Tisztelettel kérlek, ne magadból indulj ki, mert az ilyen feltételezésekkel elárulod azt, hogy ide csak kik és miért írnak - rajtunk kívül! :) Az 500 milliárddal nem tudom mit akarsz sugallni, remélem, nem azt, hogy mi tudjuk hova tűnt, amiből még az ellenzék józanabb része szerint úgy kb. 150 milliárd az, aminek a jelenlegi értéke megkérdőjelezhető, a többi megvan. Egyébként sem vagyok nyomozó ügyész, stb., ezért kérlek, hogy a vagdalkozó, sértegető megjegyzéseidet majd a párttaggyűlésen mondd el, mert itt egy kicsi nevetséges a jobb-érzésű, intelligensebb emberek körében.
Kérlek, ne magatokból indulj ki, én - és biztosan a másik kettő, meg nem nevezett, más véleményen lévő hozzászóló is szerintem - nem a pénzért szól hozzá, hanem azért, hogy "audiatur et altera pars". Ha figyelmesen követtél - amit remélek a korábbi hozzászólásaidból - akkor én nem értek egyet a fizetett fideszes kommunikátorokkal, amit le is írtam, mert szerintem a latens és diszfunkciós hatások miatt inkább kontraproduktív a kommunikációjuk, mintsem előbbre vivő. Ha én ügyvédként ennyit írok, akkor annak már sokszor hat-számjegyű a díja, de itt ingyen és önszorgalomból is vállalom, éppen ezért ismét kérem tisztelttel, hogy ne önmagadból indulj ki!
Csak a hazugság ömlik belőlük ha kérdezel valamit tőlük CSAK a propagandát tudják visszamondani , hiába kérdezed őket arról hova tűnt az 500 milliárd miért nem foglalkozik vele az állam ők ezt leszarják mert nem ez a dolguk itt.
Én az egyikükkel megpróbáltam beszélgetni de csak a hazugság jött vissza ami a szájukba van adva vagy ennyire hülyék , ezért inkább levegőnek nézem már őket mert sok vizet nem fognak már zavarni az biztos xD
A többi - téged idézve - "bohóchoz" képest "ez a három szánalom bohóc" csak ipari tanuló, kezdő fokon! De arról nem tehetünk, hogy érdemi érvelés, cáfolat és értő olvasás hiányában "mindenki rajtuk röhög" - gondolom kínjában. Annak azért örülök, és bizonyára a másik kettő "bohóc" is örül, hogy ha nem is értitek meg, amit írunk, és az miatt minősítetek, bélyegeztek, sértegettek bennünket, legalább elolvassátok a hozzászólásainkat akkor is, ha nem egyszerű, hanem bonyolult és összetett mondatokat írunk. :)
Igen, ráadásul őket ezért fizetik az ország kasszájából. Kidobott pénz, mert nem ellenőrzik őket és nem látják, mennyire hatástalanok és mennyire rosszul végzik.
Az jó hogy minden nap csak ez a három szánalom bohócot csinál magából ahogy azt se veszik észre hogy mindenki rajtuk röhög utolsó vergődések a vég elött.
Kedves, nagyon kedves totoro! Arról nem én tehetek, ha nem értesz egy táblázatot, de nagyon szívesen segítek, és nem kell az értetlen olvasást/értelmezést hazugsággal vádolni. A hivatkozott linkben van egy táblázat, amelyben mind a negyedéves százalékos változások vannak, ez a táblázat első részén a "Percentage change compared with the previous quarter" cím alatt van, azonban a táblázat második, velünk szemben, a jobboldali részében azonban már az előző év azonos negyedévéhez képesti változások vannak "Percentage change compared with the same quarter of the previous year" cím alatt, amelynek legutolsó rubrikájában Ausztria -0,7 %-kal, Szlovénia pedig -0,8 %-kal van, és én ki is hangsúlyoztam, hogy az éves GDP változásról írtam a hozzászólásomban. Remélem, így már sikerült értelmezni a táblázatot! Köszönöm, hogy segíthettem, és ha megkérhetlek, ha valamit nem értesz, fordulj hozzám bizalommal, mielőtt hazugsággal vádolsz, nagyon szívesen elmagyarázom! :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!