Pamja

Regisztráció: 2016-03-12 19:43

Hozzászólások száma: 524

Utolsó hozzászólás: 2018-01-21 23:01


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

Véget ért-e az alacsony bérek korszaka? 2017. 01. 11. 11:21
A fő kérdés az, hogy ha én befizetem azt akkor miért LOPJÁK el! Az az érdekes, hogy erre továbbra se válaszol.
De hát nem is várható.
Eldőlt: Izlandon is népszavazást tarthatnak az EU-tagságról 2017. 01. 10. 18:07
#6
Amíg tart a EU pénz addig nálunk nem. Utána meg mindegy mert Rubel lesz a fizetőeszköz nálunk EZT fogják megszavazni Ezek a Mészáros familyk...
Eldőlt: Izlandon is népszavazást tarthatnak az EU-tagságról 2017. 01. 10. 18:07
#5
Amíg tart a EU pénz addig nálunk nem. Utána meg mindegy mert Rubel lesz a fizetőeszköz nálunk EZT fogják megszavazni Ezek a Mészáros familyk...
Véget ért-e az alacsony bérek korszaka? 2017. 01. 10. 18:03
Nem arról van szó, hogy jó volt vagy nem. Ne beszéljél mellé!
Hanem arról, hogy minek kellett galád módszerekkel kilopni az emberek pénzét.
Ma az egyébként 60-70%-kal többet érne, miközben ment az uszító szöveg, hogy eltőzsdézték. Na kalapkabát, meg hogrebugri fideszmuki.
Mi lesz veled Magyarország? 2017. 01. 01. 18:58
Szórakoztató leltárféle 2016-ról
-Kaposvár-

.................................
Az év sztorijához azonban nincs hivatkozás, mert ez eredeti, ezt mára tartogattuk:

A Kaposvári Egyetemen működik – hogy néha legyünk egy kicsit büszkék is, amíg lehet – a gazdálkodás- és szervezéstudományok terén az ország legjobb doktori iskolája, Prof. Dr. Kerekes Sándor vezetésével. A „legjobb” jelzőt ez esetben az ún. oktatói kiválóság, tehát az itt tanító tanárok, professzorok tudományos minősítései, eredményei, publikációik idézettsége alapján érdemelték ki, s nemzetközi hírüket mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy szép számban már külföldi hallgatók is látogatják – ahogy az idén is jöttek, nem a harmadik világból, hanem Németországból.

Ezek a doktoranduszok persze nem kisdiákok, hanem huszon-, harmincéves fiatalok, jellemzően nagy német cégek dolgozói, többen vezető beosztásban. Még a tanév elején történt, hogy egy közös városnézést szerveztek nekik, idegenvezetővel, szakszerűen, lássák mégis, hová vetette őket a sors. A sétálóutca elején jártak, mikor a nagyívű, lendületes, a város szépségeit, fényes jövőjét taglaló eszmefuttatás után egyikük szerényen feltette a kezét, és megkérdezte:

És tessék mondani, mikor kezdődött itt a hanyatlás?

Döbbent csend, majd némi értetlenkedés után kiderült, hogy a vendég a rohadó, omladozó Csokonai Hotelt, és az utca mindkét oldalán bezárva szégyenkező üzleteket látva vonta le a következtetést, hogy itt valami nagyon hanyatlik.

Aztán persze gyorsan és intenzíven fel lett világosítva, hogy erről szó sincs: ez a létező világok legjobbika, már, ha az ember nem követi el azt a hibát, hogy a szemének hisz.

link
Fidesz Kommunista Párt 2016. 12. 19. 19:16
A Fejér megyei földek kétharmadát vihették a csókos nagybirtokosok

„Korrupt, legújabb kori feudális, hűbéri birtok-adományozó, klientúra-építő rendszer körvonalazódik”
- ezekkel a szavakkal összegezte Ángyán József tanulmányában a Fejér megyei földárveréseket.

