Wow... Köszi, hogy ezzel a nagyon magvas hozzászólásoddal ismét emlékeztettél, hogy kire pocsékolom az időm... Tehát a te személyes tapasztalatod elhitelteleníti az enyém. Értem. Neked tényleg a tárgyalóteremben lenne a helyed, ilyen zseniális érvelési technikával... Amúgy mi történt '90-ben a jogi egyetemeken, hogy hirtelen így felhígult a szakma?
Az összes fő vasútvonalat fel lehetne újítani a Budapest-Belgrádra szánt pénzből https://www.youtube.com/watch?v=xvJ7JHDLv64 Orbánéknak fontosabb a kínaikat kiszolgálni, mint a magyar emberek érdekei (és ebbe beletartoznak a fidesz bírkák is, mert nekik ugyanúgy nem jár a vonat, késik, stb.).
Elég ha nézegeted a képet az Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin 2018. szeptember 18-i találkozójáról, olvasással ne erőltesd magad mert idegállapotba kerülné. :))
Orbán jól megetette a hasznos birkáival, hogy a rosszabb orbáni egészségügy, a rosszabb orbáni oktatás, gyengébb forint, magasabb orbán infláció jobb nekik, mintha elzavarnák Moszkvába. Gratulálok a fideszes "zseniknek" :))
Esetleg arra 'törekedni', hogy a társadalom értelmesebb ~fele, - (akik nem 'csak' a pénzért szülnének, vagy mert a 'bégető' kaszt tagjai így az izék feltételen hívei ill. részei?) - ne azt lássa, hogy hazáját újabban macaristánnak nevezik és egy 'izé' kán, vagy dagi szultán(?) pöffeszkedik az egykor 'kolostornak' rendeltetett épületben, és számolgatja a ~'vármegyei székhelyek körül bűzölgő akkugyárakban dolgoztatott, konténervárosokban dagonyázó 'közel-távolkeleti 'nemmigráns vendégmunkások' verejtékéből neki chengetett ~tizedet ...(?)☺ szvsz
A haver és az ismerősök már csak tudják. . Hát, amiket én tapasztaltam a '90 utáni jogi egyetemet elvégzők között, semmin nem csodálkoznék! Amikor kollégák tárgyaláson belezavarodnak a jótállás és a szavatosság fogalmába, stb. :)
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!