesztési és energetikai szakértője nagy ígéretet tett:a TISZA-kormány 27%-ról 5%-ra csökkenti a tűzifa áfáját! Végre valaki, akinek eszébe jutott ez a lépés! Hiába, a szakember, az szakember. Apró szépséghibája a történetnek, hogy a tűzifa áfája már most is 5%. De hagyjuk ezt a francba, ezek csak hülye tények!
Áprilisig meglesz a 20% különbség is, elég, ha a fidess tovább tolja a szokásos kreténségeit. Még 1-2 lázár, kocsis, menczer, orbán megszólalás és meglesz. "a biztos szavazó pártválasztók között pedig a Tiszának 49 százaléka van, a Fidesznek pedig 39 százaléka" https://24.hu/belfold/2026/01/24/zavecz-tisza-fidesz-elozetes-szamok/
Nálunk azért ennél simán kereshet jobban egy szakmunkás (pl. ha autószerelő nyit egy saját műhelyet, könnyedén megkeres havi 2-4 millát). Gázszerelőkről nem is beszélek... :) . Úgyhogy ha elégedetlen vagy jövedelmeddel, tanuld ki gyorsan az autószerelést, ha profi és ügyes vagy, akkor hamarosan nagyon jó bevételed lesz.
Látom, hogy mi folyik itt...de én azért írok csak, hogy ne hazugsággal legyen feltöltve csak a topik, legyen ellensúly. Meg persze szeretek vitatkozni, ez gyengém.:)
Galambbal sakkoztok! Olyan ember irogat 13. havi nyugdíjról, aki nem is kap magyar nyugdíjat. Beböfög valamit, ti meg ugrotok rá. Aztán beböfög valami mást, arra is ugrotok. Ez egy Never ending story. Hiába alázzátok porig (más,normális ember szemében), ő ezt nem veszi észre, nem fogja fel, hogy sakkot (vagy mattot) kapott az állításával. Mert akkor megint jön egy újabb állítás. És így tovább. Egy energiavámpír, de hát pont ezért van itt, ő is.
Hazudsz, senki nem beszél a 13-14. havi nyugdíj ellen. Arról beszélünk, hogy még ezzel együtt se ijó a nyugdíjasok helyzetet, de persze több más réteg helyzete se, kivéve a NER kedvezményezttekkét.
"Amugy nagyon erdekes,de Texasban,ami jobbos allam,2 milla illegalis
bevandorlo van,kozvetlenul a deli hatar mellett,Minnesotaban,ami
demokrata,130-150.000. megis egy full eszaki allamban megy a
razzia..nos,ez sem veletlen."
Valós amit írsz. Pár napja valamelyi podcastba mondta egy amerika szakértő, hogy trump csak a demokrata városokba vezényelte ki a gestapo szervezetét, hogy felkelést generáljon És akkor a katonaságot be tudja vetni. Viszont én szerintem nem a félidős választás miatt megy ez a történet, hanem az Epstein akták miatt, ahonnan egyre durvább képek jelennek eg trumpról és kiskorú lányokról (X-en szoktam látni képeket, meg leírást mellé). Szerintem irán, kuba, stb. fenyegetése is erről szól. Elterelni a figyelmet, hogy ő is egy pedofil.
Az USÁba Mexikóból vagy Közép, Dél- Amerikából vándorolnak be tömegesen, azok nem iszlám vallásúak, hanem keresztények. Trumpnak nem az iszlámmal kell alapvetően megküzdenie. Csak hogy tudj valamit a világról. . Amúgy Európában több évtized alatt alakult ki az a helyzet, hogy iszlám vallásúak is betelepültek, ami alatt volt mindenféle kormány, Németorzságban konzervatív kormány volt többnyire, Angliában is.
Az USÁba Mexikóból vagy Közép, Dél- Amerikából vándorolnak be tömegesen, azok nem iszlám vallásúak, hanem keresztények. Trumpnak nem az iszlámmal kell alapvetően megküzdenie. Csak hogy tudj valamit a világról. . Amúgy Európában több évtized alatt alakult ki az a helyzet, hogy iszlám vallásúak is betelepültek, ami alatt volt mindenféle kormány, Németorzságban konzervatív kormány volt többnyire, Angliában is.
Nem tudom honnan van az idézet, de - ahogy korábban írtam - ugyanez ment az X-en, mikor a nőt megölték az ICE-sek. Nem gondoltam volna még pár éve sem, hogy amerikába, de idehaza is visszatérnek a nácik. Márpedig pl. orbán poloskázása is náci beszéd.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!