2016-ban az Orbán-kormány egyik legnagyobb horderejú intézkedése az állami földvagyon privatizációja volt.
Ángyán, aki egy ideig maga is államtitkárként segítette a kormány munkáját, az eláverezések adatainak elemzése alapján megállapította, hogy a Fejér megyei földek kétharmadát egy szűk kör nyerte meg.
A maradék egyharmadot pedig „áltagjavító propaganda-alanyokként” kapták csak a kistermelők, jellemzően húsz hektár alatti területekről van szó. Jellemző volt az árverésekre, hogy a jobb földeket olyan nagy darabokban értékesítették, amelynek megvásárlása esélytelen lett volna a helyi kisgazdáknak.

Az felsőházi kétharmad, összesen 19.430 hektár méretű 334 darab birtoktestet szerzett meg. Ez összese 43 érdekeltséget jelent.

„A legtöbb birtoktestet két család: Antalffyék és Zimmermannék, a Csákvári Mezőgazdasági Integrációs Zrt. vezérkara, és a cégük alkalmazottai vásárolták meg.

Szorosan mögöttük van a listán Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor gyermekkori jó barátja, és Felcsút polgármestere. ”

Bár állítólag verseny volt a földekért, amelyeket kikiáltáson árvereztek el, verseny nem volt, „a legnagyobb nyertesek körében a liciteken nyertes árajánlatok szinte kivétel nélkül megegyeztek a kikiáltási árral.”
És bár a kormányzati propaganda szerint a helyben élő termelők helyzetbe hozása volt a cél, a földeknek csak negyede került valóban helyben élőkhöz.
Ángyán tanulmányában nemcsak elemez, hanem akciótervet is megfogalmaz, mit lehetne tenni a csókos nagybirtokosok ellen: meg kell támadni az árveréseket (mint Kishantos esetében), ő pedig személyesen vagyonosodási vizsgálatokat fog indítani a legnagyobb vásárlók ellen.
link
Külföldről szóltak be keményen az Orbán-kormánynak 2016. 12. 19. 16:22
Mi lesz veled Magyarország? 2016. 12. 18. 12:53
Hétmilliárdos büntetést fizethet a kormány az egyik utalvány-multinak
MEGINT EGY LOPÁS MIATT!
A KÖZPÉNZBŐL!!!!!!!!!

Hétmilliárdos büntetést fizethet a kormány az egyik utalvány-multinak 2016. 12. 18. 12:12
#2
Első ránézésre, egy külső szemlélő számára talán minden rendben van, belülről azonban szép lassan rohad, amolyan Patyomkin-gazdaság - olvasható a Bloomberg Magyarországról szóló cikkében. A lapnak nyilatkozó szakértők szerint hiába a költségvetési fegyelem és a felminősítések, a kiszámíthatatlan, piacellenes intézkedések miatt egyszerűen nincs meg a külföldi befektetők bizalma az ország iránt, emiatt pedig folyamatosan csökken Magyarország növekedési potenciálja. A legfontosabb feladat az urambátyám-rendszer felszámolása, a piaci bizalom helyreállítása lenne, erre azonban egyelőre nem sok szándék mutatkozik.

link
Külföldről szóltak be keményen az Orbán-kormánynak 2016. 12. 17. 09:04
Az M1 Orbánsimogató este csak úgy ontotta a jó híreket! Mely szerint ismét megtámadtak Minket, de Orbán doktor a nép egyszerű fia, a felhatalmazott népszavaszás után megint győzött Brüsszel ellen! Valamint kiemelte, hogy Soros György áll az egész mögött.
Külföldről szóltak be keményen az Orbán-kormánynak 2016. 12. 16. 20:23
#97
Jaj istenem nem kell annyira izgulnotok! Az M1 hirmellébeszélő ezt SOHA nem fogja bemondani, ebben biztos lehetsz.
Helyette 30 percenként leközvetíti az agyakba, hogy Orbán doktor megint csatát nyert Brüsszelben. Mi más? :-)

Külföldről szóltak be keményen az Orbán-kormánynak 2016. 12. 16. 19:53
#86
A Bloomerg szépen beolvasott a Fidesz rezsimnek! Csak az a baj, hogy ezeknek aztán midegy! Lopnak tovább :-(
ORBANISTA ORSZÁG 2016. 12. 15. 20:39
Bontott csirke, bomlott politikusok

