Megsúgom: te meg én fogjuk megmenteni, mint mindig, ahogy ma is megmentjünk pl az első körös CSOK és babavárósokat, ahol határidő után sem született meg az 1. gyerek sem.
https://hvg.hu/elet/20250828_Rakay-Philip-london-elitklub-RAC-Royal-Automobile-Club . A producer a Telexnek küldött válaszában elismerte, hogy tagja a Royal Automobile Clubnak, de hozzátette: soha nem oszt meg információkat, fotókat arról, hogy hol lakik, hol nyaral, milyen hotelekben száll meg, milyen autóval jár. A családom életvitele ugyanis a privát szféránk része, az – meglátásom szerint – senkire nem tartozik– írta Rákay. . 1. Te mondd, hogy producer, a te hangod mélyebb. :D 2. Majd a magyar nép remélem, egyszer jó alaposan elmagyarázza ennek a senkiházi trógernek a közpénz fogalmát... :/
Húúú bazzeg! Szinte beleborzongtam ebbe a szörnyűségbe ami "Németbe " van. Sztem ott nemsokára éhen halnak az emberek, ha így folytatják tovább. Ja meg meg is fagynak télen, Iszonyat! De azért arra még nem válaszolt tanárúrkérem, hogy hogyan tud inflálódni bármelyik adónem? Várom szíves magyarázatát...
Pár év múlva eladhatatlanok lesznek ezek a házak (ezen az áron!). Ki fogja megmenteni a bukókat,ha a költségvetés közben a kamat különbözetet finanszírozza?
Érdekes látni, hogy az Orbán körül lévő seggnyalók nem győzik védeni Hatvanpusztát. Bóka jobban tenné, ha az EU pénzek feloldásáért dolgozna ahelyett, hogy magyarázná a magyarázhatatlant.
Magyarországon a létmunimum 174000 ft 2025-ben. 800000 nyugdíjas (kb.35%-nyi) kap ennyit vagy kevesebbet. A nyugdíjminimum 28500 ft 17!!! éve, azt nem sikerült kiderítenem hányan kapnak ennyit. Gondolom 174000 forintból, nyugdíjasként, ha nincs túl sok eü-s probléma, ha saját házban vagy lakásban élsz el lehet éldegélni. 28500-ból hogy lehet megélni, azt nem tudom!
A németeknél van még foglalkoztatói nyugdíalap, ami a munkavállalók 60%-át érinti, és van magánnyugíjalap is, ezt az állam is támogatja többféle módon. A felmérés szerint a nyugdíjasok 3-4%-a szorul támogatásra, amit a szociális rendszerből meg is kap.
ezek a secmhet rokonok ott nyugaton a migránsok közt - sz@harul élnek, sz@har nyugdíjat kapnak, csoda, hogy nemfagytak még éhen...? de lehet jönnek, (v. jöttek) már haza a balcsira,(?) ajánlhatnám nekik pl. a rakacai tavat és környékét...itt lehet 10-20x olcsóbban is vehetnek házat mint a Balatonnál☺szvsz https://megveszlak.hu/hirdetes/elado-csaladihaz-rakacaszend-43499394
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!