The_Mandalorian

Regisztráció: 2020-08-31 10:39:24

Hozzászólások száma: 3 607

Utolsó hozzászólás: 2021-09-24 20:20


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-03-01 19:09-ig (8 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2021-04-04 18:42-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
finomabban légy szíves

utolsó 20 hozzászólás

Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 20:20
Ledugózták zárás előtt beállt 50k vételre, majd barát vagy kolléga ráadott pár k hogy hátha más is ráadja.Olyan feltűnően csinálják balfasz egy csapat lehet akik ezt irányítják.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 19:45
Ezért kellett ledugózni?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 18:54
Senki. Biztos Orbók egyik fasszopója
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 13:35
xd
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 13:12
Kapásból 3
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 13:04
szar=ganaj
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 13:01
:D Az Alteo nagyobb szar? Mert az nagyobb mínuszban van:D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 12:44
Könnyebb leírni:D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 12:26
Két nagy humbuk figura. Saját magukat hazudtolják meg XD
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 12:23
Fidem ma, 12:10Előzmény: #33237  Fugefalevel#33238Nejem megéri megvenni 50-en is, ha majd vételi ajánlatot tesznek 61-re. Ha nem tesznek akkor 61-en is megéri. Triman előbb utóbb beáll a sorba, nekik szólt a mai cikk. 
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 12:22
Az előbb még 50 ről beszéltél
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 12:15
Ne legyen nagy szád, lássuk ott van 49 en miért nem veszed meg?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 11:44
Kinek volt hozzáférése?
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 11:36

OXO ma, 11:27#298Az OXO csoport sajtóközleménye a 24.hu-n az Invanka Factory Zrt-ről megjelent téves információkkal kapcsolatbanA 24.hu címlapján 2021. szeptember 24-én részletes újságcikk jelent meg az Ivanka Factory Zrt-vel kapcsolatban, mely teljes egészében tévesen jeleníti meg az érintett cég történetét, működését és felszámolási eljárás alá kerülésének okait. Mindez különösen azért szerencsétlen, mert az OXO csoport a cikket jegyző újságíró rendelkezésére bocsátotta az Ivanka Factory Zrt-vel kapcsolatos belső vizsgálatának részletes leírását, az ott tapasztalt anomáliák és esetleges visszaélések tételes felsorolásával, melyet a végleges cikk teljes egészében figyelmen kívül hagyott, lényegében nem létezőnek tekintett, így pedig egy nyilvánvalóan megalapozatlan és érdemi állításaiban is valótlan történetet vázolt fel a cég bedőlésével kapcsolatban.Az Ivanka Factory Zrt-vel kapcsolatban az OXO csoport saját belső vizsgálatai a cég irányításával, pénzügyeinek és megrendelés állományának kezelésével kapcsolatban annyi potenciális visszaélést tárt fel, hogy időközben maga is jogérvényesítési eljárásokat indított és a céget eleve a tőzsdei befektetési holdingjától elkülönítetten kezelte és kezeli jelenleg is. Ezen eljárások lezárultáig a cég történetével kapcsolatos nyilvánosság előtti rémhírterjesztések álláspontunk szerint elsősorban azt célozhatják, hogy azzal a céget mindvégig ténylegesen irányító személyek a saját felelősségüket igyekezzenek leplezni. Eközben nyilvánvaló, hogy a befektetők érdekét a legkevésbé sem az szolgálja, ha a saját részesedésük a cég bedőlése miatt elveszti értékét, miközben az alapítók és munkatársaik ugyanezen tevékenységüket más cégekben folytatják tovább.Az Ivanka Factory Zrt. egyébként egy teljes portfólió kivásárlás automatikus részeként került az OXO csoport kisebbségi tulajdonába, ezt követően a tulajdonostárs alapítók együttműködési hajlandóságának teljes hiánya terhelte meg végletesen a cég működését. A cég története sajnos arra ad tipikus példát, hogy ha az alapítók a befektetők forrásainak lehívását és felhasználását követően üzleti stratégiájukat nem a további együttműködésre, hanem a befektetőkkel szembeni eljárásokra és cselekményekre alapozzák, az a legritkább esetben szolgálja a cég javát és érdekeit. Ezzel együtt az OXO csoport ténylegesen minden lehetséges erőfeszítést megtett a cég megmentése érdekében, miközben saját befektetői érdekeit mindvégig szabályszerűen és körültekintően érvényesítette és ezt kívánja tenni a folyamatban lévő jogi eljárások során is.Tekintettel mindezek mellett arra, hogy az Ivanka Factory Zrt. története sajnálatos módon ilyen torz tükrön keresztül került aktuálisan a nyilvánosság elé, cégünk képviselői készséggel állnak rendelkezésre, amennyiben a cég tényleges működésével és bedőlésének valós okaival kapcsolatban a sajtó képviselőinek kérdése merül fel. 
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 11:35

Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 11:29
Ez meg eléggé feldumának tűnik, akkor szokták ezt nyomni mikor eladnak!
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 11:10
Te ezt beveszed?  Azért verték le mert a zártkörű emeléshez az alacsony árfolyam volt szükséges. Ez egy műbalhé az egész! Már lassan szappanoperával is felér :D
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 09:38
Kit érdekel?  Minden részvényes megnyugszik, az csak pozitívum a Set árfolyamára is
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 09:36
Milyen érdekes aki ma eladta olcsóbban már nem tudja visszavenni Szépen kirázták akit lehetett !
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja ma, 09:30
Mindig lesznek és vannak akik nem bírják a feszkót:D

friss hírek További hírek