Nagy felismerésre ébredt az államvezetés. Az áttörés szerint a baromfinak van mája, zúzája, aprólékja. Amit persze a húsrezsi csökkentésének nagylöttyös indulata idején a NER vezetői még nem tudhattak. A mamahoteles fidelitásosabbak nem, mert ők ma is azt hiszik, hogy a tyúk a fazékban él leves formájában és csak arra vár, hogy onnan kimerjék. A kaviárt keményen dolgozó kisemberek gömbölyítik olyan kis apróra. (A homár pedig a politikai korrektséggel való leszámolás terméke.) A NAV-os Tállai, és a komondorosabb fajta öregebbje meg nem is foglalkozik a nők

konyhai princípiumával, amíg van hús a tányéron, kolbász, meg sonka a kamarában. Étkészletük tizenkét kanálból áll, rühellik kultúrát, és minden egyéb agymunkát.

Olvasom az egykori Napi Gazdaságban, hogy a baromfihús mellett a különböző belsőségek és vágási melléktermékek is alacsonyabb áfakulcs alá kerülnek januártól.

Ha ugyanis az úgynevezett aprólék maradt volna a magasabb áfakörben, akkor megszűnt volna a bontott csirke mint olyan is, amiről a korabeli reklám szerint „nem megmondtam?”. „A kizsigerelt baromfitestben kis csomagban megtalálható a szív, a máj, a zúza és a nyak is. A háziasszonyok előszeretettel választották korábban ezt a terméket, hiszen itt egyben volt a leveshez használt aprólék és a főételként szolgáló baromfitest is.” És ne feledkezzünk itt meg a legfontosabb népélelmezési cikkről, a csirkefarhátról!

Azt pedig nem lehet elvárni, hogy a mama vegyen egy ötszázalékos pipit, a levesbe való meg huszonhetes - mi lenne a pénztárnál?

A NAV tehát lépett. Ez végtére is a nép szavának diadala. Ám itt azért még nem érdemes elmerülni a győzelem kéjében. Még mindig jaj ugyanis annak, aki fűszerezett húst merészelne venni! Ő továbbra is a 27 százalékos áfával kénytelen számolni. (Hogy Tállai is fejéhez kapjon: a sódar nagyon drága marad, mert kell az adóbevétel.) Ámbár az is igaz, amit Kovács Zoltán kormányzóvivő dilettázott 2014-ben, a vasárnapi boltzár ügyében: „nem a kormány feladata, hogy számításokat végezzen”.

Ha a kis szűcs sós húst akarna sütni, mostantól nagyon ráfizetne.

link
ORBÁN TAKARODJ !!! 2016. 12. 15. 19:01
Vásárhelyi Mária: Vádolom…

Vádolom a kormányt, hogy a tankötelezettség felső korhatárának 18-ról 16 évre történt leszállítása miatt Magyarországon évről évre növekszik azoknak a fiataloknak a száma, akiknek már 16 éves korukban megpecsételődik a sorsuk, mivel soha nem fejezik be az általános iskolai tanulmányaikat, és már felnőtté válásuk előtt a kilátástalan mélyszegénységbe zuhanva egész életükben a szociális ellátórendszer kiszolgáltatottjai, a közmunkaprogramok modern rabszolgái lesznek. Magyarországon 2010 óta több mint ötvenezer gyerek hagyta el úgy a közoktatási rendszert, hogy nem fejezte be alapfokú tanulmányait sem.
link
ORBANISTA ORSZÁG 2016. 12. 13. 22:17
Ezt tapasztalná Orbán Viktor, ha álruhában járná a magyar vidéket

A miniszterelnök rendkívül visszafogottan már-már Mátyás királyéhoz hasonlította saját országlását. Ám a népmesékből tudjuk, hogy két dologban biztosan biztos különbözik egymástól a magyar történelem e két meghatározó figurája. Amíg ugyanis Mátyásnak az orra volt nagy, addig Viktornak a pocakjáról mondhatjuk ezt el, és míg az igazságos király álruhában járta az országot, hogy valós képet kapjon népe életéről, addig a miniszterelnök felköltözik a várba, hogy minél távolabb legyen az alattvalóitól. Most azonban játsszunk el a gondolattal, mi lenne akkor, hogy Orbán Viktor mégis álruhát öltene, és megnézné magának a valódi Magyarországot.
link
Nyíltan Tolvaj Bűnöző a Fidesz frakció 2016. 12. 12. 21:03
Szembe ment az egyik fideszes maffiával a fővárosi közgyűlés: még Tarlóséknak is sok volt
2016. december 12.

