Ha utazik, nincs otthon. Tojnak a tyukok. Amolyan win-win szituacio. Raadasul hazajovet elmondhatja, hogy mennyire szar mashol, idehaza pedig orbannak hála milyen jo.
Ez az átfogó, csodálatos terv fogja a Kánaánt eredményezni. (Gondolom, közben te is átgondolod a következményeket, csak azokról nem ejtesz szót. Ezt hívják cinizmusnak.)
En azt nem ertem hogy valaki aki nyiltan hisz Noe barkajaban, tagadja az evoluciot es vad baromsagokat terjeszt amit par perc Google keresessel is cafolni lehet hogy kepes meg mindig itt eloadni hogy az o igazsaga az egyeduli es tevedhetetlen es mindenki mas helikopter.
Látom a hozzászólásodból, hogy nem tudsz eligazodni aközött, hogy mi az
én véleményem, és mi az, amit médiumokból idézek, és az idézeteket az
állítólagos hazugságaimnak tudod be. No, ez az értelmezési probléma!
Hazudni csak az tud, aki valamit a másik megtévesztése céljából állít
úgy, hogy tudja, az nem igaz. Én a Porfolio.hu-nak az Euronews alapján írt cikkét linkeltem be, amihez még saját véleményt sem írtam. A te állításod szerint a Porfolio.hu és az Euronews hazudik? Szerintem komoly gond van az értve olvasásoddal! . És augusztus 20.-a, Szent István és az államlapítás ünnepe lévén: "Isten áldd meg a magyart!"
Oeconomus · Otthon Start Program – Új korszak a lakáshitelezésben! Szeptember 1-jétől indul a fix 3% kamatozású állami hitel, amely most először nem csak a gyermekes családoknak szól! Ha csak EGY embernek adhatnád oda ezt a lehetőséget, ki lenne az és miért? . Kik járhatnak jól? Első lakásukat kereső fiatalok – akár tanulók, pályakezdők is Egyedülállók Befektetők, akik bérbeadnának Szülők, akik gyermekeiknek vásárolnának Vidéki életre vágyók – tanya vagy farm is jöhet Külföldön dolgozók, ingázók . Miért nagy dobás? Fix 3% kamat Kombinálható más állami támogatásokkal 25 év alatt szja-mentesség több pénz a törlesztésre Munkáltatói lakhatási támogatás (max. évi 1,8M Ft) Maximum 30 ezer Ft banki díj Gyors, egyszerű ügyintézés . Miért fontos? A magyarok nettó vagyonának több mint 60%-a ingatlanban van. Az Otthon Start célja, hogy a saját lakás ne álom legyen, hanem elérhető valóság, erősítve a középosztályt és a társadalmi stabilitást.
"Álljon itt tényként, hogy a nagyvárosok polgármesterei muszlimok (nemcsak Londoné!)" . Igen London jelenlegi polgarmester muszlim. Ebbol kb ennyi a teny. Nem lett se saria bevezetve se kotelezo muszlim imadsag vagy kereszteny tiltas vagy barmi. . Amit mondasz az is egy felreinformaciobol ered amiben szinten csak 9 varos polgarmestererol irtak. Es mint kiderult abbol is csak 5 muszlim. . https://www.reuters.com/fact-check/viral-post-about-number-muslim-mayors-uk-is-misleading-2024-06-12/ . Londonban egyebkent 40% vallotta magat keresztenynek 15% muszlimnak 5% hindunak. Szinten a korabban emlitett nepszamlalas alapjan. Csak megint a tenyek kedveert.
Valoszinuleg arrol lehet szo, hogy a fák nem nőnek az egig. Veget ert egyfajta prosperitas, nemcsak nemeteknel, mashol is es ilyenkor felerosodnek az altalad hangoztatott nezetek, a bűnbak kereses, egyszerubb rahuzni nepcsoportokra a szennyest. Ilyenkor az emberek is elegedetlenebbek. Orban mestere ennek a technikanak. A kialakult valos problemakat pedig kezelni kell. De nem art tisztaba lenni azzal, hogy hogyan es mikent alakult ki.
A török vendégmunkások kire szavaznak? Gondolom nem is szaporodnak. Mi a különbség a legális migráns és az illegális migráns között? A legális az más ember? Tőlünk mentek ki cigányok Angliába, egy darabig dolgoztak is, mint a méhecskék, de kutyából nem lesz szalonna. Már mindegyik segélyen van, ott is megtalálták a módját, hogyan lehet munka nélkül élősködve elvegetálni.
nem érti hadházy, hogy a fidesz fasisztó demokrácia szabályai szerint szúrták ki a kerekét és próbálták leszorítani az útról, de a balfék orbán pribék burolt fel az egérkamionjával.
Ma láttam, hogy a teljes magyar katonai helikopter állomány Budapest felé repült. Érdekes háborús veszélyhelyzet az, ahol a légierő parádékra jár. Mi van, ha közben megtámadják az országot? A levegőben gyorsan felszerelik az éles fegyvereket vagy majd húznak piros-fehér-zöld füstcsíkot az ellenség fölé?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!