Nem lehet rendet rakni. Senki sem tud. Kivéve a Tisza , mert ott minden embernek mindig igaza van és rendet rak mindenki minden nap. Azért a régi balosok között voltak jó nevek
Look Victor, mondja Trump. Ha neked jo volt a ruszki gáz tozsde +6% akkor majd én is így adom . Es lophatsz amennyit akarsz, I dont care. Ha kormányon maradsz. Es by the way, Szíjjártonak nem kell kéthavonta repulni Washingtonba mint ahogy Moskvába, ezen sporoltok. OK Victor?
Nézd, Donald... Hívhatlak Donaldnak? Okés, Mr. Trump. Nézze Mr. Trump, én meg a szervezetem nagyon sok pénzt keresünk azon, hogy a tőzsdei ár plusz 6%-ért veszi Magyarország az orosz gázt. Csurran, cseppen. Közben azt hazudjuk, hogy az orosz gáz olcsó. Tőzsdei ár plusz 6%, hihihi. Mr. Trump, kérem engedje, hogy tovább fosztogassuk a magyar családokat. Mondtam már, hogy én gazdagabb vagyok magánál, Mr. Trump?
Kiváncsi vagyok, hogyan fogja vezérunk a fideszes híveinek megindokolni, hogy Trump , akármilyen nagy barát, elzárta a ruszki gázt. 4 éve mást se mondanak, naponta, Szíjjártoval duoban, hogy ez hogy és mennyire lehetetlen. De a hívei bevesznek vezéruktol akármilyen baromságot. A szuverenitás nevében.
Feladtuk a fideszes pedofilpártiak által küldött nemzeti konzultációt kiegészítésekkel. Bízom benne, hogy számít a véleményünk. Tudom, valószínűleg 97-98%-os eredmények lesznek és 6 millióan visszaküldik.
Elképzelhető, hogy a Tisza komoly pénzek híján egyelőre saját olcsó web és adatbázis szervert használ, s ezeknél mondjuk egy default rendszergazdai jelszót nem változtattak meg, s így jutottak be.
Na, ki ölelkezik a new yorki muszlim polgármesterrel? Természetesen Alex Soros. Persze, hogy Sorosék támogatnak minden őrűltséget Amcsiban is. Kár hogy New York kezdett helyreállni, újra biztonságos lenni. Majd most jön ismét a bűnözés, a káosz (meg megin szaladgálhatnak pucér fajtalankodó férfiak a new yorki fürdőkben) https://keptarhely.eu/images/2025/11/05/v01/20251105v01zgyoeu.jpeg
Nem hiszem, hogy a tisza app és az egyéb, pl. az adományozási adatbázis (ha egyáltalán van ilyen) az közös lenne. Legalábbis nem sok értelme lenne. Szerintem sem az applikációt törték fel, hanem valószínű a front-end szerverét az alkalmazásnak, amin keresztül a mobil app is eléri az adatokat. Az is simán előfordulhat, hogy nem a tisza app fejlesztők miatt van, hanem a pl. a web szervernek egy nem publikált sérülékenységét használták ki. Ezek a feltörések gyakran ilyen nem publikált, és így a gyártó által még nem is javított hibákon keresztül történik. Pl. a pegazus lehallgató szoftvert is úgy tudták androidos telefonokra felrakni, hogy az androidnak egy nem publikált sérülékenységét használták ki. Szerintem (bár semmi infóm nincs róla, de ez lenne a logikus) a háttérrendszerek valamilyen felhőszolgáltatóknál lehetnek, amelyek viszont elég jól el vannak látva támadásdetektálással, stb. amiket logolnak is. Így remélem lesz elegendő adat ahhoz, hogy le lehessen buktatni az orosz szálat.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!