A Rogán-féle minisztérium januárban készített el egy, a turisztikai központosításával foglalkozó tervet, amelynek az egyik része lett volna a budapesti hop on-hop off-buszok "megrendszabályozása". Hogy-hogy nem, egy Fidesz-közeli cég is indult a pályázaton a buszok működtetésére. Milliárdokat zsebeltek volna be, a fővárosi közgyűlés zárt ülésen elmeszelte az egészet.
link
A FIDESZ NEMZETI SZOCIALIZMUSA - LASSAN ELKEZDHETÜNK FÉLNI? 2016. 12. 09. 21:11
Tölgyessy: Orbán Viktor államosította a korrupciót Magyarországon

Az Orbán-kormány a rendszere alapjává tette a korrupciót. Miközben azt üzeni a népnek, hogy a külföld a hibás a sikertelenségünkért, sohasem mi magunk - mondta Tölgyessy Péter a Transparency International rendezvényén péntek délután.

Most is ez zajlik, Magyarország 2010 óta hihetetlen gyorsan távolodik a Nyugattól, mondta.
Szerinte Magyarország Ferenc József (1830-1916) idején volt legközelebb a nyugatias értékekhez. Uralkodását jól működő, hatékony közigazgatás jellemezte. A klasszikus korrupció ekkor még idegen volt az állam működésében. Az is előfordult, hogy egy miniszterelnök – Lukács László – belebukott az illegális pártfinanszírozás gyanújába (1912-ben – a szerző).

Az első világháború után viszont valami félrement. Trianon traumáját mély igazságtalanságként élték át az emberek. A társadalom bűnösöket keresett, de mindig másban találta meg. Innentől divat lett felosztani önmagunkat “jókra” és “rosszakra”. Elkezdődött az a folyamat, hogy a sikertelenségünkért mindig a külföld a hibás, soha sem magunk.

A társadalmi igazságtalanságot pedig úgy lehet helyreállítani, hogy elvesszük a “rosszak” vagyonát és odaadjuk a “jóknak”, bárkit is jelöljenek ezek a kategóriák.

A közigazgatás azonban még tartotta magát. A Horthy-rendszerben nem volt szokás, hogy politikusok a tisztségük útján szerezzenek hatalmas vagyonokat.

Orbán azt üzente a népnek, hogy nem mi vagyunk az okai a sikertelenségünknek, hanem a külföld, amely elnyom minket. És Magyarország akkor lesz sikeres, ha “mi” újraosztjuk a javakat.

Ezt az “újraosztást” látjuk azóta is, mondta Tölgyessy. Bár vannak olyan szektorok, amelyek nem lophatók a kormány által (autóipar, szolgáltatóközpontok), de amit lehet, azt “újraosztanak” (bankok, kereskedelem, energetika, turizmus). A hívek szerint végre elérkezett az igazság pillanata, a kritikusok szerint inkább a világvége. Ami ennél fontosabb, hogy a társadalomban tovább él a gyakorlat, hogy a szabálykerülés válik a normává.

Csak a lúzerek nem lopnak, csak a vesztesek nem kerülik meg a szabályokat. Ez ma az általános vélekedés a magyarok körében, mondta.
link
Balog Zoltán is esélyes az államfői posztra 2016. 12. 09. 20:00
#67
EGY IDIÓTA VÁLTANÁ A PECÁSTLejár Áder mandátuma, és a hírek szerint a mindenre alkalmatlan emberminiszter állelkész lesz a következő nemköztársasági elnök. Ragyogó választás, méltó a NER szellemiségéhez és színvonalához. Balog páter lezüllesztette az egészségügyet, az oktatást, volt református lelkész létére üldözte szegényeket, az egyházakat, nem hajtotta végre a bírósági ítéleteket. Hogyan akar ez az ember a törvényesség őre lenni, amikor maga is törvénytaposó? Emellett egy fasiszta diktatúrának falaz, amelyben lábbal tapossák az emberi jogokat, a felekezeti egyenlőséget, és súlyosan sértik a világnézeti szabadságot. Hogyan akarja ez az ember megtestesíteni az országot a hatalommal szemben, amelyet korlátoznia kellene?

