SzaZol

Regisztráció: 2009-02-18 10:11

Hozzászólások száma: 2

Utolsó hozzászólás: 2011-12-17 13:24


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 4
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

100ezer MNYP tag, aki segít 9 millió magyarnak 2011. 12. 17. 13:24
#78
Mnyp tagként érdeklődve vártam, hogy mi lesz az ügy kimenetele, viszont egyre inkább azt tapasztalom, hogy a kormányzati cél, hogy mi bármit megtehetünk büntetlenül, amit nem azt majd legalizáljuk ha tetszik a népnek, hanem az lesz amit ök akarnak.
Szerintem nem csak az én vélemény ez, hogy akkor vigyék a maradék pénzt is és költsék gyógyszere.

De onnantól fogva nem fizetek ezért járulékot, mert mire ha nem kapok szolgáltatást a pénzemért.
Pontosan tudjuk, hogy mennyit fizetünk különböző dolgokért Eü. nyugdij, stb. semmi gond nem kell semmilyen szolgáltatás majd én megoldom, összegyüjtöm máshogy a nyugdíj pénzem (ahogy eddig is probáltam tenni), nem vesszem igénybe az orvosi ellátást közpénzből. De akkor ezekért a dolgokért nem is akarok többé fizetni az állam. A befizetett járulékokból ez a pénz maradjon nálunk és majd mi megoldjuk, nem pedig egy csapat inkorrekt impontensre bizuk a jövönket. Akik szerint a lopás az nem bün, ha államilag csinálják!!!
Minden pénztár teljesítménye azonos? (Vélemény) 2009. 11. 30. 17:23
#4
Kedves Ágnes,

a pszaf honlapján elérheti a 2008-as nyugdíjpénztári összehasonlító táblázatot és ha azt jobban megvizsgálja akkor látni fogja, hogy az Ön által végzett összehasonlítás hibás. Mivel, csak az idei évtől kötelező minden nyugdíjpénztár számára a választható portfólió, emiatt, csak a klasszikus kötvény alapi hozamokat lehet érdemben összehasonlítani. A Prémiumpénztár esetében, erről pedig nem beszélhetünk, mivel az növekedésinek felel meg és nincsen 10 éves múltja sem.

Szabados Zoltán

friss hírek További hírek