Balog gyalázatos gazember, aki annak köszönheti az előmenetelét, hogy Orbánt református létére a szentágostoni államelméletre oktatta, és hamis prófétaként azt mondta neki, hogy őt Isten választotta ki arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen. Magától a prófécia nem nagyon teljesült volna, fel kellett hozzá gyújtani fél Budapestet, és fel kellett számolni hozzá az alkotmányos jogokat, a tisztességes és egyenlő választásokat és a sajtószabadságot.

Balog az idióta, hülye vigyorgásával, Orbán-imádatával, a gusztustalan seggnyalásával szerzett magas állami pozíciókat. Egyetlen érdeme a gerinctelensége és a jellemtelensége. Tisztességére és szellemi kapacitására jellemző, hogy minden hozzáértés nélkül elvállalta a humán területeket, az egészségügyet és az oktatást is magában foglaló csúcsminisztérium vezetését. Balog miniszterként totálisan megbukott. Az oktatás lezüllesztéséért, az egészségügy tönkretételéért és nagyon sok ember értelmetlen haláláért felelős.

Ezek után felfelé bukik a pecás helyére, ő lesz a nemköztársasági elnök, akinek az ellensúlyt kellene képviselnie egy skizofrén elmebeteg fasisztával szemben, akibe szerelmes. Méltó utódja lesz Schmitt Dr. Pálnak, aki látatlanban írt alá mindent. Ádernek az volt a feladata, hogy kitörölje az emlékezetből Schmitt Pált, és az egész államcsínyt, amit Orbán bűnszervezete végrehajtott Schmitt segédletével. Áder elvégezte a munkát, még azt is megmondták neki, hogy dobjon vissza néhány törvényt, mintha igazi elnök lenne. De sohasem olyat, ami fontos a felcsúti vezérnek és a haramiájának.

Most jön majd Balog a bárgyú, üdvözült mosolyával, hogy még "keresztényebbé" tegye Magyarországot. Ennek az álkeresztény gazembernek az irányítása alatt tapostak lábbal minden keresztény értéket, aláztak meg embereket a kisgyerektől az öregekig, üldöztek rokkantakat és hajléktalanokat, bűnné tették a szegénységet, miközben a fél országból nyomorgókat csináltak, amíg ők maguk loptak, csaltak, hazudtak, magukat hízlalták. Balog a farizeus képmutatók mintapéldánya, aki mindennek a tetejébe ült, és szó nélkül hajtott végre minden aljasságot. Mérgeskígyók fajzata, az ilyenekre mondta Jézus, hogy kerüld. Ez az ember lesz Magyarország legnagyobb közjogi méltósága.

Az is nevetséges, hogy legújabban már a felekezeti hovatartozás számít. Baloggal szemben az egyetlen kifogás, hogy nem katolikus. Igaz, a világnézeti semlegesség megszűnt. A Fidesz alaptörvényébe a katolicizmus van betonba öntve. De Semjén, a másik meszelt fal, a farizeus képmutatók másik díszpéldánya, már megnyugtatott mindenkit, hogy Balog katolikusnak is kiváló. Semmi kétség, hogy így van.

Ha ő lesz a nemköztársasági elnök, eggyel több ok, hogy tisztességes magyar ember élesen megkülönböztesse magát nemcsak a NER-től, hanem Magyarországtól is, amelyet ilyen selejt emberek képviselnek és jelenítenek meg. Szégyen az országra.
Nyíltan Tolvaj Bűnöző a Fidesz frakció 2016. 12. 09. 11:14
Titokban, fillérekért szórják a Várban a lakásokat a fontos embereknek
link

Boldog karácsonyt, Schmidt Mária, itt van egymilliárd forint!
link

friss hírek További hírek